פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      בבית המשפחתי הזה אי אפשר לשחק מחבואים

      פינת האוכל קורצת אל המטבח, שסמוך לסלון - שקשור בעצמו לפינת הטלוויזיה. כך תוכננה סביבת מגורים משותפת שמכל פינה בה יש אפשרות לדיירים ליצור קשר עין

      בית משפחתי במרכז הארץ (בנין ודיור , שי אפשטיין)
      מבט מהמטבח אל הסלון והכניסה (צילום: שי אפשטיין)

      דיירים: זוג ושלושה ילדים
      מיקום: בית במרכז הארץ
      שטח: 210 מ"ר במפלס אחד
      אדריכלות ועיצוב פנים: סמדר ברששת

      במסגרת תכנון הבית הפרטי ועיצוב הפנים שלו, תוכנן חלל משותף מרווח ומואר המחובר למתרחש בחוץ, ומאפשר מרחב נוח ונעים לבני הבית ולאירוח. המשפחה נוהגת לארח לעיתים קרובות והמטבח הוא מרכז חיי המשפחה. בקשתם הייתה שמי שעובד במטבח יוכל להיות שותף בשיחות המתנהלות בסלון או בפינת האוכל.

      לצורך כך, תוכנן המטבח במרכז החלל הציבורי, ממנו ניתן לצפות אל הסלון, לגשת בנוחות ובקלות לפינת האוכל, ולצאת ממנו ישירות למרפסת רחבת ידיים המשקיפה לחצר. גם פינת הטלוויזיה והמשחקים מופרדת מהחלל הציבורי, אך קרובה ומאפשרת קשר עין. יחידת ההורים מנותקת מאזור הילדים, ובה תוכנן אזור רחצה נפרד המנותק מחדר ההורים עם תא סגור לשירותים ותא גדול ומרווח למקלחון.

      לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור
      וילה קטנה בעיר הגדולה: סביבת מגורים חדשה עבור זוג ירושלמים
      דירת קבלן מפתיעה ביופייה

      רוצים להציץ לעוד בתים ודירות ברחבי הארץ? כנסו לכאן

      בית משפחתי במרכז הארץ (בנין ודיור , שי אפשטיין)
      אי גדול ומרווח במטבח (צילום: שי אפשטיין)
      בית משפחתי במרכז הארץ (בנין ודיור , שי אפשטיין)
      מבט מהכניסה אל החוץ הנשקף מהמטבח (צילום: שי אפשטיין)
      בית משפחתי במרכז הארץ (בנין ודיור , שי אפשטיין)
      פינת אוכל רשמית בנוסף לזאת שיש מסביב לבר (צילום: שי אפשטיין)
      בית משפחתי במרכז הארץ (בנין ודיור , שי אפשטיין)
      חדר השינה של ההורים עם חדר הרחצה (צילום: שי אפשטיין)
      בית משפחתי במרכז הארץ (בנין ודיור , שי אפשטיין)
      יחידות נגרות בחדר הרחצה (צילום: שי אפשטיין)
      בית משפחתי במרכז הארץ (בנין ודיור , שי אפשטיין)
      הבית מוקף בצמחייה (צילום: שי אפשטיין)
      בית משפחתי במרכז הארץ (בנין ודיור , שי אפשטיין)
      הכניסה לבית (צילום: שי אפשטיין)
      בית משפחתי במרכז הארץ (בנין ודיור , שי אפשטיין)
      החצר האחורית של הבית (צילום: שי אפשטיין)