קול ברמה: בית משפחתי ברמת אביב

במקרים שבהם אין חשק לצאת מהבית לעבודה, המשרד הביתי הופך חיוני יותר מארבעה כיווני אוויר או בריכה. כך זה נראה ברמת אביב

אתר בניין ודיור
צבעי חול נעימים בחללים הציבוריים (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)

דיירים: משפחה בת 5 נפשות
מקום: רמת אביב
שטח: 150 מ"ר + 50 מ"ר של משרד
תקציב השיפוץ: כ- 1,000,000 שקלים (כולל גמרים)
אדריכלות ועיצוב פנים: עדי כיטוב

הסוד הגדול של עבודה מוצלחת מהבית טמון ביכולת להפריד בין זמן עבודה לזמן מנוחה. אין דרך יותר טובה לעשות את זה מאשר ליצור חלל עבודה נפרד בו שוהים במשך היום, אפילו אם הוא צמוד לחדר השינה - העיקר שתהיה הפרדה.

הדירה שלפניכם ממוקמת כחלק מרכבת דו קומתית בשכונת רמת אביב הישנה. המבנה המקורי נבנה בשנות ה-60 כדירה בת 60 מ"ר, והורחב בתחילת שנות האלפיים לשטח של 100 מ"ר בקומת הקרקע ועוד 50 מ"ר בקומת המרתף. אלא שחלק גדול משטח המבנה לא נוצל כלל, ועלה הרעיון להרחיב את המרתף ולהוסיף לו עוד 50 מ"ר כדי שיוכל להכיל את משרד האדריכלות.

במסגרת ההרחבה, גם הדירה כולה שופצה: הוחלפו חלונות, דלתות ונגרויות, ונעשו שינויים מבניים קלים לצורך התאמה. בקומה העליונה מוקמו שלושה חדרי ילדים, מקלחת, שירותי אורחים, מטבח וסלון, ואילו חצי הקומה התחתונה כוללת יחידת הורים עם חדר שירותים, חדר אמבטיה וחדר ארונות, וכן חדר עבודה ואורחים. בקומה זו נמצא גם משרד האדריכלות של עדי כיטוב, שכולל כניסה נפרדת במדרגות חיצוניות, כמו גם דלת פנימית לשימוש בעלי הבית.

הדירה נמצאת על הקרקע ומן הסלון יש יציאה לגינה קטנה אחורית. מיקומה של הדירה בעומק השכונה מאפשר שקט ופרטיות, ואף על פי שהיא נמצאת בבניין משותף עם שכנים מלמעלה ומהצד, התחושה המתקבלת היא של בית פרטי לחלוטין.

דירת רווק מעוצבת ליד התחנה המרכזית בתל אביב
שטופת שמש: שיפוץ דירה תל אביבית ב-300 אלף שקלים
לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

עוד בוואלה! NEWS

האשראי שייך לצעירים: הכירו את הטרנד שכובש את העולם

לכתבה המלאה

בקרו אותנו באינסטגרם

Instagram
שילוב של עבודה וחיים פרטיים (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
משרד ביתי תחום בקירות זכוכית בקמת המרתף (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
שפע של תאורה טבעית בחלל הכניסה (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
פינת אוכל מרווחת ומעוררת תיאבון (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
על קיר תמך במרכז החלל הציבורי נתלה מסך הטלוויזיה (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
משטח עבודה במטבח ארוך בצורת האות L (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
תודו שנראה נוח לבשל פה (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
בקומה העליונה ממוקמים החדרים הפרטיים (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
סוויטת הורים עם חדר רחצה צמוד וטוויסט עיצובי של ריצוף מאויר (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
קיר לבנים חמים בחדר ההורים (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
ויש גם יציאה למרפסת מהחדר החלומי הזה (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
חדר הרחצה עם תוספות צבע מקוריות (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
חדר ילדים. הכחול מסגיר את מין הדייר (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
חדר למתבגר. בלי יותר מדי תופסות מיותרות (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
חדר בנות סגלגל (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)
חצר נעימה המשמשת גם לאירוח (צילום: בנין ודיור, טל ניסים)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully