ממרומי גינדי: הדייר שאוהב לבשל ולארח

כשאוהבים לבשל ומקפידים לארח מדי סוף שבוע, מבקשים שגם הבית ישדר חום ונעימות. נקודת ההתחלה הזאת סללה את הדרך לעיצוב הדירה בפרויקט היוקרתי, תוך התאמה אישית של החומרים והרהיטים

אתר בניין ודיור
הסלון עוצב עם קיר בריקים בסגנון כפרי, המשדר חום (צילום: בנין ודיור, לב צימבלר)

מספר דיירים: 1
מיקום: תל אביב
שטח: 100 מ"ר
עיצוב פנים: ויקי קרבצוב, V.K.Design

דירה בפרויקט גינדי היוקרתי בתל אביב נחשבת גם היא לדירה חדשה מהקבלן, ולכאורה עיצובה לא אמורה להיות משימה קשה במיוחד. אלא שהדייר, המתגורר בדירה לבדו, רצה לבצע שיפוץ ועיצוב מחדש כדי להתאים אותה לצרכיו ולעצב אותה באופן אישי יותר, שגם יאפיין אותו. לשם כך פנה למעצבת הפנים ויקי קרבצוב, שנענתה לאתגר ויחד החליטו כי כלל החומרים והמוצרים ייבחרו בקפידה תוך התאמה אישית.

בפגישה הראשונית ביניהם גובשה החלטה לעצב בית שמשדר חמימות ומזמין אורחים. מאחר שהדייר מקפיד לארח בסופי שבוע משפחה וחברים, היה חשוב לו ליצור אווירה נעימה, וכך שילוב של יוקרה עם חמימות היה הקו המנחה בפרויקט. לעיתים הדבר היווה אתגר, שכן יוקרה מתחברת לאווירה מנוכרת, ואילו חמימות יכולה להתקשר לפשטות, אך בחירת המוצרים ושילובם עם גופי תאורה שיצרו חום אפשרו למהלך הזה לקרום עור וגידים.

הסלון עוצב עם קיר בריקים בסגנון כפרי, המשדר חום, וכל הרהיטים הוזמנו בהתאמה אישית. עבור הסלון נרכש שולחן אובלי, שנצבע בצביעה מיוחדת דמוית שיש, לבקשת הדייר. לפינת האוכל הוזמן שולחן עם רגל מיוחדת, ולרצפה נרכשו אריחים גדולים כדי להעניק תחושה של פתיחות בחלל וליצור אשליה של גודל ומרחב בדירה שאינה גדולה. וילונות טקסטיל הותאמו באופן אישי כדי ליצור את האווירה החמה הרצויה, ובכניסה לדירה הוצב ארון עץ מיוחד בעבודת יד, המשמש לאחסון.

עיצוב המטבח היווה גם כן אתגר והותאם באופן אישי לדייר, שאוהב לבשל וצריך מרחב. בשל כך הושם דגש על שטח עבודה מרבי תוך הפרדה חלבית ובשרית לצורך שמירת כשרות. בנוסף, בוצעה הנמכה בתקרה והותקן גוף תאורה חזק, המאפשר עבודה בכל שעות היממה. בכיורים הותקנו ברזים יוקרתיים, כשביניהם שטחי שיש רחבים לעבודה. גם חדר האמבטיה עוצב באופן שייתן תחושת מרחב באמצעות אריחים גדולים בקירות ואריחים מצוירים ברצפה. גם כאן הפריטים הוזמנו באופן אישי בהתאמה.

את חדר השינה מעטר קיר מעץ טבעי, שמדגיש את החמימות והאווירה האינטימית. מעליו הותקנו גופי תאורה עם אור חם כדי להעניק את האפקט המשלים. הדייר ביקש שלא יהיה שעון בחדר על מנת להשרות תחושה על זמנית של רוגע, המנותקת משעות היממה. כך גם אם זה צהרי שבת או צהרי יום חול, אין זה משנה - האווירה והקסם נשארים.

גם בחדרים הנוספים בבית הושם דגש על חמימות, כדי שהאורחים המגיעים לישון בסופי שבוע ירגישו בבית. בשל עבודתו מהבית נבנה גם חדר עבודה, ואליו נבחרו ארון, ספרייה וכורסה המתאימים לצרכיו.

כל הרהיטים בבית הם עבודת יד ויוצרו בהתאמה אישית. את הבית מעטרים חיפויים של פסיפס יוקרתי עם שימוש בחומרים יוקרתיים של אבן, עץ ושיש טבעי. הצבעים בדירה נבחרו כדי לשדר את החמימות הרצויה, והם נעים בין בז', אפור, מוקה, עץ אלון וטבעי. גופי התאורה נבחרו בהתאמה אישית עם זכוכית שקופה יוקרתית כדי להוסיף תחושת חום ונפח לחלל.

לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור
הפנטהאוז שהימם אותנו בהוד השרון
שיפוץ מושלם לדירה בצפון תל אביב

רוצים להציץ לעוד בתים ודירות ברחבי הארץ? כנסו לכאן

עוד באותו נושא

יותר לבן מהבית הלבן: הדיירת שלא ויתרה על הצבע האהוב עליה

לכתבה המלאה
שילוב של מוטיבים צהובים בסלון (צילום: בנין ודיור, לב צימבלר)
מנורות נטיפים משתלשלות מהתקרה (צילום: בנין ודיור, לב צימבלר)
מבט למטבח (צילום: בנין ודיור, לב צימבלר)
מראה נקי ולא עמוס (צילום: בנין ודיור, לב צימבלר)
מטבח נוח במיוחד לבשלן (צילום: בנין ודיור, לב צימבלר)
פינת אוכל נוספת המשמשת גם כמשטח עבודה (צילום: בנין ודיור, לב צימבלר)
קיר ייחודי שמעניק טוויסט מעניין בחדר הלבן (צילום: בנין ודיור, לב צימבלר)
חדר רחצה עם מקומות אחסון הכרחיים (צילום: בנין ודיור, לב צימבלר)
אריחי ריצוף מאויירים (צילום: בנין ודיור, לב צימבלר)
חדר עבודה עם כיסאות נוחים (צילום: בנין ודיור, לב צימבלר)
נברשות זכוכית בסלון (צילום: בנין ודיור, לב צימבלר)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully