הוא מעצב והיא מאיירת, יש להם שני חתולים וחיבה עצומה לווינטג', אלכוהול צעצועים ובמיוחד בובות פיקאצ'ו. הרבה פיקאצ'ו. את עיצוב דירתם שבתל אביב בת 90 מ"ר נתנו בני הזוג הצבעוני בידי מעצבת הפנים שני רינג, שכן, מבט חטוף בפרויקטים של רינג מוכיח שצבעים וטקסטורות הם המאפיינים הבולטים בכתב ידה. "לדירה יש טביעת אצבע ייחודית חפה מטרנדים. "מעידה רינג. "יש לה סגנון על זמני, עם הרבה אופי, קריצה ובעיקר הומור לא מתנצל".
"כחלק מהתכנון היה חשוב לייצר בסלון ובחדר עבודה כמה יחידות מידוף המיועדות לאוספים, לספרים, לאלכוהול ולצעצועים." מספרת מעצבת הפנים שני רינג. "בסלון מיקמנו יחידה וינטג' משמאל לטלוויזיה, מאחורי הספה רהיט בר וגיטרות תלויות על הקיר. באגף הקיצוני שקרוב לחלונות הסלון ישנה ספרייה שעשויה ברזל דק שלמעשה תוחמת כמעין מרפסת והסלון. באזור הזה מיקמו הדיירים את האורגן שלהם ומשחקים לחתולים".
"את המטבח ביקשו בני הזוג לשמור סגור, לכן תכננתי עבורם מטבח בעל שתי צלעות מקבילות עשוי פורמייקה, בהתאם לסגנון של הבית. הטוויסט במטבח בא לידי ביטוי באמצעות שילוב של ארבע פורמייקות צבעוניות שונות, וריצוף בעיטור של משולשים בגוונים שונים של אפור. אותו הריצוף חופה גם באזור המבואה של הדירה וכך, מייצר תיחום של הכניסה, יחד עם צבעי הקירות. את ידיות הארונות של המטבח פירקנו מהמטבח הישן והרכבנו מחדש. הן התמזגו בצורה הרמונית ותרמו את חלקן בלוק הכללי".
צבעוניות הקירות משחקת תפקיד חשוב בהגדרת האזורים. כתום דומיננטי שולט במבואה של הבית וחוזר במסדרון המחבר בין החדרים. כחול כהה נבחר לפינת האוכל ואפור כהה לתיחום אזור הארונות בחדר השינה. את הקירות מעטרים כרזות של הופעות של להקות, איורים מקוריים של קומיקס ישן וציורים שונים של בעלי הבית.
חדר הרחצה חופה באריחי מוטינה (מותג שמעסיק אמנים) בשילוב של כחול כהה ולבן, על הקיר באמבטיה נעשה מעין משחק בצורות גאומטריות המייצרות אפקט של תמונת קיר. החלון השמאלי מבין שני החלונות הגדולים בחדר הרחצה הפך למראה גדולה, במקום חלון. שידת מגירות ישנה הפכה באמצעות שיש וכיור אסימטרי לארון כיור מהודר.
לשירותי האורחים נבחרו אריחים בגוון אפור כהה, עליהם מככבת חריטה עדינה בדוגמה ערבסקית. את מראת הגולגלות ומנורת ברז כיבוי עיצב בעל הדירה, אחרי חיפושים נואשים אחר המנורה האידאלית.
במבואה הקטנה שלפני הכניסה לשירותי אורחים תלויה מהתקרה קובית האחים מריו שנדלקת בנגיעה קלה.
חדר העבודה נצבע אף הוא בגוון אפור, אך כל הספריות שבו עמוסות בבובות פוקימון מקוריות בכל הגדלים ואינספור בובות אספנים קטנות המוסיפות צבע והומור לפינה.
"את חדר השינה המלבני חילקתי לשני אזורים" מוסיפה רינג. "חלק אחד עם מיטה, והחלק השני שקרוב לחלון הגדול הפך למעין חדר ארונות. מה שמפריד בין שני החלקים הוא למעשה קיר עם קשת שצבוע בגוון אפור ויוצר חציצה מעניינת".