וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלקטרה חוגגת 80 שנה - ומשיקה את קיץ 2025 בסימן החזרה לצבע הכתום

הכתום חוזר בגדול: אלקטרה מחדשת את המותג האייקוני עם הפרזנטורית החדשה ליהי קורנובסקי והופעה ללקוחות החברה של פאר טסי, דודו אהרון ורינת בר

חגיות 80 שנה לאלקטרה. ערן אביטל,
חגיות 80 שנה לאלקטרה/ערן אביטל

אלקטרה מיזוג אוויר השיקה את פתיחת עונת קיץ 2025 באירוע חגיגי בביתן 1 באקספו תל אביב אמש (17.3). האירוע סימל גם את חגיגות 80 שנה למותג אלקטרה המוביל בתחום המיזוג בישראל בהשתתפות בכירי החברה, צוות העובדים, שותפים עסקיים ונציגים מהתעשייה.

צביקה שווימר, מנכ"ל קבוצת אלקטרה מוצרי צריכה, פתח בדברי ברכה לכלל הנוכחים ובהצגת החזון לקראת קיץ 2025: "החזרנו את הכתום לחיים, לא רק באופן מטפורי אלא אנו מאמצים את הצבע הכתום המזוהה עם המותג של אלקטרה כבר 80 שנה."

80 שנה לאלקטרה:. אלירן אביטל,
מיקי ביטון, אורטל יצחקי, מנהלת השיווק, וליהי קורנובסקי/אלירן אביטל
80 שנה לאלקטרה. אלירן אביטל,
80 שנה לאלקטרה/אלירן אביטל
חגיגות 80 שנה לאלקטרה. אלירן אביטל,
דודו אהרון, צביקה שווימר, מיקי ביטון ופאר טסי/אלירן אביטל

בהמשך, מיקי ביטון, מנכ"ל מגזר מוצרי צריכה חשמליים באלקטרה, חשף את הקמפיין העוצמתי והמנצח החדש לקיץ 2025, בכיכובה של הפרזנטורית החדשה של החברה ליהי קורנבוסקי. על הבמה חשף מיקי ביטון את המיתוג החדש של החברה, במסגרתו אלקטרה שבה אל צבע הכתום האייקוני שליווה את המותג לאורך עשרות שנים ונחרט בזיכרון של הצרכן הישראלי. כי קהל הצרכנים כבר יודע שאלקטרה זה "המזגן של ישראל"

שיאו של הערב הגיע עם הופעות לקהל הנוכחים של פאר טסי, דודו אהרון ורינת בר.

  • עוד באותו נושא:
  • אלקטרה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully