דואגים ללב הפועם של הבית: שיפוץ בית פרטי ברמת פולג שריגש אותנו

    אחרי שלא התגוררו בביתם במשך שנים רבות, החליטו הדיירים לצאת למסע שיפוצים ולטפל קודם כל במה שחשוב באמת - הלב. או ליתר דיוק בקומת הכניסה, בה מתקיימות מרבית הפעילויות של דייריה - מאירוח ועד בישול מטעמים מגוונים. עם תוצאות כאלה - אנחנו בהחלט נשמח להתארח

    בשיתוף ARCDB
    (צילום: דודו אזולאי)

    הדיירים: זוג בשנות ה-50 לחייהם + ילדה מתבגרת
    מיקום: רמת פולג, נתניה
    עיצוב פנים: מזל גלבוע

    קומת הכניסה היא כרטיס הביקור של הבית. בה מתרכזים החיים המשפחתיים, אליה מוזמנים האורחים, כאן נרקחים המטעמים, מתקיימות שיחות סלון מרגשות וגם נבנה עולם הפנאי של הדיירים.
    מעצבת הפנים מזל גלבוע ליוותה זוג בשנות החמישים לחייהם, עובדי הייטק בכירים, ששבו לביתם ברמת פולג בנתניה לאחר שהות ממושכת בחו"ל. שני ילדיהם הבוגרים עזבו כבר את הקן המשפחתי אך מרבים לבקר בו לעיתים קרובות ובתם המתבגרת עודנה מתגוררת בבית.

    עוד באותו נושא

    דו קיום מושלם: בדו משפחתי הזה בשוהם איחדו כוחות בעיצוב הבית

    לכתבה המלאה
    (צילום: דודו אזולאי)

    "הלקוחות ביקשו למקד את תהליך השיפוץ ביצירת קומת כניסה משפחתית, חמימה ומרווחת שתשקף את אהבתם לאירוח של בני משפחה וחברים וביקשו מראה מודרני מעודן בנגיעות חמימות. המטרה היתה להתאים את המרחב לצרכיהם כיום, לאחר שלא חיו בבית שנים רבות ולהעניק לו מראה עכשווי יותר".

    פרויקט השיפוץ כולל שינויים מאסיביים, מהחלפת אריחי הרצפה ועד גופי התאורה. העמודים התומכים נשארו כבסיס לתכנון קומת הקרקע וסביבם התגבש אזור ציבורי רחב יותר. "המטבח המקורי הוזז לקדמת הבמה והוגדל באופן משמעותי. הסרנו את כל המחיצות שהיו בקומה מלבד העמוד התומך, כדי לייצר תחושה מקסימלית של אוויריות ואור. ביצענו הנמכות גבס בתקרה להטמעת מערכות המדיה, המיזוג והתאורה ושילבנו חמימות מודרנית בדמות אביזרים משלימים", מספרת המעצבת.

    עוד באותו נושא

    תקרה היא לא קיר: דופלקס של כדורסלן הותאם במיוחד לגובהו

    לכתבה המלאה
    (צילום: דודו אזולאי)

    את המרחב כובשת רצפת גרניט פורצלן באריחים גדולים בעלי מראה טבעי, המהווה רקע לרהיטים השונים. המטבח ממשיך את הקו המבריק ומחבר בין חזיתות לבנות מניו לאק עם עץ אקליפטוס איכותי, שביחד מייצרים ניגוד בחומר ובגוון. משטח העבודה הגדול שהוא גם דלפק ישיבה עשוי מדקטון עמיד ומאסיבי ומסביבו הוצבו כיסאות במראה קליל. המטבח עצמו פונקציונאלי להפליא, עשיר בפתרונות אחסון וכל פינה נוצלה בו מקצה לקצה. מעל הדלפק מרחף גוף פעמונים דקורטיבי, המאפשר תאורה היקפית באזור.

    עוד באותו נושא

    לב תל אביב, גבוה בשמיים: 300 מ"ר עם מבט אל הים

    לכתבה המלאה
    (צילום: דודו אזולאי)

    קירות הסלון והעמוד התומך חופו בבריקים המספקים תחושה מודרנית ומעניקים לבית מראה חמים יותר. בחלל שבין הקורה לתקרה שולבו תעלות מיזוג אוויר בהנמכת גבס צורנית מעניינת המרחפת מעל הטלוויזיה. הסלון עצמו עוצב בסגנון אקלקטי מובהק - מודרני עם נגיעות קלאסיות, עם סלון עור טבעי נינוח וכורסה צבעונית ששוברת את הגוונים הסולידיים שנעים על פלטת השחור-אפור. סטים של זוג שולחנות במראה מינימליסטי יחד עם אלמנטים בעלי אמירה עיצובית, ווילונות אלגנטיים, שטיח בהיר רך ועציצים מרשימים משלימים את חווית הפנאי והאירוח הנעימה.

    בקומת הכניסה שופצו שירותי האורחים והוכנס מקלחון העונה על מבוקשם של הדיירים, שאוהבים להגיע מבילוי בחוף הים הסמוך ולהתרחץ כבר בכניסה לבית. לצד המקלחון, כיור מסוגנן מוזהב שמונח על ארונית מעץ אגוז משלים את הקו של החדר.

    בקרו בפרויקטים נוספים של מעצבת הפנים מזל גלבוע

    (צילום: דודו אזולאי)
    (צילום: דודו אזולאי)
    (צילום: דודו אזולאי)
    (צילום: דודו אזולאי)
    (צילום: דודו אזולאי)
    (צילום: דודו אזולאי)
    (צילום: דודו אזולאי)
    (צילום: דודו אזולאי)
    (צילום: דודו אזולאי)

    טרם התפרסמו תגובות

    הוסף תגובה חדשה

    בשליחת תגובה אני מסכים/ה
      לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

      התרעות פיקוד העורף

        walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully