מחוז השרון בלשכת סוכני הביטוח בראשות סו"ב משה בן פורת ערך השבוע סיור עומק מעורר השראה בעוטף עזה. בסיור השתתפו למעלה מ-30 סוכנות וסוכני הביטוח, ובמסגרתו ביקרו בנתיב העשרה, וחוו מקרוב את סיפורי הזוועה של אסון ה-7 באוקטובר. נתיב העשרה איבד בשבת השחורה 20 מאנשיו אשר לחמו בגבורה מול מחבלים רבים שחדרו ליישוב ב-06:30 בבוקר, ברכבים ובמצנחי רחיפה.
לאחר מכן ביקרו הסוכנים במתחם הנובה, עצרו במיגונית התופת וכיבדו את זכרו של גיבור ישראל ענר שפירא שהדף במו ידיו 8 רימוני רסס והגן בגופו על מיגונית שהיו בה 25 ישראלים שנמלטו מהטבח במסיבה.
יו"ר ועדת מחוזות וסניפים סו"ב מאיר רוטברג סיפר בהתרגשות על הסיור במתחם חניון מסיבת הנובה: "היה ממש קשה לעצור את הדמעות. להיות במקום העוצמתי הזה, לראות את המייצגים, את מאות הנרצחים, זה אירוע שאנצור בליבי לעד. לשכת סוכני הביטוח היא איגוד מקצועי בעל ערכים ואהבת ישראל. חובתנו המוסרית לחשוף לציבור הסוכנים מקרוב את הטבח שעבר עמנו בשבת השחורה. היה מכובד, מושקע, הדרכה מקומית עם דגש על שורשיות עם ישראל בארצו והעמידה האיתנה חרף האבדות הקשות. אני ממליץ לכל אדם לחוות זאת, לראות מה באמת עבר על המדינה, לחוות אישית את סערת הרגשות, להתחבר לתושבים שגם כיום הנם המגן האנושי שלנו בדרום. לשכת סוכני הביטוח בישראל - עם עוטף ישראל. תמיד".
בן פורת ציין כי: "זהו סיור שני בעוטף עזה שמחוז השרון ערך. בסיור הקודם, לפני כשלושה חודשים השתתפו כ-50 סוכנות וסוכני הביטוח. זה סיור חובה שכל ישראלי חייב לעבור אותו. כל בית ספר תיכון צריך לפקוד את המקומות החשובים האלה. זה חיוני במיוחד לפני הגיוס לצה"ל".
משרד עורכי הדין הרצוג פוקס נאמן, ממשרדי עורכי הדין הגדולים והמובילים בישראל, אסף לקראת ט"ו בשבט כ-100 חבילות מזון לתינוקות (תמ"ל) שיחולקו בימים הקרובים למשפחות נזקקות. את החבילות יחלק הבנק החברתי למזון תינוקות, המספק מזון וציוד חיוני לתינוקות עד גיל שנה למשפחות הזקוקות לסיוע ברחבי ישראל. האיסוף נעשה כחלק משיתוף פעולה ארוך טווח, במסגרתו מלווה המשרד פרו בונו את פעילות העמותה. בכל שנה מסייע הבנק החברתי למזון תינוקות לאלפי משפחות, מספר שגדל משמעותית מאז תחילת המלחמה.
מיד עם פרוץ המלחמה, הקים הבנק החברתי למזון תינוקות חמ"ל מיוחד לסיוע למשפחות מהדרום ומהצפון. במהלך החודשים הראשונים, סייעה העמותה לכ-900 משפחות מאזורי הלחימה ולמפונים מהצפון והדרום. לאורך השנה, המשיך הבנק החברתי בפעילותו השוטפת, תוך התאמה למציאות המשתנה.
הנתונים מצביעים על מגמת עלייה משמעותית בכל רחבי הארץ: באזור הצפון זינק מספר המשפחות המקבלות סיוע מ-100 בשנת 2023 ל-260 בשנת 2024. באזור המרכז והדרום ניכרת תופעה שבה הצטרפו משפחות מערים שבעבר כמעט ולא נזקקו לסיוע וכיום מטפלת העמותה בעשרות משפחות חדשות. תופעה זו באה לידי ביטוי בערים במרכז כמו מודיעין, נתניה ורחובות, ובדרום בערים כמו דימונה, נתיבות, אופקים ואשקלון.
am:pm, רשת הסופרמרקטים עם ה DNA-התל-אביבי המובהק, שמביאה חווית קנייה אורבנית 24/7, ממשיכה להוביל מהלכים שמציעים בתזמון הנכון מגוון פתרונות מדויקים, המותאמים אישית לווייב ולשגרת החיים העירונית.
עם שובו של מזג האוויר החורפי והסוער במיוחד, משיקה am:pm מהלך חדשני ויוצא מן הכלל בנוף הקמעונאי והשיווקי, המשלב הזדהות עמוקה עם הקהילה התל-אביבית, חוויית צרכנות פורצת דרך, בולטת בנוף העירוני ופתרונות פרקטיים ליומיום בעבור הקהילה האורבנית.
זה לא סוד - בימי גשם הרחובות של תל אביב מרגישים כמו ונציה קטנה. השלוליות תופסות כל פינה, והמשימה הפשוטה של חציית כביש הופכת לאתגר לא פשוט. אם הצלחתם להגיע ליעד עם גרביים יבשות - שאפו, מגיעה לכם מדליה! אבל רוב הולכי הרגל לא כאלה ברי מזל.
כאן נכנסת לתמונה am:pm שמכירה היטב את הבעיה ומרימה את הכפפה (ואת הגרביים). היום (רביעי, 5.2) כבר לא תצטרכו להיתקע עם גרביים רטובות! כדי לתת מענה מיידי לכל הדורש, הפכה הרשת תחנות אוטובוס נבחרות במרכז תל אביב לתחנות הצלה אורבניות, אותן ניתן לאתר בקלות בזכות שילוט חדשני אינטראקטיבי בצבע טורקיז בוהק. השלטים, שמעוצבים בהשראת הרחובות הסוערים והמוצפים של העיר, מציעים פתרון מיידי וחינמי למי שרגליו נרטבו בנחלי העיר - פשוט שולפים מתוך השלט עצמו זוג גרביים איכותיות, מחליפים וממשיכים לדרככם, יבשים ונינוחים.
הגרביים הממותגות של am:pm מגיעות באריזה אישית מגניבה המעוצבת בצורת כדור, בשלושה צבעים פרקטיים. הרשת תחלק אלפי זוגות גרביים חדשות במתכונת refill שוטפת, כדי להבטיח אספקה רציפה עד שוך הסערה.
"הסיפור של הגרביים הרטובות פוגש כל תל-אביבי ותל-אביבית", אומרת נטלי מורדי בר, מנהלת השיווק של am:pm. "חשוב לנו לפגוש את הלקוחות שלנו לא רק בסניפים, אלא גם מחוץ להם, להרגיש את הרחוב הרועש, השמח והתוסס - וגם את הקשיים והאתגרים היומיומיים, ולתת להם מענה חכם, מקורי ומפתיע. לא צריך המון גשם כדי שהרחוב יוצף, וכשזה יקרה - הגרביים יירטבו. אנחנו נהיה שם עם פתרון יצירתי, בדיוק ברגע שבו תזדקקו לו".
המהלך החדש מדגיש את מחויבותה של am:pm להמשיך ולספק פתרונות אורבניים שמתחברים לחיים האמיתיים בעיר - והפעם, עם טוויסט חורפי, מפתיע ובעיקר מחמם.
לקראת יום מעשים טובים 2025, שיתקיים ב-18 במרץ תחת המסר "מרגיש טוב לעשות טוב", וכחלק מאירועי יום מעשים טובים - מיזם Run500k יוזמה ייחודית המשלבת קיימות, נתינה ועידוד לספורט.
המיזם, שהוקם על ידי לילך פאר, פועל בהתנדבות מלאה ובשיתוף פעולה עם עמותת "אח גדול". הוא מסייע לחיילים בודדים, משפחות במצוקה ואוכלוסיות נוספות, במטרה להעניק להם נעליים איכותיות שיתמכו בפעילות גופנית ובשמירה על הבריאות.
לילך פאר, מרתוניסטית ומייסדת המיזם, מספרת: "המיזם התרחב מאוד בעקבות מלחמת חרבות ברזל. בשנה שעברה תרמנו מעל 4,500 זוגות נעליים מחודשות לחיילות וחיילים בודדים, נוער בסיכון, נערות בתהליכי גמילה, דרי רחוב, חיילים שנפצעו במלחמה ועוד. הפרויקט פועל בהתנדבות מלאה, תוך שילוב קהילת רצים ומתנדבים המסייעים באיסוף והפצה. המיזם מתמקד גם בשמירה על איכות הסביבה, על ידי מניעת בזבוז והארכת חיי המוצרים".
כל זוג נעליים עובר תהליך חידוש קפדני הכולל כביסה, החלפת רפידות ושרוכים במידת הצורך, כדי להבטיח שכל מקבל יקבל נעליים מכבדות וראויות. בנוסף, לכל זוג נעליים מצורף משפט השראה מהתורם - מתוך כוונה לא רק לספק ציוד, אלא גם להעניק כוח ומוטיבציה למקבל. הנעליים נארזות בתוך שקי כביסה רב-פעמיים, כחלק מהמחויבות של המיזם לקיימות.
במסגרת זו, החלו בעמותת רוח טובה מקבוצת אריסון לקרוא לחברות ולארגונים עסקיים להצטרף לפרויקט ולתרום נעליים שאינן בשימוש.
יום מעשים טובים של עמותת רוח טובה מקבוצת אריסון חוזר ב-18 במרץ 2025 זו השנה ה-19. מעל 2 מיליון מתנדבים צפויים לקחת חלק באלפי פעילויות ברחבי הארץ תחת המסר: מרגיש טוב לעשות טוב.
היכנסו לאתר יום מעשים טובים ובחרו את הדרך שלכם לעשות טוב , רוצים לתרום נעליים כתבו אל RUN5 0 0K.LP@gmail.com
טקס מרגש שנערך בבית הדיור המוגן "פאלאס מודיעין" מקבוצת עזריאלי לקראת ט"ו בשבט כלל נטיעת עצי זית לזכר חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה מהעיר מודיעין. הטקס, שנקרא "מצפה זיכרון ותקווה", נערך בנוכחות ראש עיריית מודיעין מכבים-רעות חיים ביבס, יו"ר בית יד לבנים חיים צמח, מנכ"לית רשת פאלאס איריס כהן, מנכ"ל פאלאס מודיעין יגאל אורן, נציגי המשפחות השכולות ומאות מדיירי הבית.
ראש העיר חיים ביבס ציין כי נטיעת העצים היא דרך להנציח את זכרם של הנופלים ולזכור את שורשינו ואת אלה שאינם איתנו עוד. הוא הדגיש כי מודיעין היא עיר עם שיעור הגיוס הגבוה בישראל, וכי היא שילמה מחיר כבד של חיילים וחיילות אמיצים שלא שבו מהקרב. לדבריו, "לצערנו הרב, בשנה האחרונה של מלחמת חרבות ברזל נאלצנו להנציח גם את בנות ובני העיר שנפלו במלחמה".
עוד הוסיף ביבס כי דיירי בית פאלאס מודיעין, המשתייכים לדור המייסדים שחוו את תקומת המדינה, מכירים היטב את מלחמות ישראל, את ההקרבה ואת תהליך הבנייה מחדש.
מנכ"ל פאלאס מודיעין, יגאל אורן, הדגיש את הסמליות שבנטיעת עצי הזית, המסמלים את השורשים העמוקים של העם היהודי ואת החיבור הבין-דורי בין אלה שבנו את הארץ לבין אלה שהגנו עליה בנפשם. לדבריו, דיירי הבית, שחוו על בשרם את תקומת ישראל, עומדים בטקס הנטיעות יחד עם משפחות הנופלים כדי להעביר לדורות הבאים את מורשת הגבורה והצמיחה. "בדיוק כפי שהאדמה הזו ספגה את דמם של גיבורים, כך היא גם מעניקה לנו חיים וצמיחה. הנטיעה היא סמל של המשך ושל תקווה, שמטרתו להעביר לדורות הבאים את הערכים שעליהם נבנתה המדינה".
קבוצת צוות 3 חנכה ביום שלישי השבוע, בשעה טובה, את משרדי חברת האבטחה בפארק המדע ברחובות, שעברו מהקומה הרביעית אל הקומה השלישית. בנוסף, נחנך מרכז ההדרכה והחדשנות, שמיועד להרצאות, הדרכות, השתלמויות ועוד.
טקס קביעת המזוזה התקיים במעמד רב מרכז העיר רחובות - מנחם מנדל גלוכובסקי ובנו, רב פארק המדע - יחיאל גולוכובסקי, מנכ"ל קבוצת צוות 3 ניר גלבוע, מנכ"ל חברת האבטחה שמוליק רזון, סמנכ"לית פיתוח אירגוני ואחראית על מרכז ההדרכה איילת יפת קאשי, מנהלים ועובדים. במהלך חנוכת המקום נשא הרב מנחם מנדל תפילה לשלום מדינת ישראל, שלום חיילי צה"ל והפצועים והשבת החטופים מהשבי.
הספרייה הלאומית מזמינה הורים וילדים (וגם סבים וסבתות עם נכדים) לחוות את קסמה של הספרייה ולהיחשף לאוצרותיה בחוויה משפחתית מהנה, התנסות אינטראקטיבית וסיור מודרך המותאם במיוחד למשפחות עם ילדים צעירים.
הסיור, המתאים לילדים החל מגיל קריאה ועד לגיל 12, כולל סיור בין האולמות, פיצוח חידות, היכרות עם הבניין החדשני, מפגש עם אוצרות וכתבי יד מרהיבים ועם עולם מופלא של ספרים וסיפורים. בתחילתו של הסיור יקבלו כל ילדה וילד ערכת פעילות אישית מיוחדת - "חוויה של ספרייה", שמה שמעודדת את הילדים לחקור ולגלות את הספרייה דרך העיניים שלהם. סיורים אלו יתקיימו מדי יום חמישי בשעה 17:00 - 18:30.
בנוסף, מזמינה הספרייה הלאומית משפחות עם ילדים בעלי צרכים מיוחדים לפעילות ייעודית ומותאמת בשעות אחר הצהריים. במהלך הביקור המותאם יתקיים סיור מודרך וחושי בתערוכה, הילדים יכירו את אוצרות הספרייה וישתתפו בסדנה פעילה - תוך צמצום ככל האפשר של מספר המבקרים האחרים בספרייה, במטרה להציע לילדים סביבה שקטה ומאפשרת ללמידה חווייתית.
הילדים גם יוכלו לקבל אוזניות חוסמות רעש, חדר שקט וצוות מדריכים מוסמך. פיתוח השעה השקטה והנגשת הסיור והסדנה נעשו בשיתוף עמותת "מקומות שמורים".
הסיור לכל המשפחה מתאים לילדים החל מגיל קריאה ועד גיל 12. מחיר כרטיס - 35 שקל עבור כל משתתף מעל גיל 3, כולל מבוגרים מלווים ( תינוקות ופעוטות עד גיל 3 פטורים מתשלום). הסיור המותאם לילדים עם צרכים מיוחדים מיועד לבני ובנות 6-12, בעלות של 30 שקל לכל משתתף. מידע נוסף על סיורים אלו - באתר הספרייה.
פרטים נוספים באתר הספרייה הלאומית.
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות.
במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט, מתקיימת פעילות 'אני ואצה נשנה את העולם': סיור למבוגרים במרכז 'מגלים' סיקורה. הסיור מציע הכרות עם עולם האצות והסבר על החשיבות שלהן לחיים על כדור הארץ, הצגת פתרונות טכנולוגיים וחדשנות ירוקה להפקת מזון וטיפול במים.
בנוסף, המבקרים ילמדו על חשיבות הים התיכון ואתגרים בשמירה עליו - השפעות אדם, זיהום שמן וזפת ומה כולנו יכולים לעשות כדי לשמור עליו.
הסיור כולל ביקור במרכז החינוכי 'מגלים' ובבריכות לגידול האצות בחוות סיקורה, ולסיום ניתן לטעום את האצות הגדלות בחווה.
הסיור יתקיים ביום שישי בתאריך 14.02.2025 בין השעות 10:00-12:00 ומיועד למבוגרים. הפעילות מתקיימת במקום סגור ונגיש - גם ביום גשום.
להרשמה לסיור.
נשים למען נשים - מיזם חדש בשיתוף פעולה עם עמותת "נשים למען נשים" ומועצת בני ברית חיפה..
קורס הכשרה מספר 4 יצא לדרך עם השקת המיזם המרגש "איתך לאורך כל הדרך", שמטרתו להעניק ליווי מעצים לנשים שחוו אלימות והיו במקלטים, ומיועד לנשים המעוניינות להתנדב ולתרום להעצמת הנשים שנפגעו.
הכשרת המתנדבות החדשות מבית בני ברית החלה לאחר תהליך התאמה, וכוללת את הליווי וההכוונה הנדרשים עבור התמודדות עם נשים במצוקה. מדובר במודל חדשני שמביא עימו כוח אמיתי להגשמת נתינה אמיתית ומשמעותית עבור קהל הנשים הזקוקות לכך ביותר. את הסדנה הראשונה, העניקה אשת ראש העיר חיפה, פרופ' רבקה יהב, אשר העניקה את משנתה ואת הידע המקצועי הנדרש.
נורית לוי, מקימה ומייסדת המיזם "איתך לאורך כל הדרך", סיכמה את היום בהתרגשות: " אנו מודים לארגון בני ברית, לנשיא הארגון מנו כהן ,לגברת נעמי שחר וליו"ר מועצת בני ברית חיפה -הגברת מירה גרוס אשר השקיעו משאבים רבים להצלחת המיזם".
לרגל חודש המודעות לשיווין זכויות לאנשים עם מוגבלות, ייערך הפנינג לציון חודש המודעות, בעופר קניותר, מקבוצת קניוני עופר, בשיתוף עיריית נס ציונה, תנועת הנוער "כנפיים של קרמבו" ועמותת קהילה נגישה.
ההפנינג יתקיים ביום רביעי ה 26.02.25 החל מהשעה 16:00 ויכלול בין הייתר: דוכני הסברה של ארגונים ועמותות הפועלות לשיפור חייהם של אנשים עם מוגבלויות. בין העמותות והארגונים המשתתפים: בית יפעת - אנוש, מרכז יום - צעד קדימה, מגשימים חלום ומתגייסים לצה"ל, עמותת שקמים, אקים, נס הורים, קהילה נגישה ועוד. כמו כן תוצג תערוכת ציורים "נופים יוצאים מן הכלל" - תערוכה מעוררת השראה שיצרו חברי אקים נס ציונה, במסגרתה יוצבו 12 ציורי קנבס. כל היוצרים והאומנים הינם אנשים בעלי מוגבלויות שעמלו על התערוכה חודשים רבים. כמו כן ייערך בהפנינג מופע מוזיקלי עם היוצר והמוזיקאי "דּוֹ ֶ רה מָה" - מופע המארח את חגי גיא באיו, תושב נס ציונה, מוסיקאי צעיר וכובש על הרצף האוטיסטי. מדובר במופע שהוא חגיגה מוסיקאלית עם מגוון כלי נגינה מכל העולם כגון: שופר תימני, בנג'ו אמריקאי, דיג'רידו אוסטרלי ועוד.
ההפנינג יכלול גם תחנות התנסות בשיתוף תנועת הנוער - כנפיים של קרמבו - הקהל הרחב מוזמן להתנסות "להיכנס" לעולם של אנשים עם מוגבלויות בתחנות הממחישות את חווית בעלי המוגבלות, עם מסר חינוכי שמטרתו להבין כמה קשיים בכל פעולה יום יומית איתם הם מתמודדים. בין התחנות שיוקמו בהפנינג: קליעה לסל ביד אחת, הוקי קרח (משחק עם מדבקות שמגבילות את שדה הראייה ), חידות בכתב ברייל, גלגל המזל - שאלות שונות ומשימות הקשורות לאנשים עם מוגבלויות, חוש המימוש - זיהוי חפץ בקופסא, חוש שמיעה - משימות לקבלת מידע מהדוכנים עם אוזניים אטומת, ציור /כתיבה - ביד או פה חלשים והרכבת השם בשפת הסימנים.
במסגרת ההפנינג הפעלטון בעופר קניותר יחלק 30 כרטיסים מתנה לילדים בעלי מוגבליות (מותנה בהרשמה מראש).
לדברי מאיה נבון, מנכלית עופר קניותר: "אנו שמחים לארח את האירוע המשמעותי והחשוב ולתרום לקידום שיווין זכויות, קבלה והכלה של אנשים עם מוגבלות בעבודה ובחברה. בישראל חיים כ-1,600,000 אנשים עם מוגבלות, כלומר כ-20% מהאוכלוסייה וחלק בלתי נפרד מאיתנו. לדבריה: "את חודש המודעות חשוב לחזק בשיח הציבורי, להביא לקידמת הבמה את תושבי נס ציונה עם צרכים מיוחדים, והתרומה שלהם לחיי הקהילה של נס ציונה. אני מזמינה את כל תושבי העיר להגיע ולהנות מהפנינג נוגע ללב חינוכי ומקסים הכולל: דוכני הסברה של עמותת הפועלות למען הקהילה, מופע מוסיקלי מיוחד, תחנות התנסות ולהבין את עולמם של אנשים עם מוגבלויות. אני מודה לעירית נס ציונה שמקדמת שוויון, קבלה והכלה בכל ימות השנה, לעמותת קהילה נגישה ותנועת הנוער "כנפיים של קרמבו", על שנתרמו והצלחנו לנעוץ יום חשוב זה ביומן של כולם. אני קוראת לקהלה הרחב ולתושבי האזור לקחת חלק ביום חשוב הזה".
ההפנינג יתקיים בעופר קניותר. הכניסה חופשית לקהל הרחב וללא עלות.
אחמד דבאח, אבו פאדי, ראש מועצת דיר אל אסד ובעלי רשת "סאלח דבאח ובניו" חגג את יום הולדתו ה - 70 לצד 1500 בני משפחה, חברים ואנשי ציבור רבים באולמי פאשא - פאלאס במתחם דבאח מול דיר אלאסד. במהלך האירוע הכריז אבו פאדי כי קבוצת דבאח מקימה קרן סיוע שתתן מענה בתחומי בריאות, רווחה, חינוך ועוד. הקמת הקרן החדשה היא המשך ישיר לפעולות של קבוצת דבאח למען החברה הישראלית בכל ימות השנה.
בחגיגות יום ההולדת הגיעו לברך ולחגוג משה קונינסקי ראש עיריית כרמיאל, ח"כ מנסור עבאס, מוואפק טריף - המנהיג הרוחני של העדה הדרוזית בישראל, אנשי דת מכל הדתות ועוד. גם יו"ר מרכז השלטון המקומי בישראל, חיים ביבס, שלא יכול היה להגיע שלח ברכה מצולמת. כל המוזמנים קיבלו בסוף האירוע את הספר "ממעורת האריה" על חייו ופועלו של אבו פאדי.
משפחת דבאח: "אנו רואים חשיבות עליונה בקידום החברה הישראלית בכל תחום אפשרי. נמשיך לפעול, כפי שעשינו לאורך המלחמה ובכלל, בכל הכלים העומדים לרשותנו כדי לתרום ולסייע במגוון תחומים לקידום אחדות, חיים טובים יותר והזדמנויות אמיתיות לכלל השכבות באוכלוסיה. זאת מטרה עליונה בחשיבותה מבחינתנו".
הראל ביטוח נסיעות לחו"ל משיקה הטבה ייחודית לחיילים בצה"ל (בסדיר או במילואים) אשר גויסו במהלך מלחמת חרבות ברזל. לקוחות אלה הרוכשים ביטוח נסיעות ולחו"ל, בתוספת הרחבה לביטול או קיצור נסיעה, יהיו זכאים להטבה ייחודית של כיסוי נוסף: החזר עבור הוצאות ייעוץ משפטי ראשוני עד לסך 2,000$, למקרה שבו פתחו כנגדם בהליכים משפטיים, במדינה בה הם שוהים בחו"ל וזאת בעקבות שירותם הצבאי או המבצעי במהלך המלחמה.
ההטבה בתוקף למצטרפים חדשים הרוכשים פוליסת נסיעות לחו"ל, בתוספת הרחבה לביטול או קיצור נסיעה. ההטבה ניתנת באמצעות סוכני הביטוח או באתר האינטרנט של הראל ביטוח.
הטבה ייחודית זאת מרחיבה את מעטפת הביטחון של לקוחות הראל בביטוח נסיעות לחו"ל, אשר מציע מגוון כיסויים ביטוחים מקיפים, לבחירת המבוטח, וביניהם: שירותי בריאות, הרחבה לספורט אתגרי ומקצועני, איתור וחילוץ באמצעות "הראל 669", אובדן כבודה, קיצור וביטול נסיעה וכן אפליקציה שימושית ונוחה שמלווה את הלקוח בחו"ל.
מירי זילכה גפן, מנהלת אגף תביעות בריאות וחו"ל :"אנו בקבוצת הראל מאמינים שיש לתת מענה רחב ומקיף לצרכים המשתנים של לקוחותינו, במיוחד בתקופה מאתגרת זו. מתוך המחויבות והדאגה לקהל הלקוחות שלנו, אנו משיקים את ההטבה החדשה, שתגביר את תחושת הביטחון שלהם במהלך השהייה בחו"ל".