פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      רוך וקושי: בית פרטי ייחודי בגווני שחור ופודרה

      משפחה ממודיעין ביקשה לעדכן את הבית הדו-משפחתי שבו התגוררה לצרכי החיים החדשים שלהם. לאחר שהיתרי הבנייה התקבלו הורחב הבית וזכה למייקאובר משמעותי בסגנון ייחודי

      דו משפחתי במודיעין בעיצוב נרקיס רובין ברזני (יח"צ , אלעד גונן)
      הלקוחה ביקשה מקום כיפי לחזור אליו בסוף היום. הסלון (צילום: אלעד גונן, יח"צ)

      זוג הורים ושני ילדיהם המתגוררים בבית דו משפחתי במודיעין הגיעו למסקנה שהילדים קצת גדלו וצרכי הבית השתנו ולכן פנו בני הזוג למעצבת נרקיס רובין ברזני. "מכיוון שראינו את האפשרויות והייתה אפשרות להרחבה, הכנו תכניות חדשות המותאמות לצרכים החדשים של הדיירים, נשלחו בקשות להיתרים, וכשהאישורים התקבלו יצאנו לעבודה", היא מספרת.

      הבית - דו משפחתי בן 6 חדרים, 180 מ"ר בנוי, שופץ כמעט מהיסוד. הלקוחה ביקשה לייצר הרגשה של בית ומקום כיפי לחזור אליו בסוף היום, אבל גם היה לה חשוב מאוד שהבית יהיה מיוחד.

      דו משפחתי במודיעין בעיצוב נרקיס רובין ברזני (יח"צ , אלעד גונן)
      אזור שדרש התיחסות מיוחדת. המטבח (צילום: אלעד גונן, יח"צ)
      דו משפחתי במודיעין בעיצוב נרקיס רובין ברזני (יח"צ , אלעד גונן)
      2 מחסנים חיצוניים הוכנסו פנימה כדי להגדיל את שטח המטבח. פינת הקפה (צילום: אלעד גונן, יח"צ)

      המטבח היה אזור שדרש התייחסות מיוחדת, בעלת הבית הבהירה כבר בהתחלה שהמטבח הוא לב הבית, והיה לה חשוב שהוא יהיה מרווח עם המון משטחי עבודה ומקומות אחסון, כיוון שהאם והבת אוהבות מאוד לבשל ובעיקר לאפות יחד. לשם כך בחרנו להכניס את שני המחסנים החיצוניים פנימה לטובת הרחבת שטח המטבח. את אחת מפינות המטבח ייחדנו ליצירת פינת קפה מיוחדת עבור הדיירים.

      גם הסלון ופינת האוכל שופצו וזכו למראה מחודש בצבעוניות של גווני שחור-אפור עם אקסנטים מתכתיים, שמתכתבים היטב עם טקסטיל קטיפתי רך ונעים בצבעי פודרה, נגיעות של זהב והמון אור טבעי שנכנס לחלל הפתוח.

      דו משפחתי במודיעין בעיצוב נרקיס רובין ברזני (יח"צ , אלעד גונן)
      לגופי התאורה היה חלק גדול בעיצוב. גוף תאורה בסלון (צילום: אלעד גונן, יח"צ)
      בית בעיצוב נרקיס רובין ברזני (יח"צ , אלעד גונן)
      יוצר בהזמנה מיוחדת. מעקה המדרגות (צילום: אלעד גונן, יח"צ)

      לגופי התאורה הייתה משמעות גדולה בעיצוב הבית שכן הם הוסיפו אופי מיוחד כמעט בכל חלל בבית, על פי הסגנון שיועד לאותו חלל - בפינת האוכל, בסלון, במטבח, בחדרי השינה וכן הלאה.

      מעקה המדרגות יוצר בהזמנה מיוחדת בצורת רשת ברזל, במטרה להוסיף נופך עדכני וחדש לבית.

      דו משפחתי במודיעין בעיצוב נרקיס רובין ברזני (יח"צ , אלעד גונן)
      ארון הזזה של ארונות ריביירה בצבע שחור בשילוב רשת ברזל, שמתכתב עם השפה העיצובית של הבית. חדר ההורים (צילום: אלעד גונן, יח"צ)
      דו משפחתי במודיעין בעיצוב נרקיס רובין ברזני (יח"צ , אלעד גונן)
      ארונות ריביירה (צילום: אלעד גונן, יח"צ)

      בקומה השנייה חדר ההורים וחדרה של הבת החליפו מיקום ביניהם - חדר ההורים הורחב והוצמדה לו מרפסת קפה מפנקת וארון הזזה מרהיב ומרווח מאוד בצבע שחור, שגם בו שולבה רשת ברזל התואמת את שפת העיצוב של הבית. ההורים ביקשו ארון שלא יבלוט מצד אחד, אך מאידך יהיה מעוצב ועל כן נבחר ארון בעל חזיתות ברזל ובצבע שחור המשלים בהרמוניה עיצובית את השפה של החדר והאווירה בו. ארון ההורים, כמו גם כל שאר הארונות בפרוייקט יוצרו על ידי ארונות ריביירה.

      גם חדרי הילדים הורחבו ושופצו - חדרה של הילדה הוגדל והותקן בו ארון אלגנטי בעל 6 דלתות עם חזיתות תריס בגוון שמנת. חדרי הרחצה זכו גם הם למהפך המשלב משחק בין טקסטורות וחומרים, בטון וקרמיקה, מתכת וזהב.

      דו משפחתי במודיעין בעיצוב נרקיס רובין ברזני (יח"צ , אלעד גונן)
      ארון תריס אלגנטי בחדרה של הבת (צילום: אלעד גונן, יח"צ)
      דו משפחתי במודיעין בעיצוב נרקיס רובין ברזני (יח"צ , אלעד גונן)
      חדר הרחצה (צילום: אלעד גונן, יח"צ)