פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      30 אלף שקלים בלבד: שיפוץ בית משפחתי בנס ציונה

      הדיירים ביקשו להאיר את ביתם המיושן במראה חדש ובצבעים משמחים. וכך, השיפוץ התרכז בעיקר ברהיטים ובארגון החלל והצליח לעמוד בתקציב נמוך במיוחד. הצצה פנימה

      בית משופץ בנס ציונה (בנין ודיור , אורית ארנון)
      כריות נוי צהובות מעניקות טוויסט מואר בסלון (צילום: אורית ארנון)

      מספר דיירים: חמישה
      מיקום: נס ציונה
      שטח: 160 מ"ר
      תקציב: 30,000 שקלים
      הום סטיילינג: איריס סוכר

      אם וארבעת ילדיה ביקשו לעצב את דירת הדופלקס שלהם בנס ציונה לקראת החגים ולהוסיף לבית אור וצבע. הריצוף וקורות העץ מעל פינת האוכל והכניסה היו כהים מאוד, וכך החשיכו והאפילו על הבית כולו.

      סגנון העיצוב שנבחר הוא כפרי וינטג', שמתחבר לאופי הבית, יחד עם קשת רחבה של חומים בהירים, ירוקים, לבנים, נקודות מוזהבות של אלמנטים דקורטיביים וגוונים של עץ טבעי, שמוסיף מראה עדין והרמוני לחלל.

      התקציב שהוקדש לעיצוב החלל היה נמוך בצורה מפתיעה. בעזרת ידע מקצועי ויכולות בנייה עצמאית של רהיטים בנגרייה הממוקמת בביתה, הצליחה המעצבת להפוך חלל גנרי ומבולגן לבית מעוצב שנעים להיכנס אליו. כדי לשמור על מסגרת התקציב לא נעשו שינויים במבנה ובצורת החלל ועיקר השינוי התמקד בריהוט שתוכנן לפי מידות הבית והתאמת הצבעים.

      כחלק מהשיפוץ נבנה ריהוט לפינת הישיבה לילדים בקומה העליונה, מה שאפשר לשדרג בצורה משמעותית את המרחב בלי להיגרר להוצאות גבוהות.

      לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור
      מלא אור ושיק: פנטהאוז בהרצליה
      הדיירים עם הבחירות האמיצות מהוד השרון


      רוצים להציץ לעוד בתים ודירות ברחבי הארץ? כנסו לכאן

      בית משופץ בנס ציונה (בנין ודיור , אורית ארנון)
      מהסלון אפשר לצפות לנוף הירוק שבחוץ (צילום: אורית ארנון)
      בית משופץ בנס ציונה (בנין ודיור , אורית ארנון)
      חלק מהפריטים בסלון מאופיינים במראה וינטג' (צילום: אורית ארנון)
      בית משופץ בנס ציונה (בנין ודיור , אורית ארנון)
      על המדף בלסון חפצי דקורציה (צילום: אורית ארנון)
      בית משופץ בנס ציונה (בנין ודיור , אורית ארנון)
      פינת אוכל עגולה מובילה אל המטבח (צילום: אורית ארנון)
      בית משופץ בנס ציונה (בנין ודיור , אורית ארנון)
      פינת ילדים בקומה העליונה (צילום: אורית ארנון)
      בית משופץ בנס ציונה (בנין ודיור , אורית ארנון)
      רהיטי הפינה של הילדים עוצבה בשיטת העשה זאת בעצמך (צילום: אורית ארנון)
      בית משופץ בנס ציונה (בנין ודיור , אורית ארנון)
      חלק מהרהיטים בקומה העליונה משמשים גם כארגזי אחסון (צילום: אורית ארנון)