עם נוף לשמורת הכורכר: דירת קסם בנס ציונה

צבעים בהירים, מראה נקי ושפע של תאורה טבעית. כך קיבלה דירת הקבלן הזאת מגע אישי של הדיירים

אתר בניין ודיור
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)

דיירים: הורים + 2
מקום: נס ציונה
שטח: 125 מטר
תקציב: 500,000 שקלים
עיצוב פנים: מירב שלום

זוג בגילאי ה-50 לחייהם רכשו דירה בת 5 חדרים עם נוף לשמורת הכורכר בנס ציונה. הדירה הייתה כבר מוכנה בבניין שבדיוק אוכלס, ולכן השיפוץ היה נרחב כיוון שהתכנון החדש הצריך הרבה פירוק ובינוי מחדש. הדירה עוצבה בסגנון מודרני חמים עם נגיעות צבע מרגיעות ונעימות. יחד עם המשפחה הוחלט שעדיף לוותר על חדר אחד לטובת הגדלת חלל האירוח המרכזי, ולאחד את המטבח עם פינת האוכל. וכך, המטבח ופינת האוכל תוכננו כציר מרכזי ודומיננטי שסביבו מתנהל הבית. במרכז הסלון תוכנן קיר טלוויזיה מנגרות ובו טלוויזיה מסתובבת אשר יצרה הפרדה בין סלון אירוח להורים לבין פינת זולה לילדים.

בדירה תוכננה נישת גבס לפרטי דקורציה ובתוכה אחסון סמוי לבקשת הדיירים. תוכנית התאורה משלבת בתוכה תאורה שקועה א-סימטרית, בתוספת ספוטים ותאורת אווירה. נבחרו ריצופים ענקיים בגודל 1.20X1.20 לחלל המרכזי של הבית, פרקטים לחדרי השינה, ריצוף דמוי דק למרפסת וכן חיפויים וריצופים לחדרי הרחצה.

בית קסום ביבנה
כמו בסרטים: בית משפחתי באזור השרון
לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

רוצים להציץ לעוד בתים ודירות ברחבי הארץ? כנסו לכאן

עוד באותו נושא

אתם יושבים? ביקור בדירה שתעורר לכם את כל החושים

לכתבה המלאה
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)
(צילום: בנין ודיור, שגיא מורן)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully