מושלם לימות הקיץ: הבית שכל השכנים חושקים בו

צבעים בהירים וחומרים קלילים בעיצוב הפנים מעניקים שקט ושלווה לסביבת המגורים הזאת. כל זה חובר למתחם הבריכה המפנקת שבחוץ והתוצאה מעוררת קנאה, במיוחד בעונה החמה

אתר בניין ודיור
(צילום: ליאור שניידר)

דיירים: משפחה בת 4 נפשות
מקום: חדרה
שטח: 320 מ"ר
תקציב: 3.5 מיליון
עיצוב פנים ואדריכלות: רון שפיגל

המגרש שעליו נבנה הבית היה מוגבל מאוד בגישה ובקרבה לשכנים ולכן, המבנה הוצמד כמה שניתן לדפנות המגרש, כדי לייצר חצר מרכזית כמה שיותר גדולה.

הדיירים ביקשו לייצר בבית אי של שקט על מנת להירגע מחייהם המקצועיים האינטנסיביים. לכן, תוכננה הקומה העליונה כך שתיצור מפלט פרטי באמצעות חדר שינה גדול עם חדר ארונות גדול, מיטה מרווחת, חדר רחצה מפנק, חדר כביסה מינימלי ויציאה לתליית הכביסה במרפסת שרות.

בנוסף, ביקש הזוג יציאה לחצר היקפית מגוננת, שמתפרשת מעל כל הקומה התחתונה עם ויטרינה גדולה שתכניס אור בבקרים ובמהלך היום, פינת ישיבה עם טלוויזיה ומערכת קולנוע ביתי. לכן, בקומה התחתונה נוצר מטבח עם אי גדול וללא ארונות עליונים, כאשר הוא נגיש לחצר. גם הסלון תוכנן עם מבט ונגישות לחצר ולבריכה. בנוסף תוכננו מזווה מוסתר ופינת אוכל מרווחת עם ישיבה יומיומית ל-6 אנשים, פלוס אפשרות לאירוח של 12-14 אנשים.

הדיירים עם הבחירות האמיצות מהוד השרון
מלא בכל טוב: דופלקס ברמת גן
לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

רוצים להציץ לבתים נוספים ברחבי הארץ? כנסו לכאן

טוב לדעת (מקודם)

הלחצן שיכול להציל את חייכם באירוע לבבי או מוחי

בשיתוף שחל
לכתבה המלאה
(צילום: ליאור שניידר)
(צילום: ליאור שניידר)
(צילום: ליאור שניידר)
(צילום: ליאור שניידר)
(צילום: ליאור שניידר)
(צילום: ליאור שניידר)
(צילום: ליאור שניידר)
(צילום: ליאור שניידר)
(צילום: ליאור שניידר)
(צילום: ליאור שניידר)
(צילום: ליאור שניידר)
(צילום: ליאור שניידר)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully