פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      שובי לפרדס: בית רומנטי בפרדס חנה

      מטבח גדול ומזמין, סלון עם נגיעות חמימות של עץ וסוויטת הורים חלומית. כך גרים בסטייל, זוג הורים בתחילת שנות השלושים ושני ילדיהם

      בית משפחתי בפרדס חנה; עיצוב פנים: כרמית גורש ונטע וינר - סטודיו חלל וכו' (בנין ודיור , אור מני)
      צביון עיצובי בהיר שתורם לתחושה מוארת (צילומים: אור מני)

      דיירים: זוג הורים ושני ילדים
      מקום: פרדס חנה
      שטח: כ 130 מ"ר וכ-80 מ"ר גינה
      עיצוב פנים: כרמית גורש ונטע וינר - סטודיו חלל וכו'

      הדיירים בבית האמור ידעו בדיוק מה נכון עבורם. בני הזוג, שנמצאים בתחילת שנות ה- 30 לחייהם, ביקשו לשלב בין אפקט ה"וואו" לבין פונקציונליות, נוחות, התנהלות יומיומית ואורח חיים חברתי ואהבת האירוח. לכן, הקו המנחה בעיצוב כאן היה שילוב בין בית מודרני אלגנטי ומוקפד אך לא "מוזיאוני", לבין כזה שאיננו יוצר תחושת ניכור ומקנה אווירה נעימה וחמימה בכל חללי הבית. קשת הצבעים בה נעשה שימוש מבוססת על הצבע הלבן וגווני אפור, עם נגיעות קלות של עץ על מנת לקבל מראה חמים.

      החלל הראשון שמקבל את מי שנכנס לבית הוא המטבח, שתוכנן כפתוח ומזמין. המטבח ממוקם במפלס הקרקע בו ממוקמים כל החללים הציבוריים, והוא פתוח לפינת האוכל ולסלון. הוא מעוצב בסגנון נקי בציפוי דלתות זכוכית בגווני אפור ולבן, ותכנונו תואם למשפחה שמבלה בו חלק ניכר מהזמן המשותף יחד, תוך מתן דגש על יצירת מקומות אחסון רבים. גופי התאורה שנבחרו מעל האי יוצרים ניגוד נעים בין הקו הנקי של המטבח לבין הקו המבולגן של גוף התאורה.

      בפינת האוכל ובסלון נעשה שימוש דומה בגוונים, בשילוב עץ אלון להדגשת תחושת החמימות והמשפחתיות. בכל המפלס הציבורי שולבו גופי תאורה רומנטיים מצד אחד, ושקועים נקיים מאידך, אשר יחד תורמים לשפה העיצובית.

      "ממלכת ההורים" במפלס השני הוא חדר שכולו על טהרת הלבן, על גבי הריצוף האפור, מה שמדגיש את תחושת הרומנטיקה. חדר רחצה גדול ומפואר מוקם בתוך החדר ומופרד ממנו רק באמצעות זכוכית שקופה. בחירת הצבעים בחלל היא עדינה ונעימה, ומתבטאת על ידי פסיפס זהוב, קרמיקה לבנה רומנטית וריצוף דמוי פרקט.

      חדרי הילדים עוצבו לבחירתם של הילדים ובהתאמה לאופיים - חמימים, נעימים ורומנטיים. חדר הרחצה המשותף של הילדים גדול ומרווח ובו ניגוד בין השחור ללבן כמעין משחק. הריצוף הינו שחור, והקיר הפנימי חופה בפסיפס המורכב מזכוכית שחורה, כאשר שאר אריחי החדר הלבנים מופרדים בעזרת פס אלומיניום. גם בחלל זה נעשה שילוב של עץ אלון טבעי בארון הכיור, וכך נוצר חדר רחצה מודרני שממשיך את הקו העיצובי של הבית כולו.

      בטעם של פעם: בית משפחתי בקיבוץ
      ירוק בעיניים: בית משפחתי בכפר בן נון
      לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

      בקרו אותנו באינסטגרם

      Instagram
      בית משפחתי בפרדס חנה; עיצוב פנים: כרמית גורש ונטע וינר - סטודיו חלל וכו' (בנין ודיור , אור מני)
      הטלוויזיה זכתה לרהיט בהתאמה מיוחדת
      בית משפחתי בפרדס חנה; עיצוב פנים: כרמית גורש ונטע וינר - סטודיו חלל וכו' (בנין ודיור , אור מני)
      פינת אוכל מתכתבת עם עיצוב הסלון בצורה מושלמת
      בית משפחתי בפרדס חנה; עיצוב פנים: כרמית גורש ונטע וינר - סטודיו חלל וכו' (בנין ודיור , אור מני)
      עושה חשק לאכול
      בית משפחתי בפרדס חנה; עיצוב פנים: כרמית גורש ונטע וינר - סטודיו חלל וכו' (בנין ודיור , אור מני)
      מטבח מרווח עם אי מרכזי
      בית משפחתי בפרדס חנה; עיצוב פנים: כרמית גורש ונטע וינר - סטודיו חלל וכו' (בנין ודיור , אור מני)
      בר ישיבה נוח לחמישה סועדים במטבח
      בית משפחתי בפרדס חנה; עיצוב פנים: כרמית גורש ונטע וינר - סטודיו חלל וכו' (בנין ודיור , אור מני)
      באי יש מערכת כריים מובנית ונוחה
      בית משפחתי בפרדס חנה; עיצוב פנים: כרמית גורש ונטע וינר - סטודיו חלל וכו' (בנין ודיור , אור מני)
      סוויטת ההורים. תחזיקו חזק
      בית משפחתי בפרדס חנה; עיצוב פנים: כרמית גורש ונטע וינר - סטודיו חלל וכו' (בנין ודיור , אור מני)
      מי צריך לצאת לחופש כשיש חדר שינה כזה
      בית משפחתי בפרדס חנה; עיצוב פנים: כרמית גורש ונטע וינר - סטודיו חלל וכו' (בנין ודיור , אור מני)
      חדר רחצה שקוף בסוויטת ההורים
      בית משפחתי בפרדס חנה; עיצוב פנים: כרמית גורש ונטע וינר - סטודיו חלל וכו' (בנין ודיור , אור מני)
      עניין של שקיפות
      בית משפחתי בפרדס חנה; עיצוב פנים: כרמית גורש ונטע וינר - סטודיו חלל וכו' (בנין ודיור , אור מני)
      חדר ילדות. שימו לב לשנדלייר ולקיר השמאלי