וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בפתח תקווה? כן, בפתח תקווה: בית שעבר שיפוץ מרהיב

אחרי עשור הם החליטו להתחדש. לטובת תהליך השיפוץ שנמשך חודשיים, מצאה המשפחה מגורים חלופיים ולטובת השיפוץ נבחרה מעצבת הפנים הילה בראוור

עיצוב הילה בראוור. דנה סטמפלר עשהאל,
עיצוב הילה בראוור/דנה סטמפלר עשהאל
  • הדיירים: זוג בשנות ה -50 לחייהם ו-2 ילדיהם+ 2 כלבות.
  • מיקום: פתח תקווה
  • שטח הבית: כ- 140 מ"ר
  • תכנון ועיצוב פנים: הילה בראוור - סטודיו noc
  • צלמת: דנה סטמפלר עשהאל
  • חיפויים וסניטריה: טופז קרמיקה

אחרי קרוב לעשור שגרו בבית, החליטו בני הזוג שהם רוצים לצאת לתהליך שיפוץ ממוקד שישלב בין השיפוצים ושדרוגים הקטנים שבוצעו עד כה לבין התכנון החדש. לטובת תהליך השיפוץ שנמשך חודשיים, מצאה המשפחה מגורים חלופיים ולטובת השיפוץ נבחרה מעצבת הפנים הילה בראוור, שמספרת על התהליך.

החלל הציבורי

בתחילת התהליך נבחרה סקאלת צבעים ברורה של אפור, שחור, עץ גוונים טבעיים אליהם התחברו בני הזוג, עם נגיעות של גוונים כחלחלים וצהובים שמכניסים עניין וטוויסט.

sheen-shitof

עוד בוואלה!

פיטרו חוגגת יום הולדת עגול ואתם נהנים ממבצע של פעם ב-60 שנה

בשיתוף פיטרו
עיצוב הילה בראוור. דנה סטמפלר עשהאל,
עיצוב הילה בראוור/דנה סטמפלר עשהאל

בחלל ציבורי הוחלט להפוך את כל צורת הישיבה ובכך נוצר חלל אחד גדול מרווח ונעים שבמרכזו עומדת יחידת נגרות שתוכננה בהתאמה אישית עבור הטלויזיה, אחסון נוסף ואפילו חניה לרובוט. הספות המיושנות שהיו בבית הוחלפו לספת שזלונג מרווחת בגוון כחול שנותן קיק לצבעוניות הניטרלית שביתר החלל.

שירותי האורחים שהיו בכניסה ושימשו את המשפחה כמחסן בוטלו, ובמקומם הוגדל המקום לפינת האוכל מה שמאפשר למשפחה לפתוח בנוחות ולהשתמש בפינת האוכל גם בזמן אירוח.

עיצוב הילה בראוור. דנה סטמפלר עשהאל,
עיצוב הילה בראוור/דנה סטמפלר עשהאל
עיצוב הילה בראוור. דנה סטמפלר עשהאל,
עיצוב הילה בראוור/דנה סטמפלר עשהאל

יחידת הנגרות קיבלה טיפול דו צדדי, ככה שמצידה האחורי שולבה חזית מחורצת והיוותה פתרון מעולה לצורך של המשפחה ביצירת חציצה חלקית בין שני החללים (הסלון ופינת האוכל).

לכל הבית נבחר פרקט SPC שיהיה פרקטי ונוח מבחינת תחזוקה וניקיון, במיוחד בגלל בעלי החיים. נבחר דגם שנראה אמיתי ככל שניתן ומשלב בתוכו מספר גוונים. הפרקט משתלב מעולה עם גווני הריהוט הקיימים שלא הוחלפו אבל גם עם הריהוט החדש, הוא כשלעצמו נתן במה מעולה לכל העיצוב וחמימות. הפרקט המשיך לכל חללי הבית ובכך היווה חלק מהותי מיצירת ההרמוניה וההמשכיות בין כל החללים.

עיצוב הילה בראוור. דנה סטמפלר עשהאל,
עיצוב הילה בראוור/דנה סטמפלר עשהאל
עיצוב הילה בראוור. דנה סטמפלר עשהאל,
עיצוב הילה בראוור/דנה סטמפלר עשהאל

אחרי שנים של מגורים בדירה עם חדרי רחצה סטנדרטיים מהקבלן, בעיות רטיבות וחוסר התאמה לצרכים המשתנים של בני הבית, הוחלט לשפץ את 2 חדרי הרחצה מהיסוד.

חדר הרחצה הכללי שמשמש בעיקר את הילדים הורחב ע"ח חדר השירות הסמוך לו. האמבטיה בוטלה ובמקומה תוכנן מקלחון מרווח עם נישה לסבונים.

כל החלל תוכנן עם מעטפת נגרות בהתאמה אישית שכללה אחסון שירות, אחסון למכונת כביסה, מייבש, שואב אבק, מגירות כביסה, חומרי ניקוי ועוד. המטרה הייתה להתאים את חדר הרחצה לאורח החיים המתנהל בבית, ככה שיהיה נוח וקל לשמור על הסדר.

עיצוב הילה בראוור. דנה סטמפלר עשהאל,
עיצוב הילה בראוור/דנה סטמפלר עשהאל
עיצוב הילה בראוור. דנה סטמפלר עשהאל,
עיצוב הילה בראוור/דנה סטמפלר עשהאל

סקאלת הצבעים ליוותה גם בעיצוב החלל הזה. לריצוף נבחרו אריחי דמוי טראצו 60*120 ס"מ מבית היוצר של טופז קרמיקה, שמשלבים בתוכם גוונים אפורים וכחולים איתם שולבו אריחים בגוון כחול עמוק, רצינו לייצר חדר שנותן תחושה טובה ורעננה אבל גם אל זמנית שיתן מענה שנים קדימה ולא ימאס.

חדר הרחצה של ההורים קטן יחסית ולכן רצינו למקסם את השימוש בו בצורה הכי טובה שרק אפשר. לטובת העניין דלת הכניסה הוחלפה לדלת הזזה לכיס על מנת להקנות לחדר מראה מרווח ונוח יותר. שמרנו על אותו ריצוף שנבחר לחדר הרחצה הכללי, אבל הפעם שילבנו איתו אריחים אפורים תכלכלים עם נישה לסבונים מקוריאן- החזרתיות בין שני חדרי הרחצה נתנה המשכיות אבל מצד שני השימוש בגוונים שונים של אריחים באזור המקלחון נתן תחושה שונה ויחודית לכל אחד מהם, גם כאן הכל מבית היוצר של "טופז קרמיקה".

עיצוב הילה בראוור. דנה סטמפלר עשהאל,
עיצוב הילה בראוור/דנה סטמפלר עשהאל
עיצוב הילה בראוור. דנה סטמפלר עשהאל,
עיצוב הילה בראוור/דנה סטמפלר עשהאל

ארון הכיור תוכנן עם משטח המשכי שמאפשר משטח עבודה נוח ופונקציונלי - ובכך הגדלנו גם את כמות האחסון.

בחדרי השינה וחדר הילדים - תוכננו גם כן יחידות נגרות בהתאמה אישית שמשלבות את הסגנון העיצובי והצבעים שבחרנו לבית ומכניסות אותם גם לחללים שכביכול לא נעשה בהם שינוי מקצה לקצה.

  • עוד באותו נושא:
  • דירות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    2
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully