פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      שיפוץ מושלם לכבוד השנה החדשה

      הבית המשפחתי הזה השוכן באזור השרון זכה למייקאובר משמעותי בסכום של 200 אלף שקלים. התוצאה: מעוררת קנאה - יופי של סיפתח לשנה החדשה

      שיפוץ מושלם לכבוד השנה החדשה

      דיירים: זוג הורים ושני ילדים
      מקום: אזור השרון
      השטח: 200 מ"ר
      תקציב: 200,000 שקלים
      עיצוב פנים: גלי שגב

      לפני תהליך השיפוץ, הרהיטים שנקנו במהלך השנים לבית היו יפים בפני עצמם אך לא התחברו ביניהם, והבית היה חסר אופי ונשמה. המדרגות היו מחופות בעץ מהגוני כהה ומסיבי חונק, כמו דלת הכניסה, המעקה היה עשוי מברזל גס והכל יחד הכביד על האווירה. מתחת למדרגות היה חלל חשוף, לא מנוצל ולא נעים לעין. בנוסף, בני הבית מקפידים למחזר ולכן היה צורך לפתור את בעיית האחסון של כל אריזות הפלסטיק והקרטון שהיו נערמות בפינת המטבח.

      בקשה נוספת הייתה להפיח חיים ושמחה בכל חלל המגורים וכן בקומת חדרי השינה, בעיקר בחדר השינה של ההורים שנותר ריק ועירום. המטרה הייתה להעיר ולהאיר את הבית, להפוך אותו למקום שמח הרמוני ונעים יותר. לכן, בשלב ראשון כל קירות הבית נצבעו בגוון אפור בהיר נייטרלי שהכניס אור ורוך. החיפוי במדרגות הוחלף לאלון טבעי גושני בהיר, ואילו המעקה הוחלף לפרזול עבודת יד עדין ואלגנטי יותר. דלת הכניסה שונתה לדלת פלדה עם חלון שיכניס יותר אור.

      בסלון נוספו והוחלפו גופי תאורה, וילונות, שטיחים וכריות שיעדנו וירככו את ספת העור האפורה הכהה. נוספה כורסא בצבע תכלת על מנת להוסיף קצת חיים ולידה שרפרף מרופד חרדל, ונוספו גם מזנון לטלוויזיה וויטרינה לאחסון החפצים שנאספו במהלך השנים, וכן דקורציות שונות שהכניסו חום ואופי לבית. קיר הטלוויזיה חופה בבריקים ומתחת למהלך המדרגות נבנתה יחידת מגירות עם מדפים מעץ שנתנו אופי לכל הפינה.

      אל הפינה במעלה המדרגות, שעמדה ריקה ומיותמת, עלו שתי הכורסאות וגוף התאורה שהיו בסלון, ויחד עם תמונות המשפחה על הקיר נוצרה פינה דקורטיבית וחמימה.

      רצפת הקומה השנייה חופתה כולה בפרקט אלון, כאשר חדר ההורים הולבש ושודרג וגם חדרי הילדים, והבית התמלא חיים והפך להרמוני וחם. אין ספק שעכשיו נעים ומרגש יותר להיות בו.

      חבויה בסלע: דירה ירושלמית עתיקה
      מלאה בסטייל: דירה משפחתית בחדרה
      לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

      רוצים להציץ לעוד בתים ודירות? כנסו לכאן

      בית משפחתי בשרון; עיצוב פנים: גלי שגב (בנין ודיור , מיכל האן "הצלמים")
      (צילום: מיכל כהן "הצלמים")
      בית משפחתי בשרון; עיצוב פנים: גלי שגב (בנין ודיור)
      (צילום: מיכל כהן "הצלמים")
      בית משפחתי בשרון; עיצוב פנים: גלי שגב (בנין ודיור)
      (צילום: מיכל כהן "הצלמים")
      בית משפחתי בשרון; עיצוב פנים: גלי שגב (בנין ודיור)
      (צילום: מיכל כהן "הצלמים")
      בית משפחתי בשרון; עיצוב פנים: גלי שגב (בנין ודיור , מיכל האן "הצלמים")
      (צילום: מיכל כהן "הצלמים")
      בית משפחתי בשרון; עיצוב פנים: גלי שגב (בנין ודיור , מיכל האן "הצלמים")
      (צילום: מיכל כהן "הצלמים")
      בית משפחתי בשרון; עיצוב פנים: גלי שגב (בנין ודיור , מיכל האן "הצלמים")
      (צילום: מיכל כהן "הצלמים")
      בית משפחתי בשרון; עיצוב פנים: גלי שגב (בנין ודיור , מיכל האן "הצלמים")
      (צילום: מיכל כהן "הצלמים")
      בית משפחתי בשרון; עיצוב פנים: גלי שגב (בנין ודיור)
      (צילום: מיכל כהן "הצלמים")
      בית משפחתי בשרון; עיצוב פנים: גלי שגב (בנין ודיור)
      (צילום: מיכל כהן "הצלמים")
      בית פרטי בשרון; עיצוב פנים גלי שגב (ספק 500 , מיכל כהן "הצלמים")
      (צילום: מיכל כהן "הצלמים")
      בית משפחתי בשרון; עיצוב פנים: גלי שגב (בנין ודיור , מיכל האן "הצלמים")
      (צילום: מיכל כהן "הצלמים")
      בית משפחתי בשרון; עיצוב פנים: גלי שגב (בנין ודיור , מיכל האן "הצלמים")
      (צילום: מיכל כהן "הצלמים")