מלא בכל טוב: 450 מ"ר של בית משפחתי ברמת השרון

למרות ממדיו הגדולים של הבית ולמרות התקרה הגבוהה, עדיין אפשר לראות בו פינות אינטימיות ונעימות, שבהן כל בני הבית יכולים להתכנס ולהרגיש משפחה

אתר בניין ודיור
וטרינות כפולות בסלון (צילום: בנין ודיור, ניצן הפנר)

הדיירים: זוג + 3
המיקום: רמת השרון
השטח: 450 מ"ר
אדריכלות ועיצוב פנים: סטודיו זיו - נתי זיו
הום סטיילינג: חותם

הפרויקט מציג שילוב בין מרחבים גדולים וקשר פנים חוץ מובהק, בתוך בית גדול ורחב מול יכולת ליצירת אינטימיות משפחתית. הצורך ביצירת חמימות ומקומות מפגש לדירי הבית הובילו את שלבי התכנון ובחירת החומרים. השימוש בעץ לא מעובד, בריקים, אבן ושיש משווים לבית הרגשת חמימות.

המבנה הקיים עבר מהפכה של ממש, בשלבי התכנון הראשונים הוחלט לפתוח בו פתחים רחבים רבים ולחשוף אותו אל נוף האקליפטוסים הסובבים את המגרש. המבנה חוזק ונחפר אל המרתף, הכולל יחידת מגורים וחדר עבודה מצדו האחד, וחלל אירוח לילדים בצדו האחר.

קומת הקרקע כוללת סלון ופינת משפחה, מטבח ומטבח בישולים נסתר. פינת האוכל תוכננה להתאים ל-28 סועדים עם קשר ישיר אל הגינה הרחבה, פינות אירוח ושולחן מרכזי מקורה. הקומה העליונה הינה האזור הפרטי ומשמשת למגורים.

הבית משופע באבזור ומערכות מתקדמות לנוחיות ותפעול קל. תכנון מדוקדק של פרטי הריהוט, בחירת פלטת הגוונים ופרטי הביצוע המשלימים מייצר תוצאה אסתטית ומוקפדת אל מול גינה ונוף המזמינים בילוי מושלם ושונה ביום ובלילה.

לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור
דירת רווק חלומית בבנין ותיק בצפון דיזנגוף
דופלקס מלטף עם נגיעות נחושת וזהב

רוצים להציץ לעוד בתים ודירות ברחבי הארץ? כנסו לכאן

עוד באותו נושא

משתעממים מהבתים בארץ? הכירו את המעצבת שני רינג

לכתבה המלאה
בנוסף לבר - גם פינת אוכל מרווחת (צילום: בנין ודיור, ניצן הפנר)
מבט מהמטבח לסלון (צילום: בנין ודיור, ניצן הפנר)
אי מרכזי במטבח המשמש גם כמקום אחסון (צילום: בנין ודיור, ניצן הפנר)
מטבח טורי פתוח לגינה (צילום: בנין ודיור, ניצן הפנר)
הכריות הצהובות שבסלון מוסיפות חן לחלל הלבן (צילום: בנין ודיור, ניצן הפנר)
אזור משפחה וסלון (צילום: בנין ודיור, ניצן הפנר)
אזור המשפחה עוצב בצורה אינטימית (צילום: בנין ודיור, ניצן הפנר)
ויטרינה כפולה המאפשרת לראות שמיים וצמרות עצים (צילום: בנין ודיור, ניצן הפנר)
חדר רחצה בקווים נקיים (צילום: בנין ודיור, ניצן הפנר)
ארונות אחסון עם פינה מעוגלת (צילום: בנין ודיור, ניצן הפנר)
חדרי השינה מרווחים (צילום: בנין ודיור, ניצן הפנר)
שפע של תאורה טבעית בחדרי השינה (צילום: בנין ודיור, ניצן הפנר)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully