רעות שכזאת: מייקאובר מקסים לבית משפחתי

    הדיירים ביקשו לשדרג את הבית הקיים ולהעניק לו מראה מעודכן ונעים גם עבור בנות העשרה שגרו בו. כנסו לראות את התוצאה

    • עיצוב פנים
    • רעות
    אתר בניין ודיור
    שילוב של צבעים חמים וקרים בחללים הציבוריים (צילומים: ליאור שניידר)

    אין ספק שלאנשים שיודעים בדיוק מה הם רוצים הרבה יותר קל בחיים. זוג הדיירים בבית הזה ביקש לערוך "מייקאובר" כללי לאזורים הציבוריים בבית וחדרי הבנות (גילאי העשרה וצבא), כדי לשנות את מראה הבית, שהיה מאוד ישן ו"כבד" ולא תאם את גיל ואופי הדיירים. אלא שהם לא הסתפקו בקונספט ערטילאי שכזה, ולא היססו להיכנס לעובי הקורה ולהרכיב רשימת בקשות ספציפית: ל"הבהיר" את הבית ולתת לו אופי כפרי-רומנטי יותר; להכניס צבעים רעננים, בהירים וחמים; להחליף דלתות; להחליף את הריהוט בסלון; להחליף את פינת אוכל שאמורה להיות פרקטית (מספיקה לחמש נפשות ונפתחת ל-12 סועדים) למרות המקום המצומצם שהוקדש לה; לטפל באזור הכניסה לבית; למצוא פתרון לתליית תיקים ומעילים; להוסיף טקסטיל ואביזרים משלימים.

    מנקים את התמונות בבית?

    בנוסף, בגלל שכל החללים בציבוריים מוקמו בקומת הקרקע, הבית היה נטול אווירה ואופי לא נעשה בו כל שימוש שכן אף אחד מדיירי הבית לא ישב בפינת הסלון. כולם ישבו בפינת משפחה במפלס השני, אשר צמודה לחדרי הבנות המתבגרות. לכן הבקשה היתה להפוך את הסלון להיות שוב מרכז הבית. פלוס, אחד מקירות הסלון כולו הוא ויטרינה אשר מאפשרת יציאה החוצה לפרגולה – ובעצם מכניסה את החוץ הירוק אל פנים הבית. בני הזוג אף ביקשו ליצור הפרדה/אינטימיות ויחד עם זאת לשמור על ה"ירוק" שנכנס לבית. כפי שאתם מבינים, למעצבות שלפניכם הייתה לא מעט עבודה.

    בשלב ראשון נבחרה פלטת צבעים מונוכרומטית בגווני אפור כחול ירוק עם נגיעות של צבעי האדומים-ורודים. הבית נצבע מחדש (בגוון בהיר אשר החליף את הגוון הצהבהב), ואילו המטבח נצבע בגווני הירוק, ובאותו הגוון נצבע גם המסדרון המוביל לחדרי הבנות.

    לסלון נבחרה ספה חדשה בגווני האופר, שידת טלוויזיה תלויה בגוון עץ ושולחן סלוני עם מדפים, כאשר וילון כפלים לבן מבד חצי שקוף יוצר את ההפרדה בין החוץ לפנים.

    לקיר הבריקים בכניסה נקנתה קונסולת עץ ומראה עם מסגרת מוזהבת. את הקיר מחפה שליכט במראה פרובאנסי שיהווה רקע לדלת (אותה דלת פנים סטנדרטית), נצבעה במראה מיושן בגווני ירוק/אדום עם תוספת של זכוכית סבתא. בנוסף, בכל אחד מחדרי הבנות נצבעו הקירות והודבקו טפטים חדשים לפי בחירתן.


    הבית שהגיע ישירות מסין לישראל
    כך שופצה הדירה בהשראת סבתא
    לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

    עוד בוואלה! NEWS

    הפעילויות הכי כיפיות/מעניינות/מקוריות לבילוי קיץ מושלם עם הנכדים

    בשיתוף בית בלב
    לכתבה המלאה
    פינת האוכל עגולה ומאפשרת לכולם לראות אחד את השני
    חלל המגורים קיבל תשומת לב משלו
    שילוב של מוצרי טקסטיל בפלטת צבעים זהה לרהיטים
    קצת צבע לא יזיק לאף אחד
    מבט חזיתי על הסלון
    פרטי דקורציה על מדף בסלון
    מטבח בהיר על משקל הכפרי עם ארונות תחתונים
    קונסולת הכניסה הוצמדה לקיר לבנים
    ויש פה גם אח לטובת הימים הקרים
    מזנון הסרוויסים קיבל פינה משלו
    חדר הילדה חופה בטפט בהיר ונעים
    עושה חשק לחזור לילדות
    תראו כמה שפרחים יכולים להוסיך לסביבת המגורים
    מבט החוצה מהסלון

    טרם התפרסמו תגובות

    הוסף תגובה חדשה

    בשליחת תגובה אני מסכים/ה
      לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

      התרעות פיקוד העורף

        walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully