בלב פארק ישראל שבמעלה אדומים, מול הנוף המדברי עוצר הנשימה, נפתח לאחרונה "גאמוס" - קומפלקס האירועים הגדול והמרהיב בישראל. מאחורי היוזמה עומד חנן בליטי, דמות מוכרת בענף האירועים עם ניסיון של יותר מ־30 שנה, שמוביל מהפכה עיצובית ושירותית בתחום.
"חלמתי על מקום שעוצר נשימה מהרגע הראשון", אומר בליטי, "מתחם שבו כל פרט - מהקירות השקופים ועד פינות הישיבה האינטימיות - משתלב בהרמוניה עם המדבר". ואכן, גאמוס מביא לישראל ניחוחות של יוקרה בינלאומית עם השראות מדובאי, תוך שמירה על חיבור טבעי לסביבה.
הקומפלקס בנוי על עקרונות עיצוב מוקפדים:
- שילוב של חומרים טבעיים כמו אבן, עץ ומתכת, ליצירת תחושת יוקרה חמימה.
- אינטגרציה מלאה של טכנולוגיות מתקדמות - תאורה, הגברה ומסכי LED.
- חיבור הרמוני בין החוץ לפנים וחלוקה חכמה של המתחם לאירוח אישי ומדויק.
בגאמוס פועלים שני מתחמים עיקריים:
- גן האירועים - חופה מרהיבה המשקיפה לגן הפתוח, עם רקע של שקיעות מדבריות שמזכירות סצנות קולנועיות.
- אולם האירועים - מבנה גבוה ומרווח עם קירות זכוכית, שמותאם לאירועים של עד 1,000 אורחים. מערכות התאורה והקול מהמתקדמות בארץ.
בנוסף, כולל המתחם את גאמוס ריזורט - מתחם סוויטות פרטי עם 33 יחידות יוקרה, בית כנסת, סאונות, בריכת אינפיניטי ומטבח פתוח שמציע חוויה קולינרית חיה כחלק מהאירוע.
"גאמוס הוא לא רק אולם אירועים", מדגיש בליטי, "זה מותג עיצובי בינלאומי שנולד כאן במדבר - והוא משנה את כללי המשחק". ואכן, עם רמת שירות גבוהה, עיצוב פורץ דרך ונוף טבעי עוצר נשימה, גאמוס הפך ליעד מוביל לאירועים יוקרתיים בישראל.