וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחת שיודעת: הפנטהאוז של אשת הנדל"ן קיבל שדרוג במיליון ש"ח

עודכן לאחרונה: 1.12.2022 / 8:12

עו"ד שמתמחה בנדל"ן קנתה פנטהאוז חדש שמשתרע על קומה שלמה בבניין בוטיק וכדי להתאים אותו למשפחתה הצעירה שידרגה ועיצבה אותו בעזרתה של מעצבת הפנים שיר מידן, שיצרה בו מראה אורבני ואלגנטי

פנטהאוז 5 חדרים מקבלן בעיר במרכז, עיצוב פנים: שיר מידן/עופר תמרי, יח"צ

הפרוייקט: שדרוג ועיצוב פנטהאוז, 5 חדרים במרכז הארץ
שטח: 200 מ"ר
דיירים: זוג + 2
תקציב: מיליון ₪
עיצוב פנים: שיר מידן

זוג צעיר עם שני ילדים קטנים - היא עו"ד בתחום הנדל"ן והוא איש עסקים - רכשו פנטהאוז בבניין בוטיק במרכז הארץ. הדירה נרכשה מקבלן, אבל בטרם עברו להתגורר בה פנו בני הזוג למעצבת הפנים שיר מידן כדי שתעזור להם לייצר מרחב מגורים שמתאים למשפחה צעירה שאוהבת מאוד לארח.

"בשיא תקופת הקורונה פנה אלי זוג צעיר עם 2 ילדים קטנים ומתוקים שמכרו את דירתם וחיפשו דירה חדשה", נזכרת מידן. "בעלת הנכס - עו"ד בתחום הנדל"ן במקצועה - התלבטה בין מספר נכסים וביקשה לקבל את חוות דעתי ולבדוק איזה מהם עונה על הצרכים של בני המשפחה. לאחר בחינת הנכסים השונים המלצתי על הדירה הזאת". הדירה היתה דירת גג בקומה החמישית של בניין בוטיק. שטחה הוא 200 מ"ר והיא למעשה מאכלסת את הקומה החמישית של הבניין בשלמותה, כך שיש להם פרטיות ומרחב ללא שכנים בקומה. עם זאת, מציינת מידן, במקור מדובר היה בדירת קבלן סטנדרטית, עם מה שהיא מגדירה כ"חלוקת חלל מורכבת".

פנטהאוז מקבלן שודרג ועוצב בתקציב של כמיליון ש"ח. תכנון ועיצוב פנים: שיר מידן. אלעד גונן,
מדירת גג קבלנית לפנטהאוז אורבני מתוחכם, אך חמים. תכנון ועיצוב: שיר מידן/אלעד גונן
פנטהאוז מקבלן שודרג ועוצב בתקציב של כמיליון ש"ח. תכנון ועיצוב פנים: שיר מידן. אלעד גונן,
3 פתחי יציאה מובילים מהסלון למרפסת ההיקפית שעוטפת את הדירה/אלעד גונן
פנטהאוז מקבלן שודרג ועוצב בתקציב של כמיליון ש"ח. תכנון ועיצוב פנים: שיר מידן. אלעד גונן,
מידן הרבתה להשתמש באלמנטים עגולים המשפיעים על זרימת האנרגיה בחלל/אלעד גונן

"ללקוחות היה חשוב שסגנון הבית יהיה מודרני ומשפחתי לא אפרורי, שישרה אווירה חמימה. מאחר שמדובר בבית שמארח המון, הייתה חשיבות רבה ליצירת פרטיות בין החללים הציבוריים ומרפסות הגג לבין מתחם חדרי השינה. ובנוסף, הם ביקשו גג שיכלול מטבח חיצוני ופינות אירוח בהיקף המרפסת. לילדים התבקשתי לעצב חדר משחקים נעים ופרקטי", מסבירה מידן, שיצרה דירה עירונית שהיא גם בית מרווח ונעים עבור בעלי הדירה ושני ילדיהם הקטנים.

"הפרויקט היה מאתגר הן מבחינת התכנון והן מבחינת לוחות הזמנים. בתכנון הדירה הושקעה מחשבה רבה במציאת פתרונות יצירתיים המשלבים נוחות פרקטית עם עיצוב בקו נקי. בעזרת תכנון מדויק, יצרנו בית מודרני וחמים, בהיר עם נגיעות קלות של צבע", אומרת המעצבת.

החלל הציבורי של הדירה כולל מטבח מרווח וסלון עם לא פחות משלושה פתחי יציאה המובילים למרפסת היקפית נעימה עם צמחייה ופינות ישיבה אינטימיות, שולחן בר לצד מטבח חוץ. כל אלה יוצרים אווירה של בית פרטי, שלה תורמת גם העובדה שאין שכנים נוספים בקומה.

פנטהאוז מקבלן שודרג ועוצב בתקציב של כמיליון ש"ח. תכנון ועיצוב פנים: שיר מידן. אלעד גונן,
אווירה של בית פרטי, בין השאר הודות לעובדה שאין עוד שכנים בקומה. פנטהאוז בבניין בוטיק במרכז/אלעד גונן
פנטהאוז מקבלן שודרג ועוצב בתקציב של כמיליון ש"ח. תכנון ועיצוב פנים: שיר מידן. אלעד גונן,
צמחייה עשירה ופינות ישיבה מגוונות. המרפסת/אלעד גונן

מידן הרבתה להשתמש באלמנטים עגולים המשפיעים על זרימת האנרגיה בחלל, ויוצרים פינות אירוח מגוונות, אך פונקציונליות.

"בחלל הסלון שונה מיקום הטלוויזיה המקורי לקיר הכניסה שחופה בנגרות עם סרגלי עץ בעוביים ועומקים שונים המייצרים קיר תלת מימד. את שולחנות הסלון תכננתי ועיצבתי באופן מיוחד עם אלמנט מתכת מעוגל כמוטיב חוזר בבית בשילוב פלטת שיש".

פנטהאוז מקבלן שודרג ועוצב בתקציב של כמיליון ש"ח. תכנון ועיצוב פנים: שיר מידן. אלעד גונן,
"את שולחנות הסלון תכננתי ועיצבתי באופן מיוחד עם אלמנט מתכת מעוגל כמוטיב חוזר בבית בשילוב פלטת שיש"./אלעד גונן
פנטהאוז מקבלן שודרג ועוצב בתקציב של כמיליון ש"ח. תכנון ועיצוב פנים: שיר מידן. אלעד גונן,
'פיס' חד פעמי. שולחן אוכל מפלטת דקטון על רגל מתכת מדוקקת במטבח/אלעד גונן

במטבח ביקשו הלקוחות במקום אי קונבנציונלי, שולחן שיהיה פרקטי כמקום המרכזי בבית לאכילה ולאירוח ויהיה נוח גם לילדים. הודות לשיתוף פעולה עם כמה וכמה אנשי מקצוע, בהם: מהנדס, מסגר ואיש שיש, מידן תכננה ועיצבה עבור המשפחה שולחן אוכל מיוחד שהוא 'פיס' חד פעמי. השולחן מורכב מפלטת DEKTON בעלת עמידות גבוהה לשריטות ולכתמים שמונחת על גבי רגל מתכת מדוקקת ומקומרת בסגנון נורדי שעברה צביעה בשחור גרפיט. התמיכות הנסתרות של המשטח הכבד יוצרות תחושה קלילה של יצירת אמנות המרחפת בחלל.

המבואה המובילה לאזור הפרטי של הדירה יוצרת הפרדה מרחבית מושלמת והיא חופתה בווילונות יוקרתיים ובנגרות שתוכננה בקפידה ובמרכזה נבנה קיר ובתוכו פינת רביצה מעוגלת ומרופדת לילדים שמהווה גם אלמנט עיצובי מרכזי בדירה. בקצהו חופה הקיר עם סרגלי עץ בשילוב מראה המדגישה את עומק המבואה ומגדילה את החלל.

פנטהאוז מקבלן שודרג ועוצב בתקציב של כמיליון ש"ח. תכנון ועיצוב פנים: שיר מידן. אלעד גונן,
שני חדרים אוחדו ליצירת יחידת הורים שכוללת חדר שינה, חדר רחצה וחדר ארונות/אלעד גונן
פנטהאוז מקבלן שודרג ועוצב בתקציב של כמיליון ש"ח. תכנון ועיצוב פנים: שיר מידן. אלעד גונן,
רצפת פישבון וארונות היקפיים בנגרות מותאמת אישית. חדר ארונות/אלעד גונן

"בחלל הפרטי איחדנו שני חדרים לטובת תכנון סוויטת הורים מפנקת הכוללת חדר שינה, חדר רחצה וחדר ארונות מעוצב עם חללי איחסון רבים", אומרת מידן. חדר הארונות הבהיר כולל רצפת פרקט בפריסת פישבון, ארונות היקפיים בהירים בהתאמה אישית עם שידות מגירה לאחסון מירבי, וגם מדפי תצוגה עם תאורת לד שמהווים במה ראויה לתיקי היוקרה של בעלת הבית. במרכז חדר הארונות ניצב הדום המרופד בבד אריג ורוד ועל אחד הקירות הותקנה מראה ענקית. שני חלונות מכניסים הרבה אור טבעי לתוך חלל ההתארגנות היוקרתי.

בחדר הילדים ובחדר המשחקים נעשה שימוש בפלטת צבעים מונוכרומטית עם נגיעות של גוונים שונים, פסטליים ברובם, שחוזרים בחללי הבית. "למשפחה היה חשוב שהבית יהיה מינימליסטי, נקי, עליז אך לא רועש", מסבירה מידן את הבחירות הצבעוניות.

פנטהאוז מקבלן שודרג ועוצב בתקציב של כמיליון ש"ח. תכנון ועיצוב פנים: שיר מידן. אלעד גונן,
הפרדה מרחבית מושלמת. מבואה שמפרידה בין האזור הציבורי לפרטי/אלעד גונן
פנטהאוז מקבלן שודרג ועוצב בתקציב של כמיליון ש"ח. תכנון ועיצוב פנים: שיר מידן. אלעד גונן,
פלטת צבעים מונוכרוטמטית עם נגיעות של פסטל. חדר משחקים/אלעד גונן
פנטהאוז מקבלן שודרג ועוצב בתקציב של כמיליון ש"ח. תכנון ועיצוב פנים: שיר מידן. אלעד גונן,
חדר הילדים/אלעד גונן

השפה העיצובית של הבית מתאפיינת בחומרים טבעיים ובפונקציונליות. האומנות בדירה מאד מאופקת ונצמדת לצבעים מונוכרומטיים. "כל פריט נבחר בקפידה על מנת לענות על צורך אמיתי של בני המשפחה ולהוסיף עניין מבלי לייצר עומס בחלל. הקו העיצובי שנבחר הוא נקי ועדין ומשלב אלמנטים של מעט עץ, שיש וברזל שמוסיפים קלילות וחום לעיצוב ההרמוני של הבית", מסכמת המעצבת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    4
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully