זה מה שקורה כשהדיירים הם זוג מעצבי פנים

200 מ"ר שמתחלקים בין 3 קומות בבית הזה בהרצליה זכו לטיפול מושקע מידי הדיירים שהביאו את העבודה הביתה תרתי משמע. חיפויים עשירים, טקסטילים חמים ופרטי אמנות רבים הפכו אותו למזמין ואישי. אנחנו התאהבנו

בשיתוף ARCDB
רצו לשדרג את סביבת המגורים ויצקו את כל הידע העיצובי שלהם לבית החדש (צילום: אלעד גונן)

הדיירים: זוג + 3 בנות
מיקום: הרצליה
שטח: 200 מ"ר
עיצוב פנים: דדי ויפית ראובני

זוג מעצבי הפנים דדי ויפית ראובני מ"ראובני עיצוב ותכנון פנים" החליטו לשדרג את דירתם בהרצליה ולשכור כאלטרנטיבה בית פרטי בן 3 קומות, המשתרע על פני 200 מ"ר. הנכס שנבחר חסר את טביעת החותם של המעצבים וכל עיצוב עדכני. את פניהם קיבלה רצפת טראצו שחורה ישנה, מקלחת כחולה, מקלחת אדומה ןמטבח סגור כחדר בסגנון מיושן. השניים ניגשו לעבודה ובצעו תכנון המותאם בדיוק לצרכיהם, כשהם יוצקים פנימה אווירה מודרנית עם חמימות מזמינה ואופי אחר.

עוד באותו נושא

500 מ"ר ופסנתר כנף אחד: ביקור בבית משגע בסביון

לכתבה המלאה
בקומת הקרקע - סלון חמים ועשיר בפרטים נפתח עם ויטרינה רחבה לגינה ירוקה (צילום: אלעד גונן)

"מהבחינה המבנית, הפכנו את המרתף ליחידה מסוגננת למתבגרת בת 17 ואת החדרים של שתי הבנות הצעירות שקושרו באמצעות מסדרון סגרנו והפכנו לחדר ארונות אישי לכל אחת. את המטבח פתחנו אל פינת האוכל ואל הסלון. יש אומנם פריטי עיצוב שעברו אתנו מהדירה הקודמת, אך רובם נשארו מאחור או חודשו כך שיתמזגו עם המרחב החדש. לבית נוספו כיסאות חדשים מבד קטיפה ופינת האוכל נצבעה בשחור. חיפשנו את הטוויסט המרענן ואת הדרך להביא עמנו פריטים אהובים אבל להציג אותם בקונטקסט אחר, שיתאים לבית העכשווי".

עוד באותו נושא

עם קיר זכוכית שחורה בסלון: פנטהאוז בחולון שריגש אותנו

לכתבה המלאה
הסוד הוא בפרטים - ריבוי תמונות עם מסגרות משתנות על גבי מדפים מייצר קיר מעניין (צילום: אלעד גונן)

הבית רוצף בפרקט מעץ אמיתי והמטבח הוחלף לדגם מודרני במראה מבריק של צביעה לבנה בתנור, עם שיש בו בולטים עורקים בגוונים שונים שמפיחים חיים בדלפק.

הסלון אף הוא שילוב של מזכרות מהעבר יחד עם חידושים - היחידה של הטלוויזיה מוצמדת לקיר בטון צמנט עם חריצים שמעניק את הטוויסט העכשווי ביחס לריהוט העץ בניחוח כפרי. בצד מתגלה קונסולה המשלבת ברזל ואבן. את המדרגות חידשו זוג המעצבים במיקרוטופינג בבטון ומעקה מחבלים המייצר חציצה מעניינת ונמשך לאורך 12 מטרים. יצירות האמנות שאספו לאורך השנים שולבו במגוון מוקדים בבית, ביניהם חלל המגורים, חדר השינה והמשרד הביתי.

עוד באותו נושא

כשאוויר ההרים צלול כיין גם הבית נושם

לכתבה המלאה
כסאות חדשים מבד קטיפה נוספו לפינת האוכל (צילום: אלעד גונן)

את המסדרון שחיבר את חדרי הבנות הצעירות גייסו השניים לטובת פתרונות אחסון ומקום לתליית נדנדה ובכך יצרו חלל המשלב בין שינה לפנאי ואירוח. בסוויטת ההורים יצר הזוג ראש מיטה מגבס המתפקד כמדף וגם בחדר זה ניתן לראות נוכחות של בטון צימנט, ששב כמוטיב חוזר ברחבי הבית. בחדרי הרחצה נשמרה אווירה מודרנית עם אבן גרניט שעולה על הקיר. הנמכות תקרה בוצעו רק בחדרי הרחצה ובמרתף שהפך ליחידת אירוח. ספוטים שקועים וגופי תאורה מעניינים במראה מודרני שולבו ברחבי הבית ונותנים מענה לתרחישי התאורה השונים.

"המטרה היתה להתאים את הבית אלינו וכן לחדש אותו ולהפוך אותו לסביבת מגורים עכשווית ומודרנית, ששומרת על מראה חמים וביתי, שמותאמת לחמש נפשות".

כל החיפויים בבית: "אלוני"

בקרו בפרויקטים נוספים של מעצבי הפנים דדי ויפית ראובני

עוד באותו נושא

המעטפת נשמרה, כל הבפנים נבנה מאפס והילדים זכו ליחידות דיור משלהם

לכתבה המלאה
מסגרות פרופיל שחור מייצרות שפה גאומטרית באחד מחדרי הרחצה (צילום: אלעד גונן)
המטבח המיושן הוחלף במטבח פתוח מודרני לבן בצביעה מבריקה בתנור (צילום: אלעד גונן)
במטבח הותקן אי שיש עם עורקים בגוונים שונים (צילום: אלעד גונן)
הדיירים הביאו מביתם הקודם פרטי אמנות רבים שהשתלבו באזורים רבים בחלל הבית (צילום: אלעד גונן)
מראה ענקית הנשנענת בנונשלנטיות על הקיר מרחיבה ויזואלית את חלל החדר (צילום: אלעד גונן)
ורודים ולבנים בחדר הילדות (צילום: אלעד גונן)
ארון תחתון מעץ מוסיף חמימות מאופקת לחדר הרחצה (צילום: אלעד גונן)
נדנדה בקליעת חבלים מתכתבת עם הפטרן של הטפט על הקיר (צילום: אלעד גונן)
מסגרת פליז של המראה בחדר הרחצה מהדהדת את סיומות הפליז של רגליות הארון (צילום: אלעד גונן)
בחדר השינה של הזוג - מפגש מרקמים וגוונים בהירים (צילום: אלעד גונן)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully