פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      סבלנות משתלמת? בית מרהיב שנבנה ב-4 שנים

      בזכות סביבת מגורים חדשה ומוקפדת שנבנתה בתקופה ארוכה במיוחד, הדיירים, שגילו סבלנות והרבו לבלות בחוץ מעדיפים היום להעביר זמן איכות בבית

      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      קובייה גדולה עם מפתחים רבים (צילומים: אלעד שריג)

      ניחוח תבשילים באוויר ובעלת בית שמנצחת על קונצרט קולינרי במטבח הם ההוכחה הטובה ביותר שהבית האמור הותאם במדויק לאלה החיים בו. הוא ממוקם באזור השרון, על מגרש מלבני אופייני לאזור שבו קוטג'ים צמודים זה לזה, אבל צורתו, העמדתו ובעיקר הכניסה אליו מבדילים אותו משאר הבתים שמסביב.

      בית ירושלמי עם 7 חדרי רחצה

      רק לא לבן: דירה מתוקה בשרון

      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      הכניסה לבית במעלה מדרגות בטון
      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      יציאה לחצר דק

      את הבית תכננו האדריכלים רוני פפרנה וישראל יניב. הוא כולל שלוש קומות וכל אחת מהן מנוצלת בצורה מקסימאלית; בקומת המרתף ממוקמים חדר קולנוע, חדר עבודה, חדר אורחים וחדר משחקים לשתי הבנות הקטנות. קומת הכניסה נועדה לחללים הציבוריים ובקומה העליונה, כמקובל, נמצאים חדרי השינה. בבית, בעל פרופורציות אדריכליות גבוהות ומוארכות, מככב הבטון כחומר עיקרי ונמצא בריצוף, במדפים המרחפים ובחדרי הרחצה. במפתיע, ולא מעט הודות לריהוט הייחודי ולפריטים שפזורים ברחבי הבית, הבטון מקבל מראה צבעוני ומעודן כשעליו ולצדיו מונחים אלמנטים כמו סלים עשויים צמיגים שמשמשים כמקום אחסון לתפוזים במטבח, רהיטים ביבוא אישי מאיטליה ואפילו שולחן נגרים מיושן המשמש כבר משקאות בקומת המרתף.

      כשהאדריכל עושה לביתו: שיפוץ וילה ברמת השרון

      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      מבט מהמטבח לפינת האוכל והסלון
      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      סלון המשלב פריטים שלוקטו מרחבי העולם על ידי הדיירת
      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      צטבח פרקטי ויעיל שנמצא בשימוש שעות נוספות

      אמנם לא פחות מארבע שנים עברו מרגע שהתחילה העבודה על הבית ועד כניסת הדיירים אליו אבל הזמן הממושך גם איפשר הבנה מעמיקה מאוד של צרכי המשפחה. זו הסיבה לכך שמראש לא הוצב דד ליין לבנייה וזו הסיבה גם לכך שהבית נראה כמו שהוא נראה.

      בית קר במדינה חמה: הצצה לווילה במרכז הארץ

      לאינדקס מדרגות; לאינדקס חדרי שינה
      לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      פינת אוכל קטנה ואינטימית שולב במטבח שנהנה מקרני אור טבעיות
      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      מבט מהכניסה לגרם המדרגות המוביל לחדרי השינה
      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      מדרגות עץ מרחפות מחברות בין הקומות
      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      חדר שינה של ההורים עם יחידת רחצה פתוח ללא מחיצה או דלת
      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      פריטים עם קריצות בחדר השינה
      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      מבט לעבר חדר הרחצה של ההורים
      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      פינת איפור והתארגנות שעוצבה ונבנתה במיוחד
      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      חדר הבת הבכורה מתאפיין בריהוט עץ
      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      כל הפריטים הותאמו למידות הילדה
      בית בטון בשרון בעיצוב רוני פפרנה וישראל יניב (בנין ודיור , אלעד שריג)
      חדר הבת הצעירה. מי אמר שבנות צריכות ורוד?