פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נס ציונה סטייל: כך הפכה דירת קבלן משמימה לסביבת מגורים מקורית

      כשלבעלי הבית יש סגנונות שונים, אין ברירה אלא למצוא את עמק השווה ולשלב בין מינימליזם מודרני לווינטאג'. כך נוצר מטבח אפור עם ריצוף מצויר וציוד אלקטרוני בתוך מבנה קמין בסלון

      דירה בנס ציונה (בנין ודיור , אמילי טפר)
      מטבח וסלון חולקים את אותו האזור עם חלונות גדולים (צילום: אמילי טפר)

      דיירים: זוג+ 2 ילדים
      מיקום: נס ציונה
      שטח: 160 מ"ר
      תקציב: 300,000 שקלים
      עיצוב פנים והום סטיילינג: Solomon HomeDesign - איילת וחמי סולומון

      הפנטהאוז נרכש מהקבלן כשהוא בנוי וגמור כולו - כך שבעצם בוצעה רק הלבשה מחודשת לכל הדירה. הדיירים אוהבים מאוד לטייל ברחבי העולם, לבשל ולארח הרבה - כך שהבקשה העיקרית הייתה לייצר מטבח שף גדול עם שישה מקומות ישיבה בתוכו שישמשו את המשפחה ביומיום. כשהחברים מגיעים, הם יוכלו לשבת באי הגדול, לשתות ולפטפט עם בעל הבית בזמן שהוא מבשל.

      שני בני הזוג הם בעלי טעמים מוגדרים ושונים מאוד האחד מהשנייה - הוא בעל טעם מודרני ומינימליסטי והיא בעלת טעם רך ו-וינטאג', כך שהאתגר הגדול היה השילוב בין הרצונות והטעמים באופן שיהיה הרמוני, זורם ובעל אופי מובהק.

      כך שמצד אחד ניצב מטבח גדול ומודרני עם נוכחות חזקה מאוד, בצבעי אפור מט ומבריק בשילוב ידיות מתכת נסתרות, ועם אי גדול פיסולי במרכז הבית וכיסאות בר שחורים וגבריים. ומצד שני ריצוף קרמיקה מצויר בלב המטבח, כשמולו ממוקמת פינת קריאה עם שתי כורסאות צהובות ורכות. כמו כן נוסף צמח במבוק גדול בתוך מיכל מבטון כפינת זן קטנה בתוך ריצוף הפרקט, כעוד מוקד עניין בכניסה לחלל.

      בבית אין פינת אוכל מובהקת כי פשוט אין צורך בה, האי גדול מספיק לצרכי היומיום, וכשבאים אורחים פשוט פותחים שולחנות מתקפלים המאוחסנים במחסן הפנטהאוז.

      בקשה נוספת הייתה לייצר בסלון פינת מולטימדיה וקולנוע ביתי עם מיטב הטכנולוגיה - מקרן עילי, מסך הקרנה, מערכת קולנוע ביתית משוכללת ומסך טלוויזיה גדול. גם כאן שולבו הטעמים המנוגדים: מערכת המולטימדיה, שלל המגברים, המחשבים וכל הציוד האלקטרוני הוסתרו בתוך מבנה בצורת אח שמוקם במרכז הסלון ומייצר ריכוך לכל הטכנולוגיה הקרה. מעל לאח מוקמה טלוויזיה גדולה ומעליה, בתוך סינר הגבס, הוסתר מסך הקרנה ענק שיורד ונפתח כשהמשפחה רוצה לצפות בסרטי קולנוע במסך הגדול. מול פינת הסלון והמולטימדיה, שעוצבו בקווים נקיים, נבנה ספסל רביצה עם מערום כריות שהוא למעשה גם פתח לארון אחסון שבנוי מתחתיו.

      חדר הרחצה של הילדים עוצב בצבעים עזים בסגנון מודרני ונקי, ולעומתו חדר הרחצה של ההורים עוצב בסגנון קלאסי עם ניחוח של בתי מלון יוקרתיים.

      שירותי האורחים עוצבו בסגנון וינטאג' תכלכל עם ריצוף בטון מאויר ועיטורים מעל לכיור.

      לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור
      הדיירים עם הבחירות האמיצות מהוד השרון
      מלא באור ושיק: פנטהאוז בהרצליה

      רוצים להציץ לעוד בתים ודירות ברחבי הארץ? כנסו לכאן

      דירה בנס ציונה (בנין ודיור , אמילי טפר)
      אי במרכז המטבח (צילום: אמילי טפר)
      דירה בנס ציונה (בנין ודיור , אמילי טפר)
      רצפה מצוירת במטבח (צילום: אמילי טפר)
      דירה בנס ציונה (בנין ודיור , אמילי טפר)
      סלון צבעוני (צילום: אמילי טפר)
      דירה בנס ציונה (בנין ודיור , אמילי טפר)
      שני שולחנות קפה בסלון (צילום: אמילי טפר)
      דירה בנס ציונה (בנין ודיור , אמילי טפר)
      שתי ספות גדולות בסלון (צילום: אמילי טפר)
      דירה בנס ציונה (בנין ודיור , אמילי טפר)
      חדר רחצה עם מוטיבים כתומים (צילום: אמילי טפר)
      דירה בנס ציונה (בנין ודיור , אמילי טפר)
      ארון כיור בחדר הרחצה מוסיף צבע (צילום: אמילי טפר)
      דירה בנס ציונה (בנין ודיור , אמילי טפר)
      שירותי אורחים - לא קופחו (צילום: אמילי טפר)