יוקרה באוויר: הדירה הסטנדרטית שהפכה ל"בית פרטי על הגובה"

מטבח סופר-מעוצב, סוויטות נפרדות לילדים ותקרה צפה בגובה של 3.5 מטרים. הדופלקס המשפחתי בשכונת כפר סבא הירוקה הוא עבר עיצוב מחדש, שהפך אותו לארמון משפחתי

  • ARCDB
וואלה! NEWS בשיתוף אתר ARCDB, בשיתוף אתר ARCDB
(צילום: יח"צ)

הפרויקט: דופלקס בכפר סבא הירוקה
שטח: 250 מ"ר
דיירים: זוג + 2 ילדים בוגרים

"בית פרטי על הגובה", זו התחושה שמתקבלת כאשר פוסעים פנימה לדופלקס המעוצב בשכונה הצעירה כפר סבא הירוקה בתכנונה ובעיצובה של גלי גתר, מעצבת פנים. דירת הקבלן הסטנדרטית עברה שינוי מהפכני תוך כדי תנועה כבר בשלב הבנייה. "הקבלן היה מאוד קשוב ויכולנו לעצב את הדירה בהתאמה אישית. הקונספט היה מודרני בפלטת צבעים רגועה של לבן, אפור, שחור וכסוף עם נגיעות עדינות של צבע ועץ שמכניס פנימה חמימות מזמינה", אומרת גלי גתר.

עוד בוואלה! NEWS

הזמן המושלם להתכונן לקיץ הבא: הג'ל שמעלים את סימני המתיחה

לכתבה המלאה

הדופלקס מתוכנן בדרך שיוצרת מרחב עם תקרה צפה בגובה של 3.5 מטרים עם תאורה שקועה וויטרינות ענקיות הפתוחות אל הנוף. אלמנטים שונים בצבע "שוברים" את המונוכרומטיות הבולטת בחלל כמו ציור עם פס צהוב המשתלב בכריות הצהובות שמעטרות את הספה. הרהיטים שנבחרו לסלון כמו המזנון הצף שומרים על האווריריות, גוונים בהירים, קווים נקיים.

(צילום: יח"צ)

חיפוי בטון המכסה קיר שלם נמתח מהכניסה אל תוך המסדרון ולכיוון החדרים ומתפקד כאלמנט ויזואלי מחבר וקו סגנוני מאחד בבית. "אלה בעצם יחידות של טיח עם MDF להשגת מראה של בטון מחורץ שמעניק עומק לקירות ועניין בחלל".

הבחירה במטבח לבן בו הכול סמוי לרבות מוצרי החשמל שעל האי שומר על צביון נקי ומודגש היטב על רקע הבטון המתפרץ מהצד. המטבח פונקציונאלי ואסתטי, חלקו מוקדש לאחסון וחלקו לבישול והוא משתלב עם הסלון ופינת אוכל בעלת פלטת עץ מאסיבי לסעודות משפחתיות ולחוויית אירוח מושקעת.

(צילום: יח"צ)

"החדרים עצמם בעלי קווים נקיים דומים, ארונות בהתאמה אישית, כאשר המטרה לייצר מגוון פתרונות אחסון שמוסתרים בנישות מסוימות מפינת הכביסה המסתתרת מאחורי דלת ארון ועד נישת אחסון בתוך גרם המדרגות. בסוויטת ההורים יצרנו דלת זכוכית רחבה שקופה היוצרת חיץ בין חדר השינה לחדר הרחצה תוך כדי שמירה על פרטיות כשהאסלה והמקלחון מוצנעים מאחורי קירות לשמירה על פרטיות ואינטימיות". בחדר הרחצה השתמשה גלי גם באריחים גדולים דמויי חלודה בשילוב אריחים לבנים על מנת לתת אור וליצור עוצמה ודרמטית.

(צילום: יח"צ)

כבית לשני מתבגרים, היה חשוב לייצר סוויטות נפרדות לילדים ולכן נבחרה הקומה העליונה לשמש כמו יחידת אירוח נפרדת, נדיבה ומפנקת. "יצרנו ממש סוויטה למתבגרים גדולים עם חדרי שינה נפרדים וחדר רחצה לכל ילד כולל מטבח משותף מאובזר היטב ומרפסת פרטית צמודה. ממלכה לעצמם. גם כאן נשמר הקו המינימליסטי בתוספת פתרונות אחסון ונגיעות צבע קלות וטאץ' פרסונאלי לכל ילד בחדרי השינה והתייחסות לפרטים הקטנים ביותר".

לעבודות נוספות של מעצבת הפנים גלי גתר

(צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

התרעות פיקוד העורף

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully