קמין שקוף, מדרגות עץ וחדרי שינה כפריים: בית משפחתי בגדרה

שנתיים של עבודה על הבית הזה הולידו תוצאה מושלמת עבור הדיירים הצעירים שביקשו לעצמם סביבת מגורים עם מראה כפרי ובמיוחד מקורי

אתר בניין ודיור
הקמין כמו מחלק את החלל לשניים (צילום: ראובן בן חיים)

דיירים: זוג + 2 ילדים קטנים
מקום: גדרה
שטח: 200 מ"ר
אדריכלות: רז דהאן
עיצוב פנים והום סטיילינג: YUNU design | יורי נולמן

הדיירים, זוג בשנות השלושים לחייהם, ביקשו וקיבלו בית גדול ומחבק בסגנון כפרי לייט, עם נגיעות מודרניות, וצבעוניות רכה והרמונית, מלאה באופי וחמימות. תהליך העבודה ארך כשנתיים במהלכו העיצוב היה טוטאלי כך שכל פרט קיבל טיפול ויכול לעמוד כפריט מעוצב בפני עצמו, אך גם ככזה שמתקשר עם שאר החללים בבית.

החומרים והצבעים שנבחרו משלבים בין ישן וחדש ומעניקים עומק לחללים השונים - צורות מודרניות "מרחפות" וחומרים קלאסיים כבדים כגון עץ מלא, ריצוף משולב דמוי אבן ואריחים מצוירים, פרופיל בלגי בגוון תכלת ומעקות ברזל מפותל צבוע לבן.

הקמין שתוכנן על ידי המעצב הינו "פסל שימושי" שעומד במרכז החלל הציבורי ומשמש כחציצה בין פינת האוכל והסלון. הוא מפריד אך גם שקוף, מחמם את שני הצדדים ומזמין לעמוד לצדו לשיחה על כוס יין.

לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור
הכל מתחבר: בבית הזה לא משחקים מחבואים
עיצוב קלאסי לבית הראשון של זוג טרי באבו סנאן

רוצים להציץ לעוד בתים ודירות ברחבי הארץ? כנסו לכאן

עוד באותו נושא

התאהבנו: אם לגור בדירה שכורה - אז רק בכזאת

לכתבה המלאה
שילוב של צבעים מגוונים בסלון (צילום: ראובן בן חיים)
מטבח אי הכולל משטח עץ מאסיבי (צילום: ראובן בן חיים)
כיסאות בר סביב לאי (צילום: ראובן בן חיים)
מטבח בצורת האות ר' שנהנה משפע של תאורה טבעית (צילום: ראובן בן חיים)
ויש גם פינת אוכל רשמית (צילום: ראובן בן חיים)
מבט מהמדרגות לעבר פינת האוכל (צילום: ראובן בן חיים)
קמין שקוף בסגנון אקווריום (צילום: ראובן בן חיים)
פינת האוכל מוקפת בחלונות (צילום: ראובן בן חיים)
מדרגות עץ מובילות את הקומה העליונה (צילום: ראובן בן חיים)
חדר שינה המזכיר צימר כפרי (צילום: ראובן בן חיים)
שימוש במוטיבים עשויים עץ (צילום: ראובן בן חיים)
בחדר הרחצה אריחים ריצוף מאוירים (צילום: ראובן בן חיים)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully