וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"תרגישו בבית": יוזמות ותרומות חברתיות

לילך אטלי, סמנכ"לית מכירות סטימצקי, עם האחים אלי ויוסי שרעבי. יחצ,
לילך אטלי, סמנכ"לית מכירות סטימצקי, עם האחים אלי ויוסי שרעבי/יחצ

סטימצקי וקניון עזריאלי איילון אירחו לרגל שבוע הספר את שורד השבי אלי שרעבי, למפגש חתימות מיוחד לרגל הוצאת ספרו "חטוף". ההענות היתה מרשימה, ומאות ישראלים באו לחבק ולחזק את שרעבי.

בסטימצקי החליטו להרחיב את מפגשי החתימות בכל הארץ על מנת להמשיך ולאפשר לעם ישראל להכיר מקרוב את האיש ואישיותו המיוחדת.

פזית גרפינקל, דודי יצחקי וכפיר רמז. אביב גוטליב,
פזית גרפינקל, המשנה למנכ"ל והממונה על החטיבה הקמעונאית בבנק הפועלים, דודי יצחקי, מנהל מערך הסניפים הניידים של הבנק וכפיר רמז, מנהל אגף הסניפים בבנק על רקע הסניף הנייד של בנק הפועלים בכפר המכביה/אביב גוטליב

פזית גרפינקל, המשנה למנכ"ל והממונה על החטיבה הקמעונאית בבנק הפועלים, כפיר רמז, מנהל אגף הסניפים בבנק ודודי יצחקי, מנהל מערך הסניפים הניידים של הבנק, ביקרו בכפר המכביה לשם הגיעו הסניפים הניידים של הבנק להעניק שירותים בנקאיים למפונים השוהים במלון.

בנק הפועלים ממשיך לחזק את מערך התמיכה באזרחים שנפגעו מהתפתחות הלחימה במסגרת מבצע 'עם כלביא', והחל להפעיל סניפים ניידים המגיעים למתחמים בהם נמצאים מפונים, כחלק מן המאמץ הלאומי לסייע להם במתן שירותים חיוניים.

ביום חמישי האחרון, הגיעו הסניפים הניידים להעניק שירותים בנקאיים למפונים השוהים במלון "כפר המכביה" ברמת גן.

הסניפים הניידים של בנק הפועלים מעניקים שירותים בנקאיים באזורים שבהם קיימת נגישות נמוכה לסניפים, בדגש על אוכלוסיות מבוגרות. סניפים אלה מאפשרים ביצוע מגוון פעולות בנקאיות ללקוחות הבנק, כולל משיכת מזומנים ללקוחות כלל הבנקים. גם בימי הלחימה הנוכחית ממשיך הבנק להפעיל את הסניפים הניידים במוקדים בהם נמצאים לקוחות הזקוקים למענה מיידי. סניפים אלה הינם ערוץ נוסף לשירות הלקוחות בנוסף על המוקדים הטלפונים, ערוצי הדיגיטל וסניפי הבנק הפרוסים ברחבי הארץ.

בנוסף לפעילות הסניפים הניידים, לאחרונה בנק הפועלים הודיע על הרחבת מתווה ההטבות "עם כלביא" של בנק ישראל, והוא מציע הקלות נרחבות ללקוחות פרטיים ועסקיים שנפגעו מן המצב הביטחוני. בין ההטבות: דחיית הלוואות ומשכנתאות ללא ריבית ועמלות למפונים ולנפגעים, פטור מריבית חובה לעסקים של חיילי מילואים, הלוואות ייעודיות לעסקים קטנים והקלות נוספות במסגרת כרטיסי האשראי ללקוחות השוהים בחו"ל, תוכניות ההטבות ושירותי הבנקאות הדיגיטליים. בנוסף, הבנק מפעיל קו חירום ייעודי וממשיך לקדם יוזמות סיוע קהילתי, בין היתר הופעלה ניידת חוויות מיוחדת של בנק הפועלים שפעלה למען המשפחות המפונות בכ-35 בתי מלון ברחבי הארץ. השבוע הודיע הבנק גם על מהלך שבמסגרתו יחזיר ללקוחות שפונו מביתם במסגרת מבצע 'עם כלביא' למשך חודש ומעלה שני תשלומי משכנתא.

פזית גרפינקל, המשנה למנכ"ל והממונה על החטיבה הקמעונאית בבנק הפועלים: "אנחנו מגיעים היום כדי לפגוש את הלקוחות שלנו מקרוב, ללמוד את הצרכים הייחודיים שנוצרו בעקבות הפינוי, ולהתאים עבורם את השירותים והמוצרים הבנקאיים באופן אישי. בימים מורכבים אלה, חשוב לנו להעניק ללקוחות תחושת ביטחון ולוודא שהם מקבלים שירות נגיש, אישי ורציף."

למידע על פעילות הסניפים הניידים ניתן לפנות למוקד הטלפוני של הבנק במספר 2407* או 2403*. בנוסף, ניתן לפנות לקווי החירום הייעודיים שהוקמו בעקבות המבצע: קו החירום ללקוחות בארץ 5191* קו החירום ללקוחות השוהים בחו"ל 076-8012591, וניתן גם לקבל מידע באתר האינטרנט של הבנק.

  • עוד באותו נושא:
  • בית

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully