200 מ"ר של אושר אשדודי

    הנכס שהיה טחוב ומוזנח קיבל זריקת בוטוקס רצינית על ידי הדיירים שהפכו אותו ייד עם מעצבת הפנים, לאחת מפנינות החמד באשדוד. כך זה נראה מבפנים

    • אשדוד
    • עיצוב פנים
    אתר בניין ודיור
    (צילום: פלג אלקלעי)

    דיירים: זוג הורים ו-3 בנות
    מקום: אשדוד
    שטח: 200 מ"ר
    תקציב: 300,000 שקלים
    עיצוב פנים: נעמה מאטיס

    בעלי הבית הזה רכשו נכס במצב ישן, הן בגיל והן בסגנון העיצובי, וביקשו לשדרג אותו למודרני וצעיר יותר. לכן, היה צורך להחליף לחלוטין את המטבח והמדרגות (כולל המעקה), להגדיל את פתחי החלונות והדלתות ולהחליף את חדרי הרחצה.

    התקרה של הבית הייתה נמוכה ועמוסה באלמנטים שלא תאמו את אופיים של הדיירים החדשים. הגבהת התקרה (באמצעות גבס) יצרה תחושה של מרחב פתוח יותר. בנוסף, בסלון תוכנן קיר גבס לטלוויזיה המלווה את הקווים המעוגלים של הבית, בשילוב נישות דקורטיביות ומזנון שמשתלב עם הקיר.

    המטבח הוחלף למטבח בקווים מודרניים ונקיים. חיפוי הקיר מעל השיש הוא גרניט פורצלן דמוי עץ שעליו טקסטים שונים. פינת האוכל שולבה עם ספסל בנוי בייצור מיוחד, המעוצב בקווים מעוגלים בסגנון של דיינר. בכניסה לבית תוכנן רהיט עבור הנעליים והתיקים של כל המשפחה. בנוסף תוכנן לקומת הכניסה ארון משקאות משולב עם בר ומקרר יינות, בתוך אלמנט גבס הממשיך כנישה גם לאזור פינת האוכל.

    בקיר שמאחורי המיטה בחדר השינה הודבק טפט עדין שנותן הרגשה נעימה ורגועה בשילוב עם תאורת קיר תואמת.


    באוהאוס תל אביבי עם הרבה רעיונות מקוריים
    נראה כמו חלום: בית משפחתי בשוהם
    לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

    (תוכן מקודם)

    השפים המובילים בישראל ילמדו אתכם לבשל - אצלכם בבית

    בשיתוף Foody
    לכתבה המלאה
    (צילום: פלג אלקלעי)
    (צילום: פלג אלקלעי)
    (צילום: פלג אלקלעי)
    (צילום: פלג אלקלעי)
    (צילום: פלג אלקלעי)
    (צילום: פלג אלקלעי)
    (צילום: פלג אלקלעי)

    טרם התפרסמו תגובות

    הוסף תגובה חדשה

    בשליחת תגובה אני מסכים/ה
      לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

      התרעות פיקוד העורף

        walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully