וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"רב הנסתר על הגלוי": ספר האדריכלות של דן והילה ישראלביץ הושק

באירוע חגיגי שנערך בבית טולמנ'ס בבני ברק, השיקו האדריכלים דן והילה ישראלביץ' את ספרם הראשון, המאגד את הפרויקטים הבולטים של המשרד

הילה ודן ישראלביץ ושוקי שוורץ. פאבל לובשב,
הילה ודן ישראלביץ ושוקי שוורץ/פאבל לובשב

באירוע חגיגי שנערך בבית טולמנ'ס בבני ברק, השיקו האדריכלים דן והילה ישראלביץ' את ספרם הראשון "רב הנסתר על הגלוי", המאגד את הפרויקטים הבולטים של המשרד ומציג את שפתם האדריכלית הייחודית והמעוררת השראה.

לאירוע הגיעו לקוחות, ספקים, חברים ובני משפחה, בהם לקוחות המשרד פנינה ויעקב הלפרין וכן מיקי וכרמית נעימי - שבתיהם הפרטיים תוכננו על ידי דן והילה, מתווכי הפרימיום ליאורה ואמיר דוידסון, שוקי שוורץ - הבעלים של טולמנס, מוטי בירמן בעלי בירמן תעשיות , וכן אנשי מפתח מעולם הנדל"ן בהם: אסום בניה, חושן נדל"ן, פורט מהנדסים , קבוצת חן ואיתי גיל, בן בטחון , קבוצת נגב ועוד.

בין הנסתר לגלוי - הילה ודן ישראלביץ. יחצ,
בין הנסתר לגלוי - הילה ודן ישראלביץ/יחצ

משרד האדריכלים דן והילה ישראלביץ', פועל משנת 2009, מתמחה באדריכלות, תכנון ועיצוב בתים פרטיים. המשרד ידוע בגישה הוליסטית המשלבת בין אדריכלות יוצאת דופן, מפתיעה ושונה, שחושפת לאט לאט כל בית ואת יופיו הפנימי , בדיוק כמו שם הספר "רב הנסתר על הגלוי". בין לקוחות המשרד נמנים אנשי עסקים, מובילי דעה, ויזמים - בהם כאמור פנינה ויעקב הלפרין, מיקי וכרמית נעימי, ועומר אדם שבימים אלה שוקד המשרד על תכנון ביתו. פרויקטים של המשרד זכו לחשיפה נרחבת במגזינים מובילים בארץ ובעולם, ונחשבים לאבן שואבת בתחום האדריכלות והעיצוב הישראלי.

  • עוד באותו נושא:
  • בית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully