וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לעבוד מהבית, מהמשרד: המשרד שנראה כמו בית החלומות שלנו

בשנה האחרונה כמעט כולם עברו לעבודה מהבית, ולא ברור מה צופן העתיד של חללי העבודה. המשרדים בכתבה הזאת נראים יותר בית מאשר משרד, ואולי הם מסמנים משהו על המגמות שנראה בחללי העבודה בשנים הקרובות

משרדי חברת גיל הנדסה בתל אביב שעברו שיפוץ ועיצוב מחדש תכנון ועיצוב קרן ניב טולדנו. איתי בנית,
המשרדים שלנו ממש לא נראים ככה, וחבל. משרדי איתי גיל הנדסה בת"א/איתי בנית

הפרוייקט: עיצוב חלל משרדים
מיקום: מרכז ת"א
תכנון ועיצוב פנים: קרן ניב טולדנו

מרכז העסקים בתל אביב מספק הצצה לדרך הארוכה שעברו חללי המשרדים בשנים האחרונות: בעשור האחרון משרדים הפכו להיות מושקעים, מאובזרים ומתוכננים מאי פעם, הכל כדי להציע לעובדים חווית עבודה יוצאת דופן. אולם בשנה האחרונה, רובם פשוט עמדו שוממים, בזמן שהעובדים שלהם עברו לעבודה מהבית בעקבות משבר הקורונה והסגרים.

בארגונים רבים בעולם צופים שהמעבר לעבודה מהבית יוסיף להשפיע על שוק התעסוקה גם בשנים הבאות וגם לאחר שנצא מסבך הסכנה של הקורונה. וייתכן שהשפעה אפשרית אחת היא חללי עבודה שנראים יותר כמו בית מאשר כמו משרד. דוגמה לכך הם משרדי חברת 'איתי גיל הנדסה'- חברה האמונה על ביצוע פרויקטי יוקרה של אדריכלים ומעצבים ישראליים, חלקם אף זכו לחשיפה תקשורתית ברחבי העולם.

משרדי חברת גיל הנדסה בתל אביב שעברו שיפוץ ועיצוב מחדש תכנון ועיצוב קרן ניב טולדנו. איתי בנית,
המטרה היתה לייצר עיצוב חדש שיעמוד בסטנדרט הביצוע הגבוה של פרוייקטי החברה ויהיה תואם לרמת האסתטיקה והגימורים/איתי בנית

בשנים האחרונות החברה הלכה וגדלה מספר העובדים עלה וכך גם היקף הלקוחות. על כן גבר הצורך לשפץ את המשרדים ולייצר מרחב עבודה פרקטי חדשני ויעיל שיעמוד בסטנדרט הביצוע הגבוה, בגימורים ובאסתטיקה שתואמים את הפרויקטים עליהם הם אמונים.

משרדי חברת גיל הנדסה בתל אביב שעברו שיפוץ ועיצוב מחדש תכנון ועיצוב קרן ניב טולדנו. איתי בנית,
לפני השיפור האסתטי גם כל התשתיות והמערכות שודרגו והאקוסטיקה שופרה/איתי בנית

מכיוון שמדובר בחברה דינמית ומקצועית ורבים מהעובדים נמצאים בחללי העבודה שעות ארוכות, לבעלי החברה חשוב היה ליצור עבורם סביבת עבודה אופטימלית, נעימה ומפנקת שתגרום להם להרגיש Home Away From Home. לטובת הפרוייקט נשכרו שירותיה של מעצבת הפנים קרן ניב טולדנו. "במסגרת השיפוץ חידשנו את כל המערכות והתאמנו אותן ל-LAYOUT החדש. בתוך כך טופלה האקוסטיקה, שודרגו מערכות האודיו וידאו, הוחלפו המזגנים ועוד", מסבירה ניב טולדנו.

משרדי חברת גיל הנדסה בתל אביב שעברו שיפוץ ועיצוב מחדש תכנון ועיצוב קרן ניב טולדנו. איתי בנית,
חלל ארוך, מלבני וצר עם שפע של אור וחלונות ויטרינה/איתי בנית
משרדי חברת גיל הנדסה בתל אביב שעברו שיפוץ ועיצוב מחדש תכנון ועיצוב קרן ניב טולדנו. איתי בנית,
כל הריהוט המשרדי והסלוני תוכנן והוזמן במיוחד עבור הפרוייקט/איתי בנית

"החלל הוא צר, מלבני וארוך ואחד מערכיו המוספים הבולטים שהוא מוקף ויטרינות שמכניסות שפע של אור טבעי. על מנת להגדיר ולתחום את הפונקציות בצורה המיטבית תכננתי מערך ויטרינות חלביות ממוסגרות באלומיניום שחור שמשמשות לחציצה בין החדרים, שומרות על מעבר אופטימלי של האור שעובר מבעדן גם פנימה למרחב הפנימי אך בד בבד מאפשר פרטיות. את הריהוט המשרדי והסלוני תפרתי CUSTOME MADE. ורבים מהפריטים עשויים אלומיניום שחור שהולם את הקונספט העדכני".

משרדי חברת גיל הנדסה בתל אביב שעברו שיפוץ ועיצוב מחדש תכנון ועיצוב קרן ניב טולדנו. איתי בנית,
רצפת פרקט הוורסאי שוברת את הגיאומטריות המתכתית ומוסיפה חמימות לחלל/איתי בנית

את המסה החדה והגאומטרית שוברת רצפת 'פרקט ורסאי' מקורית שחודשה ומוסיפה חום ורכות, אליה מצטרפים טקסטיל ואקססוריז שתורמים לתחושה מעט שבטית וכוללים מחצלות, כורסאות במבוק, ספה בצבע קוניאק ובדי פישתן. בכל החדרים שולבה גם צמחיה ירוקה שמוסיפה מימד טבעי ורענן.

משרדי חברת גיל הנדסה בתל אביב שעברו שיפוץ ועיצוב מחדש תכנון ועיצוב קרן ניב טולדנו. איתי בנית,
צמחיה ירוקה שולבה בכל החדרים/איתי בנית
משרדי חברת גיל הנדסה בתל אביב שעברו שיפוץ ועיצוב מחדש תכנון ועיצוב קרן ניב טולדנו. איתי בנית,
הריהוט והאקססוריז נבחרו במוטיב שבטי/איתי בנית

במשרדים החדשים ניכרת חשיבה מעמיקה על התאמת המכלול לאופי העבודה ולתרחישים היום-יומיים. כך למשל יצרה ניב טולדנו בסמוך לכניסה ולאזור הקבלה פינה סלונית ביתית ומזמינה שמקבלת את פני הבאים ובהמשך community table שמשמש את הצוותים הדינמיים לסיעור מוחות. המסדרון שיצרה המעצבת חוצה את החלל ומגדיר היטב את תתי החללים הפזורים בו, לאורכו חדרי עבודה ובסופו חדר ישיבות שמאפשר התכנסות שקטה.

משרדי חברת גיל הנדסה בתל אביב שעברו שיפוץ ועיצוב מחדש תכנון ועיצוב קרן ניב טולדנו. איתי בנית,
חדר הישיבות/איתי בנית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully