הכל בגלל התנור: שיפוץ פנטהאוז מפתיע

הדיירת שאוהבת ויודעת לבשל ביקשה לעצמה תנור חדש וגדול, כל כך גדול שלא התאים למטבח הנוכחי. מה עושים? משפצים!

אתר בניין ודיור
זוהי הנקודה שבה הכל התחיל (צילום: אתר רשמי, אתר בניין ודיור, שי אפשטיין)

דיירים: זוג + שני ילדים
מקום: השרון
שטח: 150 מ"ר + מרפסות
תקציב: 300,000 שקלים
עיצוב פנים: ליאת בני פלד

ולחשוב שהכל בכלל התחיל מתנור: בעלת הבית, שאוהבת ויודעת לבשל טוב, הרגישה שהגיע הזמן להחליף את תנור הבילט-אין הרגיל שהיה קיים אצלה במטבח לתנור גדול עומד ברוחב 90 ס"מ, אלא שהתנור החדש בו חפצה לא נכנס למטבח הישן. מה עושים? אפשר כמובן להחליף מטבח, אבל בני הזוג החליטו לקחת צעד אחד קדימה ולשדרג את כל הבית. וכך רכשו לעצמם בני הזוג מיני פנטהאוז חדש בעיר מגוריהם בשרון, רק שהפעם החליטו שכל פינה בבית תהיה מעוצבת מההתחלה.

הליווי התכנוני כאן החל כבר בשלב התוכניות, עם שינויים שבוצעו כגון הרחבת חדר ילדים ויצירת פינת משפחה לילדים ולאורחיהם, הרחבת חדר הרחצה הכללי ועיצוב כל חלל בבית, החל מהריצוף, דרך הריהוט ועד לגופי התאורה.

התהליך כולו ארך כשנה וחצי כאשר כל פרט נבחר בקפידה, כמו למשל יצירת האמנות בפינת אוכל, וייבוא מיוחד לגוף התאורה במטבח. בנוסף נוצר מקום ראוי ונגיש לספרי הבישול הרבים, ומקום מאוורר לבצל ותפוחי האדמה.

שתי דירות תל אביביות שנולדו מחדש
עיצבו לעצמם דירת חלומות בראשון לציון
לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

עוד בוואלה! NEWS

התחפושת שתפיל את כולם: כך הופכים ליפהפייה בין-גלקטית בפורים

לכתבה המלאה

בקרו אותנו באינסטגרם

Instagram
נקודות בצבע תכלת במטבח ובסלון (צילום: אתר רשמי, אתר בניין ודיור, שי אפשטיין)
הנוף כמו נכנס פנימה (צילום: אתר רשמי, אתר בניין ודיור שי אפשטיין)
גוף תאורה צבעוני מעל פינת האוכל מותאם לזה שנתלה במטסח (צילום: אתר רשמי, אתר בניין ודיור, שי אפשטיין)
אי המטבח מתפקד כמשט עבודה ופינת אוכל נוחה (צילום: אתר רשמי, אתר בניין ודיור, שי אפשטיין)
המרפסת שצופה לנוף עירוני כמו מתמזגת עם המטבח (צילום: אתר רשמי, אתר בניין ודיור, שי אפשטיין)
האי מהווה גם מקום אחסון במטבח (צילום: אתר רשמי, אתר בניין ודיור, שי אפשטיין)
מאסטר-בד-רום הורים. גופי התאורה נעשו בצורה עדינה ופונקציונאלית (צילום: אתר רשמי, אתר בניין ודיור שי אפשטיין)
חדר רחצה צמוד ביחידת ההורים (צילום: אתר רשמי, אתר בניין ודיור שי אפשטיין)
חדר שינה ילדים עיטור דמוי גרפיטי על הקיר (צילום: אתר רשמי, אתר בניין ודיור שי אפשטיין)
מזהים מיד שכאן גר ילד (צילום: אתר רשמי, אתר בניין ודיור שי אפשטיין)
פינת פשפחה עם פופים גדולים לרביצה (צילום: אתר רשמי, אתר בניין ודיור שי אפשטיין)
תכנית הקרקע של הפנטאהוז (צילום: אתר רשמי, אתר בניין ודיור שי אפשטיין)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully