הדירה שתגרום לכם לחגוג במעגלים

    לפני השיפוץ הדירה הזאת היתה חשוכה מאד. הדיירים נאלצו להדליק את האור גם בשעות היום. הסלון היה צפוף והתחושה הכללית היתה מדכדכת. אבל אחרי המייקאובר שנעשה כאן בצורה יסודית סביבת המגורים הזאת ללא ספק -משובבת נפש

    אתר בניין ודיור
    צילום: שי אפשטיין

    דיירים: משפחה בת 3 נפשות
    מקום: עיר במרכז הארץ
    שטח: 80 מ"ר
    עיצוב פנים: ליאת בני פלד אדריכלות ועיצוב פנים

    הדיירים גרו בדירתם במשך 30 שנה, ולאחר שחיפשו להחליף ולרענן לוקיישן החליטו שהם בעצם מעדיפים את המיקום המרכזי שלה ושהגיע הזמן לשפץ. הדירה הייתה חשוכה, ברמה שגם במהלך היום התאורה היתה דולקת, ואפילו לא היה מדובר בתאורה חסכונית. הסלון היה צפוף וחדר העבודה היה רחוק מדי מהכניסה של הבית.

    הדירה נהרסה וחולקה מחדש: המטבח עבר לחדר שסמוך לסלון ובכך הורחב החלל הציבורי, וחדר העבודה והאירוח מוקם בסמוך לכניסה (במקום המטבח). כדי לנצל את השטחים של הדירה הקטנה, שעדיין חולקה ל-4 חדרים ונזקקו בה שטחי אחסון רבים, מכונת הכביסה נכנסה לארון במסדרון, ובאזור הסלון תוכננה ספריה שסגורה ברובה כדי לשמור על הסדר.

    במקום פינת אוכל שתתפוס מקום רב, שולבה שידה שיכולה להיפתח לשולחן אוכל, אשר יכול להושיב סביבו 20 איש במקרה הצורך. ישיבה יומיומית מתבצעת באי גדול שמפריד בין המטבח לסלון ובו גם שולבה הטלוויזיה. הלקוחות אוהבים צבעים חזקים וכך נבחרה הצבעוניות בבית: כורסאות צהובות, מטבח ירקרק, ארון אמבטיה סגול ועוד.

    לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור
    נועזת ושמחה במרכז תל אביב
    רטרו צבעוני במודיעין

    רוצים להציץ לעוד בתים ודיור? כנסו לכאן

    (תוכן מקודם)

    מעניין לחיות פה: בית הדיור המוגן הכי משפחתי שיש

    לכתבה המלאה
    (צילום: שי אפשטיין)
    (צילום: שי אפשטיין)
    (צילום: שי אפשטיין)
    (צילום: שי אפשטיין)
    (צילום: שי אפשטיין)
    (צילום: שי אפשטיין)
    (צילום: שי אפשטיין)
    (צילום: שי אפשטיין)
    (צילום: שי אפשטיין)
    (צילום: שי אפשטיין)
    (צילום: שי אפשטיין)

    טרם התפרסמו תגובות

    הוסף תגובה חדשה

    בשליחת תגובה אני מסכים/ה
      לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

      התרעות פיקוד העורף

        walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully