חדר של נסיכות: הדירה המטורפת של אדל בספלוב ומאץ' עבד

אדל בספלוב ומאץ' עבד קנו דופלקס ענקי בהרצליה - המיקום היה מעולה, אבל הסטנדרט הקבלני לא היה מספיק נוצץ לטעמם, אז הם עשו לה מהפך מנצח. נחשו מי קיבלה את החדר הכי גדול בבית?

16/05/2022

הפרוייקט: דופלקס 6 חדרים בהרצליה
שטח: 180 מ"ר
הדיירים: אדל בספלוב, מאץ' עבד ובתם שייה (+בייבי בדרך)
עיצוב ותכנון: רועי לוי

כולם מכירים את הזוג המפורסם אדל בספלוב ובן זוגה מאץ' עבד, אבל לא כולם מכירים את ביתם ומבצרם שבהרצליה. על העיצוב והסטייל של הבית אחראי מעצב הפנים רועי לוי. "אדל הגיעה אליי דרך לקוח מרוצה שעיצבתי למשפחתו דירה, גם הוא אגב מפורסם", מספר לוי. "ביקרתי בדירתם, דירת דופלקס שבה 6 חדרים המחולקים על פני שתי קומות. בני הזוג רצו בית לא שגרתי, בית מפנק, כזה שירגיש בית בוטיקי, מיוחד ויוצא דופן, בית שופע סטייל, בדיוק כמוהם. בנוסף, הם ביקשו למקסם את שטח הבית".

עוד בוואלה!

ממש לא מה שציפינו מכוכב רוק: איך נראה הבית של אדם לוין?

לכתבה המלאה
בוטיקי, מיוחד ושופע סטייל - הדופלקס של אדל בספלוב ומאץ' עבד בהרצליה, עיצוב פנים: רועי לוי(צילום: אלעד גונן)
חדר השינה של אדל ומאץ' בקומה השנייה של הדופלקס(צילום: אלעד גונן)
ויטרינה ענקית עם יציאה למרפסת של 50 מ"ר נגלית מיד עם הכניסה לבית(צילום: אלעד גונן)

כשבספלוב ועבד התחילו את תהליך העיצוב עם לוי הם היו הורים לתינוקת אחת, בקרוב התינוקת הזאת תהפוך לאחות גדולה לתינוק נוסף שיצטרף למשפחה. "וגם הוא כמו אחותו הגדולה, ייהנה מחדר גדול ומושקע עליו אני עובד בימים אלה", משתף לוי.

את הדופלקס רכשו בני הזוג כדירת קבלן סטנדרטית לחלוטין. נתוני הפתיחה שלה היו מיקום נפלא ושפע אפשרויות שיוכלו להפוך את הדירה למקום תוסס ומלא סטייל, שיהלום את אורח חייהם של הזוג הנוצץ.

"לזכותה של אדל יאמר שברגע שהתגייסתי למשימה, ניתנה לי יד חופשית. היא סמכה עליי לחלוטין. בעוד שמאץ' לא היה בכלל מעורב בהחלטות או בבחירות של הבית", מספר מאץ'. היה פה חיבור מצוין שיצר תוצאות מצוינות". באופן מפתיע, החדר הגדול ביותר בבית הוא של הבת שייה: "זה חדר נסיכות, שבו יצרתי ממלכה קטנה, בדיוק כמו שאדל ביקשה. כזה שיכיל המון אחסון וכל כולו ישדר פינוק, רוך וסטייל מלכותיים עם מיטת כרכרה, ארון מטורף ופינוקים נוספים".

הבת שייה קיבלה את החדר הכי גדול בבית(צילום: אלעד גונן)
מיטת כרכרה וארון ענקי עם ספסל מובנה. חדר הילדים(צילום: אלעד גונן)

הקומה הראשונה היא החלל הציבורי של המשפחה, הכולל חדר משחקים, סלון, מטבח ופינת אוכל, כמו גם שירותי אורחים וכמובן מרפסת גדולה ומפנקת של 50 מ"ר. במרפסת הותקן מטבח חוץ בגוון בהיר, שמשמש את בני הזוג היטב לאור העובדה שבני הזוג מאוד אוהבים לארח. "המטבח החיצוני אסתטי מאוד, הוא מעוצב כמו תכשיט, אך הוא גם פרקטי ומפנק כאחד", אומר המעצב.

בקומה השנייה ממוקמים חדר הילדים, סוויטת הורים, חדר ארונות חלומי, חדר אורחים וחדר רחצה. הסגנון הנבחר לדירה הוא כהה ודרמטי, עם נגיעות צבע שמכניסות הרבה עניין וסטייל. הבית, כמו הבעלים שלו, ובעלת הבית בפרט - צעיר, תוסס ודינמי.

מעוצב כמו תכשיט, אבל פרקטי מאוד. מטבח חיצוני במרפסת(צילום: אלעד גונן)
צורניות מעניינת בשיש טבעי. פינת האוכל(צילום: אלעד גונן)

עם הכניסה לבית נגלית ויטרינת ענק, שמשקיפה למרפסת. קיר טלוויזיה ארוך נמתח מדלת הכניסה לאורך כל הסלון וממשיך עד למטבח. הקיר כולו מחופה במשטח דקטון בגוון שחור מט, ומסתיר מאחוריו גם פתרון אחסון נסתר. עוד באותו קיר, שולב גם קמין זכוכית עם שתי דפנות צדדיות, שיוצר אווירה נעימה בסלון. הריהוט כולל ספה מרווחת ומפנקת ושתי כורסאות ורודות שמכניסות הרבה צבע לחלל.

פינת האוכל ממוקמת בסמוך למרפסת, במרכזה שולחן אוכל שיוצר ותוכנן בהתאמה אישית עם פלטת שיש טבעית וצורניות מיוחדת. הווילונות בגוון אפור שעוטפים את הוויטרינות מספקים מראה נעים עם השתקפות לחוץ.

ארון הוויטרינה הגדול שמפריד בין הסלון למטבח(צילום: אלעד גונן)
טפט צבעוני ולא שגרתי ואי ענק של 4 מטרים. המטבח(צילום: אלעד גונן)
סגנון העיצוב הנבחר: כהה ודרמטי. הסלון והמטבח(צילום: אלעד גונן)

במעבר בין הסלון למטבח תוכנן ארון ויטרינה ענקי מרצפה עד תקרה לאחסון והצגה של כלים, והוא גם מעדן את המעבר בין חיפוי קיר הסלון השחור לחיפוי של המטבח, שעבורו נבחר מראה עץ טבעי וחם. ארונות המטבח חופו בפורניר בגוון ביניים חם, ובמרכז המטבח ניצב אי דומיננטי באורך 4 מטרים, שמאחוריו עוד אלמנט עיצובי נועז בדמות קיר שעליו הודבק טפט צבעוני של ציור אמן מאוד לא שגרתי.

חדר הרחצה מופרד בזכוכית כהה מאזור השינה. סוויטת ההורים(צילום: אלעד גונן)
חדר הרחצה במראה דרמטי עם אריחים במראה מתכת חלודה ופרזול שחור(צילום: אלעד גונן)

חדר השינה של אדל ומאץ' נמצא בקומה השנייה וזוהי למעשה סוויטה גדולה ומפנקת על אף שחלקים משטחה המקורי הופקעו לטובת שינויים שערכו בני הזוג בחלוקת החללים בקומה. השינוי הראשון היה הקטנת שטח החדר לטובת הגדלת חדר הרחצה שלהם והתוצאה הסופית היא אופן ספייס בוטיקי, הכולל זכוכית מושחרת שמפרידה בין אזור השינה לאזור הרחצה. הסוויטה כהה ודרמטית עם קיר חיפוי עץ בטקסטורת פסים וגב מיטה דומיננטי קטיפתי שחור, ומעליו גוף תאורה צמוד תקרה בצורניות מעניינת.

חלק משטח חדר השינה הופקע לצרכים שונים, אבל עדיין נשאר מספיק מרווח(צילום: אלעד גונן)
פיצוי הולם. חדר ארונות יוקרתי ומפנק(צילום: אלעד גונן)
חדר רחצה כללי(צילום: אלעד גונן)

חלק נוסף משטחו של חדר השינה של ההורים הופקע לטובת הגדלת חדרה של הבת שייה. אבל למרות הוויתורים הללו על שטח חדר השינה, לא צריך לדאוג לאדל משום שהיא קיבלה פיצוי הולם בדמות חדר ארונות בעל מימדים גדולים במיוחד ועם נגרות מושקעת בחדר הסמוך לסוויטת ההורים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully