וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

45 מ"ר של חלום: זה אחד מחדרי השינה הכי עשירים בארץ

הם בפרק ב' בשנות ה-50 לחייהם. הבקשה שלהם הייתה חדר שינה מאסטר שיכלול הכול. המעצבת נרקיס ברזני לא התרגשה - ויצרה משהו שיתאים בדיוק למידותיהם

עיצוב נרקיס ברזני. אלעד גונן,
עיצוב נרקיס ברזני/אלעד גונן
  • עיצוב ותכנון: נרקיס ברזני
  • צלם: אלעד גונן
  • ריהוט: OKNIN
  • המתחם: פנטהאוז תל אביבי, 200 מ"ר

את הפנטהאוז התל אביבי שלפניכם רכש זוג בפרק ב', בגילאי ה-50. הם גרו בשכירות, ראו כי טוב והחליטו לרכוש ולשפץ את הדירה. לטובת העניין הם פנו למעצבת נרקיס ברזני. מאחר ובדירה מתגוררים שניים מהילדים, האחד החייל והשנייה בת 18, בקשתם מהמעצבת היתה תכנון חדר מאסטר הורים גדול ומרווח, לצד חלל ציבורי מפנק לטובת אירוח המשפחה המורחבת והחברים.

עיצוב נרקיס ברזני. אלעד גונן,
עיצוב נרקיס ברזני/אלעד גונן
עיצוב נרקיס ברזני. אלעד גונן,
עיצוב נרקיס ברזני/אלעד גונן
עיצוב נרקיס ברזני. אלעד גונן,
עיצוב נרקיס ברזני/אלעד גונן

מאחר ורוב הילדים עזבו את הבית, בני הזוג ביקשו לעצמם מסטר גדול ומרווח, כמעין דירה בתוך דירה, לצד עיצובים רכים, נקיים ורגועים עם קריצה לים לאור אהבתם הרבה לגלישה. תכנון הדירה הצריך שבירה וחלוקה מחדש של כל הקירות והפונקציות בחלל.

המעצבת יצרה חלל ציבורי וחלל פרטי המופרדים לגמרי ע"י דלת נסתרת ביניהם, כאשר פטיו מפנק בעצם מחלק את הדירה לשניים ויוצר מבואה מעניינת וייחודית לבאים. הפטיו חופה באריח תלת מימד שיוצר משחקי אור מעניינים וממשיך פנימה אל תוך הבית אל קיר הסלון בו ממוקם המסך. בחלל הציבורי תכננה ברזני סלון מרווח וגדול , הכולל מטבח, ופינת אוכל המוגדרת על ידי חלל תחום משלה.

עיצוב נרקיס ברזני. אלעד גונן,
עיצוב נרקיס ברזני/אלעד גונן
עיצוב נרקיס ברזני. אלעד גונן,
עיצוב נרקיס ברזני/אלעד גונן
עיצוב נרקיס ברזני. אלעד גונן,
עיצוב נרקיס ברזני/אלעד גונן

המטבח כולל שני משטחים מקבילים. בצד אחד ארונות גבוהים לאחסון מירבי ובצד השני הפונה אל האורחים בסלון, תוכנן אי ארוך לאחסון ולישיבה.

עבור הסלון נבחרו מערכות ישיבה מעוגלות, מבית היוצר של OKNIN, בעלות גוונים רכים ובהירים, עם הדום ללא גב בכדי שזה לא יסתיר את הנוף. קיר הטלוויזיה חופה באריחי בטון תלת ממדים היוצרים עניין, עם תאורת אווירה נעימה. חיפוי הסלון ממשיך כדי ליצור המשכיות עם הבית.

הפאטיו פונה אל פינת האוכל, ויוצר אווירה לסועדים מולו. פינת האוכל מוקמה בפינה תחומה ונפרדת כמעין חדר אוכל פרטי, עם יצירות אומנות, אחת מהן של חוף ים תל אביבי של דנה עדני, וגופי ה melt של מעצב העל תום דיקסון אותם הביא בעל הבית בעת שיטוטיו בעולם. האומנות ממשיכה גם אל המסדרון והחלל הפרטי של דיירי הבית.

עיצוב נרקיס ברזני. אלעד גונן,
עיצוב נרקיס ברזני/אלעד גונן
עיצוב נרקיס ברזני. אלעד גונן,
עיצוב נרקיס ברזני/אלעד גונן
עיצוב נרקיס ברזני. אלעד גונן,
עיצוב נרקיס ברזני/אלעד גונן

באזור הפרטי תוכנן חדר עבודה וחדרי שינה לילדים ולבני הזוג. המאסטר גדול ומרווח, הוא תוצר של 3 חדרים שאוחדו לחלל אחד בן 45 מ"ר, ובהתאם לבקשת בני הזוג הוא כמעין דירה בתוך דירה הכוללת את כל הפונקציות הנדרשות: חדר שינה גדול, חדר ארונות מופרד, חדר רחצה מרווח, ואפילו פינת רביצה, מטבחון קטן ויציאה למרפסת הגג. הארון נבחר בצבע כחול ים, כביטוי לאהבת הדיירים את הים, כאשר העיצוב בכללותו רגוע, עדין ורומנטי.

כל אחד מחדרי הבוגרים תוכנן אישית בהתאם לבקשתם. בתוך כך, חדרה של הבת כולל ארון המתחבר לפינת איפור, בעיצוב בוהו שיק עדין.

  • עוד באותו נושא:
  • בית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    3
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully