כך קיבל הבית הוותיק בוסט צעיר ומרענן

אי מרכזי בצבע ייחודי במטבח, עמוד מחופה בבריקים בסלון, מעקה ברזל ואריחים בצורות גיאומטריות. הדיירים שרכשו מבנה מיושן הפכו אותו לסביבת מגורים אטרקטיבית

אתר בניין ודיור
15/03/2018
שיפוץ בית משפחתי בשפלה. אורית אלפסי, בנין ודיור
שלושה אזורים ציבוריים בארגון נכון(צילום: בנין ודיור, אורית אלפסי)

דיירים: זוג + 3
מקום: עיר בשפלה
שטח: כ-170 מ"ר
עיצוב פנים: שירי ארצי - תכנון ועיצוב פנים

זוג מבוגר, שבחר לעבור בעקבות ילדיהם, מכר את ביתו לזוג צעיר עם שלושה ילדים וטעם נהדר. ראשית, הוחלט להרחיב את הבית הקיים באזור הסלון ולשנות את מערך הפתחים. הדבר אפשר לרווח את פינת האוכל והסלון ולשנות את המטבח. קירות נשברו ונוצר אי הגדול שהפך למרכז הקומה, לו ניתן צבע בולט ומיוחד. העמוד שנשאר חופה בבריקים והאי נבנה לצדו. הורדת הקירות והרחבת הקומה אפשרו ליצור סלון רחב ידיים הפונה אל גינה אחורית.

הבית רוצף באריחים גדולים דמויי בטון ולצד הספה שנשארה רופדה גם ספה זוגית ישנה שהייתה במשפחה ועברה חידוש. בקומה זו נמצאים גם ממ"ד ושרותי אורחים הכוללים ארון צהוב שמח ומזמין, ואריחים משושים ברצפה שהוחלט ליישם עם דוגמה בצורה אקראית.

מתחת למדרגות היה ארון עץ ישן שפורק, ובמקומו נוצרה מערכת ארונות ונישות לאפסון של ספרים וחפצים. לצדם הונחה כורסה ישנה של בני המשפחה, שרופדה גם היא מחדש והכניסה צבע לקומה. על הקיר נתלתה עבודת מקרמה שעשתה בעלת הבית. המדרגות חופו בעץ אלון ואילו המעקה הישן פורק והוחלף במעקה ברזל חדש.

גרם המדרגות מוביל אל הקומה העליונה שם הורחב חדר ההורים על חשבון פינת המשפחה, והקירות במקלחת ההורים שונו כדי ליצור חדר רחצה גדול ומזמין. הארון במקלחת עשוי מפורניר ועוטר בידיות מיוחדות שבעלת הבית הביאה מחו"ל.

בפינת המשפחה תוכננה ספריה ונוצרה מבואה רחבה בין כל החדרים. חדרי הילדים עוצבו בהתאמה לגיל הילדים כך שיישאר מרחב נעים לשחק. אמבטיית הילדים רוצפה באריחים משושים ולצדם הונח ארון בגוון תכלת. מרפסת השרות הצרה נפתחה אל חדר הרחצה עצמו והיא מכילה ארון כביסה ושרות. כל חדרי הבית חופו בפרקט למינציה חמים.

לפורטל העיצוב מבית מגזין בניןן ודיור
עיצוב מונוכרומטי לפנטהאוז ברמת השרון
עיצוב עוטף ובתקציב שפוי לזוג שחושב על משפחה

רוצים להציץ לעוד בית ודירות ברחבי הארץ? כנסו לכאן

עוד באותו נושא

גם אנחנו לא האמנו שהדירה המעלפת הזאת ברחוב אלנבי בתל אביב

לכתבה המלאה
מבט אל הסלון(צילום: בנין ודיור, אורית אלפסי)
חלוקת חלל נוחה למספר אנשים במטבח ובאי(צילום: בנין ודיור, אורית אלפסי)
מטבח נוח לעבודה(צילום: בנין ודיור, אורית אלפסי)
אי במטבח בגוון ירוק(צילום: בנין ודיור, אורית אלפסי)
הכניסה לבית עוצבה בצביון עיצובי דומה לכלל הבית(צילום: בנין ודיור, אורית אלפסי)
שידת עץ בכניסה כמו תיבה ענקית כניסה לבית(צילום: בנין ודיור, אורית אלפסי)
גופי תאורה פיסוליים מעל לפינת האוכל(צילום: בנין ודיור, אורית אלפסי)
מתחת לגרם המדרגות שטח שנוצל לטובת אחסון(צילום: בנין ודיור, אורית אלפסי)
חדר שינה הורים - מיטה וגופי תאורה מעוצבים באותה השפה(צילום: בנין ודיור, אורית אלפסי)
חדר ילדה בצבעים רכים(צילום: בנין ודיור, אורית אלפסי)
חדר ילד עם מוטיבים אפורים(צילום: בנין ודיור, אורית אלפסי)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully