וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חיים בהרמוניה: ככה נראית שלווה אמיתית בשרון

הם ראו בית כפרי ומיושן, ולמרות הכבדות שבו ידעו - זה זה. הם רק רצו צביון חמים ונעים, המעצבת סיוון יצחקי התאימה אותו למידותיהם

עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY. אורן עמוס,
עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY/אורן עמוס
  • עיצוב: סיוון יצחקי מעצבת פנים
  • צלם: אורן עמוס
  • שיפוץ: בית פרטי בשרון
  • גודל המגרש: 700 מ"ר
  • גודל בנוי: 600 מ"ר
  • חיפויים, פרקט וסניטריה: MODY

הלקוחות ביקשו לעצמם בית חמים ונעים אשר ירגיש ביתי ואינטימי למרות גודלו עבור משפחתם, זוג פלוס שלושת ילדיהם הקטנים. ההתקשרות בין המעצבת סיוון יצחקי לבין בני הזוג החלה כאשר זו התלוותה אליהם לראות מספר בתים ולסייע להם בבחירת הבית המושלם. כאשר הגיעו לבית הנוכחי, למרות אופיו הכפרי הכבד והמיושן ידעו כולם, הן המעצבת והן הלקוחות - שזה זה.

"במהרה התחלנו לעבוד על תוכניות ולצאת לדרך כאשר הדגש היה להשאיר את הבית בתום השיפוץ עם צביון כפרי חמים ונעים, אך עם טאצ' קליל ורך, על מנת לשמור על חלל חמים ונעים. לאחר הבנת הצרכים, הלקוחות נתנו לי יד חופשית, וכך קרה שהובלתי אותם לטובת בית מדוייק לצרכיהם ול DNA של המשפחה" מסבירה יצחקי.

עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY. אורן עמוס,
עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY/אורן עמוס
עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY. אורן עמוס,
עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY/אורן עמוס

המעצבת ניסתה לשמור על חזות הבית הפנימית, כך שתתמזג בהרמוניה עם סביבתו החיצונית. ההיבט החיצוני התבטא יותר בצביעת הבית ללא שינויים מבניים. בהוספת פרגולת עץ רחבת ידיים בפטיו, וכן בהוספת מרפסת ענקית ואינטימית מחדר שינה על ההורים, הממוקמת מעל לפטיו של חלל הכניסה. בנוסף, חודשה הגינה, ובו זמנית גם הוקמה ותוכננה בריכה חדשה בעלת אלמנטים מודרניים ונקיים, ולצידה מטבח חוץ מפנק. בכל הקשור לשטח החצר היה חשוב ללקוחות והן למעצבת לשמור על הסביבה הירוקה, כך שהעצים הבוגרים נשמרו ושאר החלקים הוחלפו בצמחיה רעננה וקלילה.

בפנים הבית כל התשתיות הוחלפו, כמו גם המעקה, חדרי הרחצה, והמטבח. כל ריצוף הבית הוחלף לפרקט עץ אלון בפלנקים רחבים בגוון אלון מולבן מבית MODY, על מנת לשוות מראה קליל ורך יותר . כל קומות הבית הולבשו בתקרות עץ עם תאורה מינימליסטית.

עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY. אורן עמוס,
עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY/אורן עמוס
עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY. אורן עמוס,
עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY/אורן עמוס

חדר המגורים תוכנן לאירוח, ללא טלוויזיה. חווית האירוח מזמינה לישיבה סביב קמין גז שנבנה בתוך ספריה המתנשאת לגובה של מעל 3 מטרים ובעלת רוחב של כ 10 מטרים. קיר הכח בעל עיצוב מודרני, כולל ספסלי ישיבה, ושלל ארונות שבתוכם מסתתר מקרר יינות ואחסון רב.

פינת האוכל הכפרית הוצבה בסמוך ומעליה מוקמו שתי מנורות ייחודיות שיוצרות מנגינה ייחודית דרמטית לחלל , ומצד שני אוזנו עם כיסאות עץ מינימלסטיים. מעל שולחן האוכל מוקמו שני גופי תאורה דומיננטיים עשויים מלולאות עץ פורניר בעיצוב אמורפי ונבחרו בגדלים שונים על מנת שיראה כמו פסל תלת מימדי בחלל.

עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY. אורן עמוס,
עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY/אורן עמוס
עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY. אורן עמוס,
עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY/אורן עמוס

בצדה השני של קומת הכניסה משתרע מטבח עצום בסגנון כפרי רך שמאגד בתוכו גם פינת אוכל ליום יום. לידה פינת משפחה עם ספריה בגווני מנטה מעושנת, כאשר כל פרט הנגרות עוצבו בהתאמה אישית לפי הצרכים של בני הזוג.

כאשר מגיעים לחדר השינה נפרס לפנינו חלל אחד מרשים, כאשר נפתחות שתי דלתות עץ, עם פרקט עץ אלון ביישום פישבון. קירות חדר השינה עוטרו בחיפוי נוט פדר שנצבע בגוון אפרפר על מנת לשוות מראה כפרי חמים ומיוחד. בחדר שינה מעבר לשידת איפור ישנו סלון נעים אשר מאפשר עוד מרחב ישיבה נעים בחלל. ברגע שפותחים את ויטרינת חדר השינה מתגלה מרפסת הורים רחבת ידיים עם ריהוט כפרי וקמין חוץ. בצדו השני של החדר הורים ישנו חדר רחצה, שבו אמבטיית פרי-סטנדינג, מקלחון וארון רחצה רחב ידיים עם אריחי בטון מדוקקים ובריקים קטנים משולבים פס ניתוק פליז , אשר נותנים טאצ' ייחודי לחדר הרחצה הייחודי ומשלבים בהרמוניה נעימה את הסגנון הכפרי עם נגיעות מודרניות. בצדו השני של החלל נמצאים חדרי הילדים שגם בהם בוצעו יחידות נגרות מעניינות וייחודיות.

במרתף הבית תוכנן משרד וחדר כושר ואילו בלב ליבו של המרתף ישנו חלל משחקים עם ספרייה יחודית, ספה מפנקת ומסך קולנוע ביתי.

עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY. אורן עמוס,
עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY/אורן עמוס
עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY. אורן עמוס,
עיצוב סיוון יצחקי, באדיבות MODY/אורן עמוס

"הנכס היה בעל מהות כפרית מובהקת, והתעדכן בזכות בחירות נכונות אשר עדיין שמרו לו את הסגנון הקלאסי עם נגיעות מודרניות ונורדיות קלילות שנאספו לכדי אקלקטיות נעימה. לאט לאט השכבות הישנות התקלפו ואת מקומם תפסו חומרים קלילים ונעימים אשר שיוו לבית תחושה רגועה וחמימה על זמנית", מסכמת יצחקי.

  • עוד באותו נושא:
  • בית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    4
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully