פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      הצצה לבית בשרון שהיינו שמחים לעבור אליו עכשיו!

      עיצוב טוב זה נהדר, אבל בבית הזה השוכן באזור השרון הבריכה היא הכוכבת הראשית - אליה נשואות כל העיניים. עם עיצוב מדויק, הרבה מים, אור, אוויר ואהבה לאירוח - תודו שגם אתם הייתם רוצים לחיות פה

      בית עם בריכה בשרון
      בריכה מוקפת שטחים ירוקים עם פינות הסבה - כאן היינו שמחים להעביר את הקיץ (צילום: עידן גור)

      דיירים: זוג + 4
      מיקום: אזור השרון
      שטח: מגרש 700 מ"ר (370 מ"ר)
      עיצוב פנים: טלי מאיר פיק

      הבריכה הפכה לכוכבת המרכזית של בית פרטי יוקרתי באזור השרון, בעיצובה של טלי מאיר פיק. משפחה בת 6 נפשות ביקשה לתכנן בית דו מפלסי בסגנון מודרני נקי, כאשר מכל נקודה בבית ניתן יהיה להביט בבריכה.

      "זהו מבנה ייחודי של שתי קומות, המורכב מקומת כניסה וקומת מרתף. בחרנו בעיצוב מינימליסטי ונקי, כשאת מרחב הנשימה המיוחל השגנו, בין היתר, בעזרת תקרה הנישאת לגובה מרשים של 4.5 מטרים. הקונספט שהנחה אותנו היה ליצור חלל פתוח ואחיד במראה, שיתמזג עם הבריכה".

      בית עם בריכה בשרון
      תחושת מרחב בסלון ששומר על רצף נקי ומוקפד (צילום: עידן גור)

      בריכת הגלישה הגדולה יוצרת אפקט של מים שזורמים ללא סוף, ומשרה תחושה מרגיעה בכל אזור ברחבי הווילה. סביבה תוכננו פינות נוי ואתנחתא בחצר ירוקה ורחבת ידיים. החצר מוקפת חומת אבן שתוחמת את השטח, ושומרת על פרטיות הדיירים.

      בפנים הבית נבחר עיצוב מודרני חם, על טהרת גווני אפור - שחור - לבן, עם נגיעות של עץ שמרככות את עוצמת הצבעים הדומיננטיים.

      בית עם בריכה בשרון
      קירות עם חיפוי לייסטים יחודי מייצרים הפרדה בין האזורים השונים בבית (צילום: עידן גור)

      חלל הבית הינו פתוח ומרווח, ללא חסמים ויזואליים, ועל מנת לשמר את האפקט הנ"ל, אפילו מעקה המדרגות שיורדות אל המרתף תוכנן להיות שקוף. קומת הכניסה מחולקת לאזור ציבורי ואזור פרטי, המכיל בתוכו את חדרי השינה של ההורים והילדים. החלק הציבורי כולל סלון, פינת אוכל ומטבח ומופרד על ידי שני קירות דרמטיים, שמחופים לייסטים מעץ צבוע בשחור בשילוב עץ אגוז. קיר אחד מפריד בין סוויטת ההורים לסלון, ואילו השני - בין חדרי הילדים לפינת האוכל.

      כל אחד מהקירות פונקציואלי משני צדיו. הראשון משלב בתוכו טלוויזיה, שמוסתרת על ידי זכוכית רפלקטיבית שחורה. בצדו האחר של הקיר נבנה ארון אחסון שנבלע בתוכו. על הקיר השני, בצדו האחד מוקם מדף לחפצי נוי ואילו בצדו הנגדי - מראה ממוסגרת בלייסטים מעץ.

      בית עם בריכה בשרון
      הטלויזיה מוטמעת מאחורי זכוכית רפלקטיבית שחורה ו"נעלמת" כשהיא במצב כבוי (צילום: עידן גור)

      קומת המרתף חולקה לשתי דירות - אחת עבור שני הילדים הבוגרים, והשנייה הינה דירת 3 חדרים עם אופציה להשכרה. לכל אחת מהדירות צמודה חצר אנגלית מטופחת, וכמו כן סלון ומטבח.

      במטבח הגדול בקומת הכניסה, הוצב אי דומיננטי עם משטח בזלת דרמטי בצבע אפור, אותו איזנה מאיר עם ארונות לבנים שנטמעים בתוך הקירות. מעל השולחן בפינת האוכל נתלו גופי תאורה עם נוכחות מרשימה, התואמים את הריהוט תחתיהם.

      סוויטת ההורים המפנקת כוללת חדר רחצה וחדר ארונות פתוח, עם חיפוי לבן, שממשיך את הקו הנקי והאחיד של הבית. "גולת הכותרת בסוויטה היא הבריכה שנמצאת מחוץ לחלונותיה, והאפשרות ליציאה ישירה אליה". בחצר מיקמה מאיר עמדת ברביקיו, מיטות שיזוף ופינות הסבה, כשהכל נסוב סביב הבריכה, שהיא מרכז הפנאי והבילוי של בני המשפחה ואורחיהם.

      לפרויקטים נוספים של מעצבת הפנים טלי מאיר פיק - כנסו לכאן

      בית עם בריכה בשרון
      ארונות קיר לבנים מכניסים הרמוניה ורוגע אל המטבח שבמרכזו אי דרמטי (צילום: עידן גור)
      בית עם בריכה בשרון
      רואים רחוק, רואים שקוף (צילום: עידן גור)
      בית עם בריכה בשרון
      נגיעות של עץ מכניסות חמימות אל החלל המינימליסטי הבהיר (צילום: עידן גור)
      בית עם בריכה בשרון
      התאמה חומרים וצבעונית בין הקיר, הריהוט וגופי התאורה (צילום: עידן גור)
      בית עם בריכה בשרון
      חלום של נוף - אל הבריכה אפשר לצאת ישירות מסוויטת ההורים (צילום: עידן גור)
      בית עם בריכה בשרון
      קומת הכניסה של המבנה המודרניסטי. לבית ישנה קומה נוספת במפלס המרתף (צילום: עידן גור)
      בית עם בריכה בשרון
      הבריכה מוקפת בצמחיה עשירה וריהוט חוץ מגוון (צילום: עידן גור)