וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הממלכה הקסומה: פינת ילדים מזמינה בלב הקניון

בחלל גדול של ארבעה קירות חשופים בקניון נווה זמר ברעננה, יצרה מעצבת הפנים שרון זלצמן, בוגרת בית הספר לעיצוב של ברברה ברזין, ממלכה מזמינה וקסומה לפעוטות וילדים, אותה תיכננה ועיצבה בהתאם לעקרונות השיטה המונטסורית

עיצוב שרון זלצמן. בוגרת ביהס לעיצוב של ברברה ברזין. יונתן תמיר,
עיצוב שרון זלצמן. בוגרת ביהס לעיצוב של ברברה ברזין/יונתן תמיר

בחלל גדול של ארבעה קירות חשופים בקניון נווה זמר ברעננה, יצרה מעצבת הפנים שרון זלצמן, ממלכה מזמינה וקסומה לפעוטות וילדים, אותה תיכננה ועיצבה בהתאם לעקרונות השיטה המונטסורית. הרצון היה ליצור חלל ייחודי ואטרקטיבי לילדים והורים, שתואם תכנונית ועיצובית את עקרונות השיטה ושיכלול מספר רב של פונקציות בחלל לא גדול, ועם זאת שירגיש מרווח. התכנון המדויק לקח בחשבון כל פרט, גדול כקטן, פונקציונלית ואסתטית, תוך ניצול מדויק וחכם של כל מ"ר בחלל.

עיצוב שרון זלצמן. בוגרת ביהס לעיצוב של ברברה ברזין. יונתן תמיר,
עיצוב שרון זלצמן. בוגרת ביהס לעיצוב של ברברה ברזין/יונתן תמיר
עיצוב שרון זלצמן. בוגרת ביהס לעיצוב של ברברה ברזין. יונתן תמיר,
עיצוב שרון זלצמן. בוגרת ביהס לעיצוב של ברברה ברזין/יונתן תמיר

זלצמן חילקה את החלל למספר מרחבים פונקציונליים - אזור קבלה עם דלפק שעוצב במיוחד, חדר חוגים מרווח, אזור משחקים לפעוטות בגיל זחילה, אזור משחקים לפעוטות וילדים גדולים יותר, פינת ישיבה והאכלה, דלפק ישיבה להורים שמשקיף על הילדים המשחקים, מטבח, חדר הנקה ואפילו חניה לעגלות ילדים. כמו בכל פרויקט של זלצמן - מסחרי או פרטי - התכנון והעיצוב מבוססי קונספט. הקונספט בפרויקט זה מתכתב רעיונית עם השם והלוגו של המקום - ממלכה מונטסורית שסמלה הינו מבצר - ובהתאם לכך גם תכננה את הנגרות: את ספסל הישיבה המרכזי בכניסה למתחם בחרה לעצב בצורת מבצר, ואת אזור המשחקים עיצבה בצורה של כפר הכולל בין השאר בית עץ לקטנטנים ובית עץ דו קומתי לילדים הגדולים יותר.

עיצוב שרון זלצמן. בוגרת ביהס לעיצוב של ברברה ברזין. יונתן תמיר,
עיצוב שרון זלצמן. בוגרת ביהס לעיצוב של ברברה ברזין/יונתן תמיר
עיצוב שרון זלצמן. בוגרת ביהס לעיצוב של ברברה ברזין. יונתן תמיר,
עיצוב שרון זלצמן. בוגרת ביהס לעיצוב של ברברה ברזין/יונתן תמיר

פלטת הצבעים אותה בחרה זלצמן לפרויקט, מדבקות הקיר שעיצבה במיוחד, הריהוט המשלים, הטקסטיל ואפילו האופן בו בחרה לאחסן את כדורי הפיזיו בתלייה על הקיר כחלק בלתי נפרד מהעיצוב ובאופן שחוסך מקום בחלל, מתאחדים ומשתלבים לכדי ממלכה הרמונית אחת שלמה. אין מרגש יותר מלראות פעוטות, ילדים והורים נהנים במקום הקסום הזה.

  • עוד באותו נושא:
  • בית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully