כך הפכה הדירה שבה גדל המעצב לבית חלומותיו

מטבח חלומי שעושה חשק לבשל בו שעות נוספות, חדר עבודה שקוף - כי מי רוצה לצאת מהבית הזה? וחדרי שינה "מחבקים". הדירה התל אביבית שאוצרת בחובה טונות של נוסטלגיה

אתר בניין ודיור
14/08/2017
דירה בתל אביב בתכנון גל פלורסהיים. אביב קורט, בנין ודיור
דירה בתל אביב בתכנון גל פלורסהיים(צילום: בנין ודיור, אביב קורט)

דיירים: זוג + ילדה
מיקום: תל-אביב
שטח: 95 מ"ר
אדריכלות ועיצוב פנים: גל פלורסהיים

במסגרת השיפוץ בדירה שהיתה בגלגולה הקודם בית ילדותו של המעצב, אוחד הסלון עם המטבח שהיה בקצה מרוחק של הבית, וכל החלל הפרטי תוכנן כמעט מחדש. כך למשל, המטבח תוכנן כדי לשמור על קשר עין עם כל מי שנמצא בחלל המרכזי, והוא נבנה כולו מקוריאן, כולל חזיתותיו הירקרקות.

החלל המרכזי שמר על גוונים מתונים ואפרוריים עם תוספת צבע, כאשר קירות מסוימים במטבח ובסלון נצבעו בצבע אפור כהה, כמעט שחור. הטלוויזיה בסלון לא תלויה על הקיר אלא עומדת באלכסון בסלון ומאחוריה נראית הצמחייה. בסלון ניצב חדר עבודה שקוף שנותן לבעל הבית אפשרות לצפות בטלוויזיה ובגינה מבעד לזכוכית תוך כדי עבודה, מבלי להסתובב. סביב הסלון תוכננה גינה מרחפת שמוארת בשעות הלילה ומתבדרת בכל משב רוח קל.

אזור השינה של הבית מנותק מאזור המגורים ונצבע בצבע סגול חציל, כאשר החדר של הילדה נצבע בצבע טבק ואילו חדרי הרחצה חופו באריח 15*15 צבעוניים של פעם, בשילוב חומרים עכשוויים יותר כמו זכוכית ושיש.

לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור
הדיירים עם הבחירות האמיצות מהוד השרון
כפרית ורומנטית וילה ברמת השרון

רוצים להציץ לעוד בתים ודירות ברחבי הארץ? כנסו לכאן

עוד בוואלה!

קל, מהיר, קומפקטי ומלא בסטייל: הקורקינט של OKAI משנה את חוקי המשחק

בשיתוף בנדא מגנטיק
דירה בתל אביב בתכנון גל פלורסהיים(צילום: בנין ודיור, אביב קורט)
דירה בתל אביב בתכנון גל פלורסהיים(צילום: בנין ודיור, אביב קורט)
דירה בתל אביב בתכנון גל פלורסהיים(צילום: בנין ודיור, אביב קורט)
דירה בתל אביב בתכנון גל פלורסהיים(צילום: בנין ודיור, אביב קורט)
דירה בתל אביב בתכנון גל פלורסהיים(צילום: בנין ודיור, אביב קורט)
דירה בתל אביב בתכנון גל פלורסהיים(צילום: בנין ודיור, אביב קורט)
דירה בתל אביב בתכנון גל פלורסהיים(צילום: בנין ודיור, אביב קורט)
דירה בתל אביב בתכנון גל פלורסהיים(צילום: בנין ודיור, אביב קורט)
דירה בתל אביב בתכנון גל פלורסהיים(צילום: בנין ודיור, אביב קורט)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully