לא מקבלים את תכתיבי הקבלן: פנטהאוז מרווח וצבעוני בבאר יעקב

לא תמיד כשרוכשים דירה "על הנייר" מרוצים מסידור הפנימי שלה. לאחר החלוקה המחודשת הפכה אותה המעצבת לחלל מגורים נושם, עדכני ושמח, עם עבודות נגרות מפתיעות ודלתות סודיות מוטמעות בקירות שלא היו מביישות אף סרט ג'יימס בונד. הצצה פנימה

בשיתוף ARCDB
תאורה מינימליסטית שהוטמעה בתקרה בסלון מייצרת צורות גרפיות במצב הדלוק שלה (צילום: ליאור טייטלר)

הדיירים: זוג + 3 ילדים
מיקום: באר יעקב
שטח: 150 מ"ר + מרפסת שמש
עיצוב פנים: מלי לוי אלבוים

דירת קבלן בבאר יעקב עברה מתיחת פנים משמעותית תחת ידיה של מלי לוי אלבוים תכנון ועיצוב פנים. במשך שנתיים ליוותה המעצבת את הדיירים שרכשו את הדירה "על הנייר" וביחד עמם בנתה קונספט של מרחב מודרני בעל נגיעות צבע חמימות ורעננות בחדרים, עם תאורה מתקדמת ופתרונות אחסון המנצלים אופטימאלית את החלל.

הדירה חולקה מחדש לטובת הגדלת המטבח - המקום האהוב על בני המשפחה, שנוהגים לבשל ולארח והוא כולל אי מרווח המתאים לשישה סועדים, עם חזות מינימליסטית בגוון לבן מבריק שזוכה לטוויסט בזכות כיסאות בר צהובים. השיש ממנו בוצע האי הינו בעל טקסטורה ייחודית של גידים הבולטים מעל פני השטח. במטבח שולבו פתרונות אחסון רבים שסמויים מהעין. כך למשל, בחיבור בין ארונות המטבח לקיר פינתי יצרה המעצבת נישה גלויה לעמדת קפה, מיני בר וכלים שרוצים לשמור בהישג יד, כשזו מתפקדת כמעין עמדת אירוח.

עוד באותו נושא

500 מ"ר ופסנתר כנף אחד: ביקור בבית משגע בסביון

לכתבה המלאה
הסלון עוצב עם מערכת ישיבה רחבת ידיים בעלת מושבים מתכווננים בהתאמה אישית לכל יושב (צילום: ליאור טייטלר)

התאורה תופסת חלק משמעותי בדירה עם תכנון המותאם לתרחישים שונים - מגוף חוטי מרחף שיוצר עניין במטבח, דרך גופים מעוגלים ששוטפים את התקרה ועד ספוטים המקובעים באלכסון ומאירים לכיוונים שונים.

בפינת האוכל פלטת עץ מאסיבית עם רגלי ברזל מוצלבות משמשת כשולחן וכסאות מתכת במראה רשתי תורמים לאווריריות ומתכתבים עם הגוון הדרמטי שחוזר בדקורציות בבית - משרבייה ייחודית תלת ממדית, פסים שחורים בווילונות ואגרטלים שחורים המקשטים את השולחן.

עוד באותו נושא

אחרי שנים של שכנות בדו המשפחתי הזה יצאו לשיפוץ משותף

לכתבה המלאה
קיר הטלוויזיה בוצע בעבודת נגרות בהתאמה אישית (צילום: ליאור טייטלר)

הסלון עוצב עם מערכת ישיבה רחבת ידיים בעלת מושבים מתכווננים בהתאמה אישית לכל יושב, כורסה דמוית עור עם רגלי אלומיניום דקיקות וסט שולחנות, שמחבר בין עץ למתכת וממשיך את הקו המאזן בין אורבניות מודרנית לביתיות מזמינה. השטיח האפרפר עם כתמי צבע תוחם את אזור הסלון ומודגש על רקע אריחי גרניט פורצלן. קיר בעבודת נגרות בהתאמה אישית תוכנן סביב הטלוויזיה שנטמעת בו, כשהוא משלב בתוכו אריחי תלת ממד דקורטיביים ומשחקי תאורה.

עוד באותו נושא

אקזיט על אקזיט: אחרי השיפוץ המטריף הדירה הזו "נחטפה" מבעליה הסטרטאפיסט

לכתבה המלאה
את המונוכרומטיות של החלל שוברות נגיעות מאופקות של צבע (צילום: ליאור טייטלר)

מבואת הכניסה לבית מתפקדת כקיר כוח מחופה בבטון עכשווי, שלמעשה מסתיר את ארון החשמל- תקשורת ושירותי האורחים וממשיך לעבר המסדרון. חריצי הבטון הנבקעים בקיר משמשים למעשה כידיות של השירותים וכאשר פותחים את הדלת מגלים חדר שירותים לבן קלאסי, עם טקסטורות של גלים וכיור איטלקי. ממול מוקם ארון שירות הכולל מצעים ומגבות וגם הוא מעוטר בידיות-חריצים צהובות שמעניקות קונטרה לבטון השולט בבית.

בחדרי הרחצה תוכנן ארון מרחף בגוון ירוק עז המכיל כיורי קוריאן שקועים בצורת טיפה, שמקבלים קונטרה מעניינת מהאריחים הגאומטריים של הריצוף.
בחדר המשחקים מסגרת החלון הענק שצופה לרחוב חופתה בעץ אלון ולמעשה הפכה לספסל צפייה אל הרחוב ולמקום נוסף למשחק. ארון הקיר תוכנן לפי מידות החדר והוא מעוטר בזיזים המייצרים משחק צבעוני ססגוני.


בקרו בפרויקטים נוספים של מעצבת הפנים מלי לוי אלבוים

עוד באותו נושא

חלום ורוד: פנטהאוז במנהטן לצילומי איסטגרם

לכתבה המלאה
פטרנים משתלבים - כסאות רשת בפינת האוכל ווילונות פסים (צילום: ליאור טייטלר)
הדירה חולקה מחדש לטובת הגדלת המטבח (צילום: ליאור טייטלר)
קומפוזיציה מעניינת ולא צפויה בגוף התאורה שנתלה מעל האי (צילום: ליאור טייטלר)
דלתות ארון האחסון במסדרון עוצבו עם חזית חלקה וחריצים צהובים המשמשים כידיות (צילום: ליאור טייטלר)
בתוך קיר הבטון נפערת דלת המובילה אל שירותי האורחים (צילום: ליאור טייטלר)
בחדר הרחצה - ארון צף בגוון ירוק עמוק (צילום: ליאור טייטלר)
מסגרת החלון בחדר המשחקים משמשת גם כאיזור המאפשר ישיבה (צילום: ליאור טייטלר)
מינימליזם לבן בחדר הרחצה של האורחים (צילום: ליאור טייטלר)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully