רשת כלי הבישול והאפייה סולתם מחממת את החורף במבצע מיוחד של עד 60% הנחה על מאות פריטים בחנות המקוונת של המותג.
המבצע כולל פריטים ממגוון קטגוריות המותג השונות, בניהן כלי הבישול, אביזרים למטבח, כלי אפייה, אחסון וארגון ואפילו מארזים. בנוסף, משלוחים חינם ברכישה מעל 199 שקלים.
המבצע בתוקף מעתה ועד ל-6 במרץ. להשיג בלעדית באתר הרשת.
חברת BSH היבואנית הרשמית של מותגי בוש וסימנס בישראל משיקה מבצע מיוחד לחברי מועדון ולמצטרפים חדשים על סדרות התנורים החדשות של בוש וסימנס. בין התאריכים 10.2- 10.4.25, כל מי שירכוש תנור בוש מסדרה 8 החדשה או תנור סימנס מסדרת iQ700 החדשה - יקבל תבנית Air Fry בשווי של כ-300 ש"ח מתנה.
הסדרות החדשות - סדרה 8 של בוש ו-iQ700 של סימנס תוצרת גרמניה, מציעות לא רק אפייה, אלא חוויית בישול מלאה - עם שפע של פונקציות מתקדמות המאפשרות לכם להכין מגוון רחב של מנות בצורה פשוטה, מהירה ומקצועית. בעיצוב מרהיב עם מסך מגע צבעוני במגוון שפות (כולל עברית) , סדרת התנורים החדשה מציעה יעילות מקסימלית וחיסכון במקום במטבח, בכך שהיא כוללת בתוכה פיצ'רים מתקדמים ביניהם - Air Fry (תכנית טיגון באוויר חם), המאפשרת טיגון בריא ללא שמן עמוק, לקבלת מאכלים קריספיים וטעימים. ניתן לשלוט על התנור מכל מקום באמצעות אפליקציית Home Connect מהנייד, כך שניתן להפעיל ולכבות אותו, לעקוב אחרי מצב הבישול ולבצע שינויים ישר מהסמארטפון, מבלי להיות ליד התנור. בנוסף, תקבלו התראה ישירות לנייד כאשר התנור מגיע לטמפרטורה הרצויה.
יתרונות נוספים של התנור הוא התוכניות האוטומטיות, אשר באמצעותן תוכלו לבחור את סוג המזון אותו אתם מעוניינים להכין, והתנור יתאים את הטמפרטורה וזמן הבישול להכנה אופטימלית של המנה. בין האפשרויות: פיצה, בשר, דגים, לחם ועוד. בנוסף, התנור מציע אפשרות לבישול בו-זמנית ב-3 מפלסים שונים במקביל (תוכנית 3D) לאפייה שווה ואחידה בכל מפלס בזכות המאוורר האחורי.
*בתוקף בין התאריכים 10.2- 10.4 או עד גמר המלאי (מינימום 400 יח), למעט Accent Line, בכפוף לתנאי ההשתתפות המפורטים בתקנון באתר בוש/סימנס.
חברת טאצ', מהמובילות בעולם הניקיון והטיפוח לבית בישראל, מציגה סדרה חדשה, ג'ל כביסה מרוכז X2, באריזה קומפקטית, חסכונית ונוחה לשימוש ולאחסון.
מני חזן, מנהל פיתוח עסקי טאצ': "אנחנו נרגשים להשיק את הסדרההמתקדמת, המבוססת על התאמה מירבית לכל סוגי הכביסה. כל ג'ל פותח במיוחד למענה אופטימלי - מבגדים עדינים ועד בגדי ספורט ובגדי עבודה/מדים. הפיתוח משלב טכנולוגיות מתקדמות כדי להבטיח ניקיון מושלם והתאמה מלאה לצרכים של הצרכן הישראלי."
כל המוצרים מכילים תרכובת חומרים פעילים להסרת כתמים, מתאימים לכל סוגי הבדים ולכל תוכניות הכביסה והתכולה מספקת עד 60 כביסות. מחיר: 29.90-33.90.
הסדרה החדשה כוללת ארבעה סוגי ג'ל לכביסה:
- ג'ל כביסה לבנה או וצבעונית.
- ג'ל לבגדיספורט.
- ג'ל למדים ובגדי עבודה.
- ג'ל היפואלרגניל בגדי תינוקות.
לרגל ה-VALENTINE DAY, יום אהבה הבינלאומי, המתקיים מדי שנה ב-14 בפברואר, קניון עופר רמת אביב, מקבוצת קניוני עופר יוצא במבצע מתנות שווה, במסגרתו רוכשים במגוון חנויות הקניון ב - 800 שקל ומעלה ביום אחד, מציגים קוד מאפליקציית MY OFER ומקבלים חמש מתנות שוות שכיף לקבל ולתת: שרשרת מהודרת LOVE YOURSELF בשווי 179 שקל מתנת קניון רמת אביב, צמיד אבני חן מתנת BE SEMBOL בשווי 320 שקל, עציץ טוליפ מתנת פיורי בשווי 50 שקל, שוקולד משובח בשווי 30 שקל מתנת באשר וכרטיס חניה יומי בשווי 90 שקל מתנת קניון רמת אביב.
שווי סה"כ המתנות : כ-669 שקל.
am:pm, רשת חנויות הסופרמרקט, המביאה חווית צרכנות אורבנית חדשנית ב-60 סניפים מקריות ועד נס ציונה, מפתיעה עם מהלך ש'כחול הנראה' יהיה קשה לפספס ברחבי העיר הגשומה - מהדורה מוגבלת של מטריית am:pm האגדית, הפעם - בצבע טורקיז בוהק.
אחרי ההצלחה הסוחפת של המטרייה השחורה מבית am:pm, שהפכה לאייקון עירוני ולפריט חובה בקרב הקהילה האורבנית בזכות היותה איכותית, חזקה במיוחד, נגישה במחיר ובגודל המאפשר להתהלך בעיר מבלי להירטב, ולאור הביקוש הרב - הרשת מעלה את הרף ומביאה שדרוג מרענן. מעכשיו ניתן למצוא בחנויות am:pm מהדורה מוגבלת של מטריית פרימיום בעיצוב בולט ומלא סטייל, בצבע טורקיז מקפיץ, עם הדפסים בהשראת סגנון החיים התל-אביבי והתרבות העירונית. שילוב מושלם בין פונקציונליות לאופנה אורבנית.
את המטרייה החדשה ניתן להשיג בסניפי am:pm במחיר נגיש במיוחד של 19.90 ש"ח לחברי המועדון ומצטרפים חדשים, כאשר ההצטרפות למועדון היא ללא עלות. למחפשים איכות בלי פשרות, היא זמינה גם במחיר הרגיל של 59.90 שקל.
נטלי מורדי בר, מנהלת השיווק של am:pm, מציינת: "אנו שמחים לראות שוב ושוב איך עם כל גשם מתמלאים רחובותיה של תל אביב עם המטריות השחורות והמעולות של אמפמ. אז החלטנו שהגיע הזמן להכניס קצת צבע וסטייל לנוף האורבני עם מטריית הטורקיז שהיא לא רק פריט אופנתי, אלא דרך נוספת להפוך את החורף בעיר לחוויה נוחה ונגישה."
גופי תאורה רומנטיים ומעוצבים מקולקציות מותגי התאורה היוקרתיים שמציעים ב'אקסקלוסיב אור ועיצוב'
לקראת חג האהבה, אקסקלוסיב אור ועיצוב מציגה קולקציה ייחודית של גופי תאורה המשלבים רומנטיקה, אלגנטיות וחדשנות. התאורה הנכונה יכולה ליצור אווירה קסומה בבית ולהוסיף נגיעה של אינטימיות וחום לכל חלל.
ליקטנו את נבחרת גופי התאורה האייקונים של מותגי העל בקטגוריית גופי תאורת היוקרה ב"אקסקלוסיב אור ועיצוב":
- מנורת Follow Me של המותג הספרדי Marset בעיצוב Inma Bermúdez היא סמל של עיצוב אלגנטי וניידות פונקציונלית. זוהי מנורה נטענת, ניידת וקלה לנשיאה, אשר נועדה להאיר בכל מקום שבו תזדקק לה - בין אם בבית, בגינה, בפיקניק או בנסיעה. המנורה מצוידת בידית עץ אלון מעוגלת שמוסיפה חמימות טבעית לעיצוב המודרני שלה. אהיל הפוליקרבונט המתכוונן מאפשר שליטה בכיוון האור, בעוד עוצמת התאורה ניתנת לוויסות בשלושה מצבים שונים. בזכות הסוללה הנטענת והעיצוב הקומפקטי. Follow Me היא הפתרון המושלם לתאורה גמישה עם שיק אירופי עדכני. מחיר: החל מ- 1,846 שקל
- Fly Candle Fly! , גוף תאורה של המותג הגרמני המוביל Ingo-Maurer, הוא גוף תאורה יוצא דופן, המשלב עיצוב פואטי עם חדשנות טכנולוגית. מדובר בנר תלוי באוויר, המרחף בעדינות באמצעות חוט דקיק כמעט בלתי נראה, ויוצר אשליה קסומה של להבה צפה. גופו עשוי שעווה אמיתית, והוא מופעל באמצעות מנגנון LED שמדמה את אפקט הנר הבוער - ללא עשן או טפטופי שעווה Fly Candle Fly! מעניק אווירה אינטימית ורומנטית, מושלם ליצירת תאורה רכה ודרמטית בחללים מודרניים או קלאסיים. כמו כל עיצוביו של Ingo Maurer, גם פריט זה משלב יצירתיות וחזון אמנותי שהופכים אותו ליצירה מרשימה ובלתי נשכחת. מחיר: החל מ-552 שקל.
- גוף תאורה MON AMOUR .Mugrabi Design Studio - גוף התאורה זה, הנו מחווה מרגשת לעיצוב מלא רגש וסטייל. בצורת לב עדינה ומינימליסטית, הוא משלב אלגנטיות עם משחקי אור רכים, היוצרים אווירה אינטימית ורומנטית. הקווים הנקיים והעבודה המדויקת משקפים את שפת העיצוב הייחודית של הסטודיו, המשלבת חדשנות עם רגש. MON AMOUR הוא לא רק גוף תאורה, אלא הצהרה עיצובית - פריט שמוסיף חמימות לכל חלל, ומשדר אהבה באור ייחודי.מחיר: החל מ- 1,711 שקל.
- נרות Vuvu בעיצוב Mugrabi Design Studio. פמוט מהפנט, המשלב בצורה מושלמת עיצוב מודרני ועבודת אומנות עילית. גופו האלגנטי, עשוי אלומיניום טהור, עובר חריטה וליטוש קפדניים, המעניקים לו זוהר יוקרתי וייחודי. במרכזו ניצב גליל זכוכית בורוסיליקט מרהיב, המעוטר בפסים אלגנטיים המתמזגים עם אור הנר ויוצרים משחקי אור מהפנטים. חיתוך בטכנולוגיית Water-Jet מבטיח דיוק יוצא דופן, בעוד שקצוות המלוטשים ביהלום משדרים תחושת יוקרה חסרת פשרות - והופכים כל חלל לאואזיס של אלגנטיות מתוחכמת.הפמוט מגיע גם בגרסת גליל זכוכית קוורץ שקוף. מגיע בשני גדלים. מחיר: החל מ-555 שקל.