וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יציאות מפתיעות: שיפוץ דירה בפתח תקווה

שלושה מוקדים דומיננטיים בבית - מטבח, סלון ופינת האוכל קיבלו יחס מיוחד בשיפוץ הבית המשפחתי הזה. בחירת הצבעים והתאורה השלימו ליצירת האווירה הרצויה

צבעי טורקיז שולטים בסלון/בנין ודיור, ליאור טייטלר

דיירים: משפחה בת 4 נפשות
מקום: פתח תקווה
שטח: 120 מ"ר
עיצוב פנים: יפעת ירושלמי

זוג בשנות ה-40 לחייהם ושני ילדיהם החליטו לעבור דירה באותה השכונה בפתח תקווה, ורכשו דירת 5 חדרים מתוך מטרה שתלווה אותם לעוד שנים. התכנון כלל יצירת חלל ציבורי שייתן תחושת מרחב, מתוך מטרה ליצור בית מודרני עם נגיעות של צבע ודגש על פרקטיקה ועיצוב.

השינויים המבניים בדירה בוצעו כבר בשלב התחלתי של בניית הבניין. לאחר אישור השינויים המבניים הוכן סט תוכניות ביצוע לקבלן הכולל תוכנית בניה, חשמל, תאורה, תוכנית תקרת גבס כוללת תאורה, תוכנית מיזוג, תוכנית אינסטלציה, פריסות וכו' וכך כל השינויים שתוכננו התקבלו.

המטבח עוצב עם אחסון פונקציונלי באורך של כ-8 מטרים, ועוד דלפק אכילה ואחסון באורך של 2.50 מטרים. היחידה במטבח שפונה לסלון תוכננה בנגרות אישית, הותאמה לצבע המטבח וכוללת חללים פתוחים לדקורציה ויינות, כמו גם חללים סגורים לאחסון.

פינת האוכל הסטנדרטית הוחלפה בקונסולה שנפתחת בקלות ל- 3 מטרים כשמגיעים אורחים. השימוש בקונסולה מעוצבת שכוללת גם אופציה לפתיחת שולחן ארוך מאפשרת לחוות מרחב נעים ומזמין בחלל הציבורי בבית במהלך השבוע. התאורה כוללת תאורת אווירה נסתרת, תאורת קיר, תאורת תקרה שקועה צמודה ותלויה ותאורה פונקציונלית במטבח. שילוב גופים שונים אפשר תרחישי תאורה מגוונים לשהייה משפחתית אינטימית, או אירוח הדורש תאורה רבה.

חדר העבודה הוקטן מעט לטובת הסלון ובכך התאפשר מרחב נעים ומזמין באזור הישיבה. הושם דגש גם על תכנון המיזוג, וכך הנמכת התקרה לטובת תעלות המיזוג נעשתה בחדר הרחצה וכן בחדר העבודה. פסי המיזוג שלובים בקיר הסלון וקיר דלפק האכילה ואף נצבעו בצבע הקיר. קיר זה בחלל הציבורי חופה בטיח מיוחד לכל אורכו על ידי אמנית מוכשרת המבצעת טייחים וצביעה דקורטיבית בבתים, מוזיאונים וחללים עסקיים. תאורת הקיר העדינה מדגישה את אופיו של הקיר המחופה בטיח.

הדירה הותאמה למתבגרת עם יחידה נפרדת, ועוד חדר שינה למתבגר ולידו חדר למשחקי מחשב/טלוויזיה ושעורי בית.
ליצירת מרחב בחדר השינה של ההורים בוטל חדר הארונות ובמקומו תוכנן ארון באורך של כ 3.50 מטרים. גם חדר הרחצה של ההורים הורחב על חשבון חלק מחדר הארונות המקורי.

לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור
עיצוב מושלם לדירה בצפון תל אביב
פנטהאוז עם לוק כפרי במודיעין

רוצים להציץ לעוד בתים ודירות ברחבי הארץ? כנסו לכאן

מספר שולחנות קפה בסלון/בנין ודיור, ליאור טייטלר
קיר מחוספס בסלון - יוצר עניין/בנין ודיור, ליאור טייטלר
אי מרכזי משמש כפינת אוכ ל/בנין ודיור, ליאור טייטלר
גוף תאורה גיאומטרי מעל האי/בנין ודיור, ליאור טייטלר
קווי תאורה שתורמים למראה אמנותי בבית/בנין ודיור, ליאור טייטלר
מטבח פתוח עם ארונות תחתונים/בנין ודיור, ליאור טייטלר
מראה נקי של קווים ישרים/בנין ודיור, ליאור טייטלר
חדרו של הילד המתבגר/בנין ודיור, ליאור טייטלר

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully