תשכחו כל מה שידעתם על דירת סטודיו

גרם מדרגות אחד לגבר ואחר לאישה חוצים את דירת הסטודיו המטריפה הזו ששוכנת בבודפשט. יש בה גם שפע של מקומות אחסון ותאורת לד שתורמת לדרמה בחלל

אתר בניין ודיור
24/09/2015
בסך הכל 80"ר ונראית כפול(צילום: בנין ודיור, Juhasz Norbert)

מקום: בודפשט, הונגריה
שטח: 80 מ"ר
עיצוב פנים: Gergo Batizi-Pocsi, Peter Batizi-Pocsi /batlab

בבודפשט שבהונגריה שני מעצבים-אדריכלים צעירים עיצבו דירת סטודיו אשר בזהירות רבה אפשר לומר שיש בה שני חדרים, פשוט בגלל שחדר השינה ספק חדר, ספק מדף. הכניסה לדירה עוברת דרך המטבח, שבקצהו דלת רחבה שמתחברת לסלון. לפי בקשת הדייר, את הקונסטרוקציה המורכבת של מדף חדר השינה וכל הקשור לכך הצמידו המעצבים למשקוף העליון של דלת זו כשהמבנה המרשים עשוי כולו מ'PDF' צבוע בצהוב-כתום.

לאן נעלמו הנעליים שלי?

מעבר לתפקודו השימושי של המבנה המיוחד, שכולל פתרונות אחסון רבים, ארונות, מגירות נשלפות ומדפים גלויים, הקדישו המעצבים גרם מדרגות אחד לגבר, שבמרכזו עובר "שביל" עשוי פח דמעות, והצד השני החלק שנועד לאשה, אין בו תוספות והמדרגה התחתונה חודרת אל תוך הסלון כמדף מתמשך כשלתוספת אווירה אינטימית וניצול מרבי של המבנה הם הוסיפו פס מזוגזג של תאורת לדים לכל אורכו של המבנה.


הבית שהגיע ישירות מסין לישראל
כך שופצה הדירה בהשראת סבתא
לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

טוב לדעת (מקודם)

7 גורמי סיכון למחלות לב ודרך אחת לזיהוי מוקדם ומניעת נזקים ללב

מוגש מטעם שחל
מדרגות לו ומדרגות לה מוארות בתאורה מובנית(צילום: בנין ודיור, Juhasz Norbert)
דירת סטודיו בבודפשט. Juhasz Norbert, בנין ודיור
כל חלל כמו מקבל מסגרת תאורה שונה(צילום: בנין ודיור, Juhasz Norbert)
המדרגות שלה(צילום: בנין ודיור, Juhasz Norbert)
מבט מהסלון לגרם המדרגות הגברי(צילום: בנין ודיור, Juhasz Norbert)
הריהוט והאבזור לא גונב את ההצגה של התאורה והמדרגות(צילום: בנין ודיור, Juhasz Norbert)
וכך זה נראה בחושך(צילום: בנין ודיור, Juhasz Norbert)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully