וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אילו משפחת פלינסטון היתה בתחום המלונאות: מלון בוטיק יוקרתי בתוך מערה

16.9.2018 / 15:07

מלון בוטיק בארקנסו שממוקם בתוך מערה טבעית שמט לנו את הלסת ושלח למסע זיכרונות על סדרה אהובה מפעם. עם חדרים בעלי קירות סלעיים, מקלחות דמויות מעיין שנובע מתוך סלע ושנדליר עתיק - זהו המיקום המושלם לחופשה של האדם הקדמון המודרני

מערת יוקרה Beckham Creek Cave. יח"צ,
המלון נבנה בתוך מערה שהתגלתה בשנות ה-80 בארקנסו/יח"צ

אילו משפחת פלינסטון היתה מחליטה לפתוח מלון יוקרה, זה כנראה היה נראה ככה. ממוקמת בארקנסו שבארצות הברית, מערת Beckham Creek היא מערת ענק שעברה טרנספורמציה עד להפיכתה למלון בוטיק יוקרתי. וכן, היא היתה בשטח הרבה לפני שדיויד בקהאם בעט בכדור לראשונה בחייו, ורק חיכתה להתגלות במלוא יופייה.

המערה שלאחר גילויה בשנות ה- 80 המוקדמות עוצבה כמקלט נגד הפצצות, עברה גלגולים רבים מאז, והחליפה כמה יעודים ובעלים. בגלגולה האחרון עברה שיפוץ בעלות של מיליון דולר שארך שלוש שנים, והוליד את אחד מהמקומות היותר מיוחדים בהם תוכלו להתארח. בגרסה המשודרגת שלה, המערה שמתפרשת על שטח של כ-500 מ"ר, מכילה ארבעה חדרי שינה, ארבעה חדרי רחצה, מטבח מאובזר במלואו ואזורי ישיבה מגוונים.

אילו משפחת פלינסטון היתה נכנסת לתחום מלונאות היוקרה זה היה נראה ככה/יח"צ

במהלך השיפוץ הארוך נבנתה החזית של המלון, כשפתחי חלונות נחצבו כדי להכניס אור פנימה, עם פגיעה מינימלית בקירות אבן המקוריים של המערה. בשל המאפיינים הטבעיים של החלל נדרש טיפול איטום מיוחד לקירות האבן שדרכם חלחלו מים פנימה, וכמו כן טופלה בעיית הלחות ששררה במקום.

בעת החלוקה הפנימית ועיצוב החדרים, האפלוליות של המערה רוככה עם דלתות וחיפויים מקומיים מעץ ארז וגופי תאורה רבים שפוזרו בחלל. בו בזמן, אלמנטים גאומטריים ועכשוויים, דוגמת גרם המדרגות, פרטי הריהוט השונים והמטבח המודרני, יצרו סינרגיה מעניינת עם הקירות הסלעיים.

שטחים נרחבים של יערות והאגם הקרוב מחוץ למלון הופכים את Beckham Creek Cave למקום שמספק את הבריחה האולטימטיבית מהמציאות (כי מתי כבר יצא לכם לחזור למערה אחרי טיול בטבע), אולם ההתנתקות הזו לא זולה בכלל. למתעניינים - מדובר על מחיר התחלתי של 1,200 דולר ללילה.

עוד באותו נושא

פיונגיאנג פינת ווס אנדרסון: מבט אל האדריכלות המשוגעת של צפון קוריאה

לכתבה המלאה

השימוש הרב בעץ בעיצוב הפנים מקבל ביטוי כבר בדלת הכניסה/יח"צ
החלונות והפתחים שנוצרו במהלך השיפוץ מכניסים אור טבעי לחלל המערה/יח"צ
מוטיבים גאומטריים יוצרים מאזן ויזואלי מעניין עם הקירות הסלעיים/יח"צ
מבט מקומת החדרים אל אזור המטבח ופינת האוכל/יח"צ
הפכים נמשכים: שנדליר שכאילו נלקח הישר מימי הביניים נתלה בפינת האוכל המודרנית/יח"צ
הטקסטיל האפור של פינת הישיבה משתלב היטב בסקאלת הגוונים הטבעיים/יח"צ
מצויד במלואו - המטבח/יח"צ
חוויית שינה אינטימית במיוחד/יח"צ
ממש כמו בטבע - חדר הרחצה באחד החדרים/יח"צ
חלק מהאזורים הפנימיים במלון, כמו חדר הרחצה הזה, נבנו מאפס/יח"צ
סינרגיה - חתיכה של הר במקום תקרה, מדרגות מתכת גאומטריות ותמונה על קיר עם טיח מוחלק/יח"צ
זה הנוף שמחכה בחוץ לאורחי מלון המערה/יח"צ

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully