מזכיר את החלום הישראלי: בית משפחתי בבית דגן

המשפחה שמתגוררת בבית הזה מאוהבת בשיפוץ החדש. איך לא?! כך זה נראה מבפנים. יש אפילו רעיונות עיצוביים שתוכלו לאמץ בעצמכם

אתר בניין ודיור
21/06/2016
בית משפחתי בבית דגן; עיצוב פנים: סטודיו סמפל – עדית לוי(צילום: בנין ודיור, יפעת גבאי)

דיירים: משפחה בת 5 נפשות
מקום: בית דגן
שטח: 180 מ"ר
תקציב: כ-250,000 שקלים
עיצוב פנים: סטודיו סמפל – עדית לוי

הדיירים אמנם רכשו את הבית שלהם מיד שנייה, אבל הרגישו שהמראה שלו קצת מבוגר ולכן ביקשו לרענן ולבצע בו "מתיחת פנים" כך שייראה נעים, מזמין ומעודכן. בנוסף, הם ביקשו להרחיב את פתחי האור על מנת להאיר את החלל, ואף חלמו לפתוח את קומת הגג לסוויטה מפנקת הכוללת מקלחת ושירותים בחדר השינה ללא הפרדה של קירות, ומקומות איחסון מרובים עבור מלתחת הבגדים השופעת.

ויטרינות הסלון הורחבו והוחלפו לפרופיל בלגי לבן וכך גם חלון פינת האוכל, וכך התאפשר לקרני השמש לחדור פנימה ולהאיר את החלל. ריצוף השומשום הקיים בבית הוחלף בפרקט עץ, שנתן מיד תחושת חמימות לבית.

על מנת לעמוד בתקציב, המטבח חודש במקום להחליפו כליל, וכך היחידות התחתונות של המטבח נצבעו, ידיות הוחלפו, ונוספו יחידות נגרות עליונות פתוחות בגוון ירוק - במקום אלו של המטבח הישן. השיש, הכיור וחיפוי הקיר נשארו כפי שהיו. בעלת הבית העדיפה להמנע מפרקט במטבח ולכן הריצוף חופה באריח מאויר בגווני שחור לבן.

לחדר השינה הוזמן ארון קיר גדול לפי בקשת הדיירים, אשר כולל מקומות אחסון רבים. חדר הרחצה הצמוד התחדש באריח מאויר, ארון רחצה ושיש לבן.


הצצה לדירת מגדל שווה במיוחד
כך הפכה דירה מיושנת לפנינה אמיתית
לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

רוצים להתיץ לעוד בתים שווים? כנסו לכאן

טוב לדעת (מקודם)

הטיפול הטבעי שמנצח את כאבי הברכיים - בלי לצאת מהבית

מוגש מטעם אפוסתרפיה
בית משפחתי בבית דגן; עיצוב פנים: סטודיו סמפל – עדית לוי(צילום: בנין ודיור, יפעת גבאי)
בית משפחתי בבית דגן; עיצוב פנים: סטודיו סמפל – עדית לוי(צילום: בנין ודיור, יפעת גבאי)
בית משפחתי בבית דגן; עיצוב פנים: סטודיו סמפל – עדית לוי(צילום: בנין ודיור, יפעת גבאי)
בית משפחתי בבית דגן; עיצוב פנים: סטודיו סמפל – עדית לוי(צילום: בנין ודיור, יפעת גבאי)
בית משפחתי בבית דגן; עיצוב פנים: סטודיו סמפל – עדית לוי(צילום: בנין ודיור, יפעת גבאי)
בית משפחתי בבית דגן; עיצוב פנים: סטודיו סמפל – עדית לוי(צילום: בנין ודיור, יפעת גבאי)
בית משפחתי בבית דגן; עיצוב פנים: סטודיו סמפל – עדית לוי(צילום: בנין ודיור, יפעת גבאי)
בית משפחתי בבית דגן; עיצוב פנים: סטודיו סמפל – עדית לוי(צילום: בנין ודיור, יפעת גבאי)
בית משפחתי בבית דגן; עיצוב פנים: סטודיו סמפל – עדית לוי(צילום: בנין ודיור, יפעת גבאי)
בית משפחתי בבית דגן; עיצוב פנים: סטודיו סמפל – עדית לוי(צילום: בנין ודיור, יפעת גבאי)
בית משפחתי בבית דגן; עיצוב פנים: סטודיו סמפל – עדית לוי(צילום: בנין ודיור, יפעת גבאי)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully