זה רק נראה בהוליווד: בית משפחתי בחדרה

    הדיירים ביקשו לייצר לעצמם סביבה מנותקת לחלוטין מכל מה שסובב את הבית. התוצאה מרשימה, יש אפילו בריכה בחצר האחורית שנסתרת מעיני השכנים

    אתר בניין ודיור
    ליאור שניידר

    דיירים: משפחה בת 4 נפשות
    מקום: חדרה
    שטח: 320 מ"ר
    תקציב: 3.5 מיליון
    עיצוב פנים ואדריכלות: רון שפיגל

    המגרש שעליו נבנה הבית היה מוגבל מאד בגישה ובקרבה לשכנים ולכן, המבנה הוצמד כמה שניתן לדפנות המגרש, כדי לייצר חצר מרכזית כמה שיותר גדולה.

    הדיירים ביקשו לייצר בבית אי של שקט על מנת להירגע מחייהם המקצועיים האינטנסיביים. לכן, תוכננה הקומה העליונה כך שתיצור מפלט פרטי באמצעות חדר שינה גדול עם חדר ארונות גדול, מיטה מרווחת, חדר רחצה מפנק, חדר כביסה מינימלי ויציאה לתליית הכביסה במרפסת שרות.

    בנוסף, ביקש הזוג יציאה לחצר היקפית מגוננת, שמתפרשת מעל כל הקומה התחתונה עם ויטרינה גדולה שתכניס אור בבקרים ובמהלך היום, פינת ישיבה עם טלוויזיה ומערכת קולנוע ביתי. לכן, בקומה התחתונה נוצר מטבח עם אי גדול וללא ארונות עליונים, כאשר הוא נגיש לחצר. גם הסלון תוכנן עם מבט ונגישות לחצר ולבריכה. בנוסף תוכננו מזווה מוסתר ופינת אוכל מרווחת עם ישיבה יומיומית ל-6 אנשים, פלוס אפשרות לאירוח של 12-14 אנשים.


    שכורה ומטריפה בכפר סבא
    לוק מאופק: בית משפחתי בשרון
    לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

    רוצים להציץ לבתים נוספים? כנסו לכאן

    (תוכן מקודם)

    פיתוח מהפכני לטיפולי אנטי אייג'ינג בבית יחולל שינוי בעור הפנים שלך

    בשיתוף נומייר פלוס
    לכתבה המלאה
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)
    (צילום: ליאור שניידר)

    טרם התפרסמו תגובות

    הוסף תגובה חדשה

    בשליחת תגובה אני מסכים/ה
      לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

      התרעות פיקוד העורף

        walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully