וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אנחנו לא ניחשנו מה הייעוד של המקום הזה. ואתם?

זה לא מוזיאון ויקטוריאני, גם לא בר תל אביבי. אז מה כן?

עיצוב ליעד יוסף. אלעד גונן,
עיצוב ליעד יוסף/אלעד גונן

המילה קעקוע לא תמיד מעלה בנו אסוציאציה אסתטית ונעימה, לפעמים אפילו מעט סליזית ומתחתרתית. המעצב ליעד יוסף תכנן את הסטודיו לקעקועים ג'וי בוי שבבעלות דני גינזבורג ויונתן בונן. יוסף החליט לשים סוף לסטיגמה שנוצרה סביב מכוני קעקועים והפך את הסטודיו למעין מוזיאון ויקטוריאני, מקום שהעוברים והשבים ברחוב דיזנגוף ירצו לעצור, להתבונן ולהציץ דרך חלון הראווה, שדרכו גם ניתן לראות את המקעקעים בפעולה.

עיצוב ליעד יוסף. אלעד גונן,
עיצוב ליעד יוסף/אלעד גונן

מבחינתו זהו סטודיו יוצא דופן, עם ניחוח בינלאומי שבאמצעות העיצוב שלו הפך יוסף את המכון למקום לגיטימי, כזה שלא צריך בשום דרך להתחבא או להסתיר מאחורי וילונות. המכון בגודל 160 מ"ר, מתפרס על פני שתי קומות. הסגנון הוא כאמור קלאסי עם נגיעות ויקטוריאניות. מקום שנותן מקום לאמנות, כי כך גם הבעלים רואים את עבודת הקעקוע, כאמנות לכל דבר.

sheen-shitof

עוד בוואלה!

זה כל כך טעים ופשוט: מתכון לבננות מקורמלות

בשיתוף חברת גליל
עיצוב ליעד יוסף. אלעד גונן,
עיצוב ליעד יוסף/אלעד גונן
עיצוב ליעד יוסף. אלעד גונן,
עיצוב ליעד יוסף/אלעד גונן

התכנון נעשה מחדש. יוסף החליט לשבור את כל הקירות על מנת להתחיל מאפס. לקבל חלל נקי. אחד המוטיבים הבולטים בעיצוב ובסגנון היה השימוש בקרניזים, שכה מאפיינים את הסגנון הוויקטוריאני ואלו באים לידי ביטוי בקירות, בעבודות נגרות ובתקרה. אלו נעשו בידי אמן שהגיע יום יום, במשך כשבועיים על מנת ליצור את הקרניזים. לצידם, בולטים ביופיים הווילונות הנשפכים בגוון כחול עמוק, שמוסיפים נגיעות מלכותיות לסטודיו.

עיצוב ליעד יוסף. אלעד גונן,
עיצוב ליעד יוסף/אלעד גונן
עיצוב ליעד יוסף. אלעד גונן,
עיצוב ליעד יוסף/אלעד גונן
ליעד יוסף. אביעד פינקלשטיין,
ליעד יוסף/אביעד פינקלשטיין

אלמנטים נוספים שבולטים ותואמים את הסגנון הוויקטוריאני הם הווילונות הנשפכים בגוון כחול עמוק, לצד גופי תאורה קלאסיים, שנדליר דומיננטי, מעקה עם פיתולים ועוד. בקומה העליונה תכנן יוסף חדרי טיפולים יותר אינטימיים לאלו שאוהבים קעקועים גדולים ודומיננטיים, ויחד עם זאת נשמרת האווריריות. החלוקה של החלל היא באמצעות וילונות, דרך חכמה לניצול המקום. לדברי יוסף "מאחר ובכל זאת מדובר בסטודיו תל אביבי, יצרתי אווירה צעירה ותוססת שאינה נופלת מבר פופולארי במרכז העיר, ויחד עם זאת מקום מכובד ואלגנטי שנעים להיות בו".

  • עוד באותו נושא:
  • בית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully