כל פינה בול: ביקור בית משפחתי ביבנה

יש בו מינון צבעים נכון, שילוב פרטי עץ חמימים ובאופן כללי מרגישים שחיים פה. כך נראה בית השוכן ביבנה ובו חמש נפשות

אתר בניין ודיור
06/08/2016
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל(צילום: בנין ודיור, עידו גור)

דיירים: משפחה בת 5 נפשות
מקום: יבנה
שטח: 125 מ"ר
תקציב: 70,000 שקלים
עיצוב פנים: נטלי אלל

לפני תהליך השיפוץ, הדירה שלפניכם סבלה מאווירה קרה, צבעים מונוכרומטים, ריהוט בשחור לבן וחוסר אופי כללי. לכן, בעלי הבית ביקשו להכניס חיים לבית ואווירה טובה וכיפית, בהתחשב בפונקציונאליות ובנוחות. אלא שתוך כדי העבודה על החלל הציבורי, הבין הזוג שגם החדרים צריכים טיפול והתחדשות.

בעלת הדירה רצתה שהכל יהיה מהיר וקנוי מוכן, ואילו המעצבת דחפה לכיוון שותפות בעשייה בבית. בסופו של דבר, הבית עוצב בהשראת הטבע על ידי הוספת אלמנטים מעצים גולמיים וחומרים טבעיים כמו ברזל, שניכר בעבודת הנגרות של בעל הדירה. קירות נצבעו, חללים מוקמו מחדש והבית קיבל חיות חדשה, צבעוניות והרבה אהבה לעץ הטבעי.

הדבר היחיד שנשאר בדירה היה ספת שזלונג, שבדירות כאלה בדרך כלל חוסמת את המעבר ליציאה למרפסת וקצת חונקת, אבל לא הייתה ברירה אלא לעצב סביבה וליצור בכל זאת בית יפה ומרשים. לספה נוספו כריות צבעוניות ושטיח בסגנון צעיר. מעל הספה נתלה ציור שהוזמן מציירת לפי בקשה, בהשראה שתתאים לכל הקונספט העיצובי. שולחן מעץ טבעי משלים את הכל לכדי הרמוניה אחת. הווילון הוחלף לווילון תפירה אלגנטי, בעל הדירה הוסיף מנורות מעץ בעבודת יד לצדי הציור, וריהוט נוסף נותן את ההשלמה למראה הטבעי בבית.

במטבח נוספו פריטי עץ וכלים שונים שהכניסו למטבח אופי, והמשיכו את הקו העיצובי. שולחן הזכוכית שודרג מחדש על ידי משטח ורגלי עץ, והתאורה בתקרה עוצבה מחדש על ידי חיפוי עץ. הווילון הכהה הוחלף לבהיר ונוצרה אוירה נעימה ומעוצבת גם במטבח.

בפינת האוכל נצבע הקיר בצבע אפור בצורת ספר פתוח, ועליו נתלו תמונות משפחה מטיולים שונים בטבע אשר צולמו למטרה זו. נבחרו כסאות שונים מחנויות שונות כדי להכניס ייחודיות וקצת צבע, ונוספה תאורה חדשה עם אור חם לעומת האור הלבן שהיה לפני כן.

בכניסה לבית נבחרה שידה מעץ טבעי שבעל הבית הכין לה מראה מיוחדת, ונוספו גם תמונות וצמחים וכך נוצרה קומפוזיציה מעניינת.

ריפוד המיטה שבחדר השינה הורד, וסביב המיטה עוצב כל הקונספט של החדר. נבחרו מסגרות מעץ מעל המיטה כדי לרכך את השחור, ובעל הדירה הכין שולחן צד לו נוספה שידה צבעונית שתכניס קצת עניין. בצד השני נבחרו מנורות מעל השידות כדי להכניס אווירה רומנטית, ונבחרה תאורה שחורה בתקרה כדי לחבר הכל יחד. לזה נוספו גם כריות צבעוניות, שטיח וספסל נוח לצד המיטה שנבנה על ידי בעל הדירה.

הדיירים ביקשו ליצור פינת מחשב בחדר מבלי לשנות את כיוון הטלוויזיה, ולכן השולחן הקודם שודרג על ידי פלטת עץ ונוספו לו מגירות לאחסון. מעל השולחן נוסף מדף צר שהונח מתחת לטלוויזיה, ונוספו תמונות שגרמו לטלוויזיה להיראות כחלק מהדקורציה שעל הקיר.

בחדרי הילדים נעשה תכנון מעמיק לשינוי מיקום הפריטים בחלל: הטלוויזיות הוזזו בכל החדרים למיקום נוח יותר לצפייה, וכך גם המיטות באופן כזה שיהיה ספייס בחלל. אחר כך נוספה צבעוניות על ידי צביעה אומנותית על הקירות, נגרות של שולחנות מעץ עם רגלי צינורות ואקססוריז מיוחדים אשר נבנו על ידי בעל הדירה. גם בחדרים ממשיך הקו העיצובי, הצעיר הצבעוני עם נגיעות העץ הטבעי.

בחדר הבן הקטן, שהפך להיות החדר הכי יצירתי בבית, נצבעה המיטה, נוספו סלסלות מתחתיה כדי לדמות ערימות חציר, ומאחורי הכוורת הגדולה צויר ציור של בית, כדי שהיא תיראה כחלק מהקיר. סביב החדר נוסף ציור של דשא כדי לתת המשכיות, והותקנו מדפים ממשטחי עץ לספרים ושולחן מעץ שגם אותם הכין בעל הדירה. בנוסף נבחרה תאורה גדולה ומרשימה מראטן, והחדר קיבל מראה נקי, מסודר ומרווח.

שירותי האורחים קיבלו גם הם טיפול מסור כאשר הוחלפו התאורה והמראה, הארון שודרג בידיות חדשות ונוספו אקססוריז שונים כדי ליצור מראה מחודש ורענן.


מטבח גדול ובר יינות: בית משפחתי במצפה ישי
נקייה ושלווה: סביבת מגורים ברמת השרון
לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

רוצים להציץ לעוד בתים ודירות? כנסו לכאן

עוד בוואלה!

משבר האקלים פוגע בחיות שלנו. אז מה עושים?

בשיתוף MSD Animal Health
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל(צילום: בנין ודיור, עידו גור)
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל(צילום: בנין ודיור, עידו גור)
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל. עידו גור, בנין ודיור
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל(צילום: בנין ודיור, עידו גור)
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל(צילום: בנין ודיור, עידו גור)
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל(צילום: בנין ודיור, עידו גור)
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל(צילום: בנין ודיור, עידו גור)
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל(צילום: בנין ודיור, עידו גור)
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל(צילום: בנין ודיור, עידו גור)
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל(צילום: בנין ודיור, עידו גור)
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל(צילום: בנין ודיור, עידו גור)
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל(צילום: בנין ודיור, עידו גור)
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל(צילום: בנין ודיור, עידו גור)
בית משפחתי ביבנה; עיצוב פנים: נטלי אלל(צילום: בנין ודיור, עידו גור)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully