פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      לא יוצאים מהבית: הצצה לבית חלומי בקריית אונו

      אילו הייתם גרים בבית הזה גם לכם לא היה חשק לצאת ממנו. הקליניקה של הדיירים משתלבת בצורת המגורים וכך זה נראה מבפנים

      בית משפחתי בקריית אונו; עיצוב פנים: שולי סבטוב ואוסנת רוזן - סבטוב רוזן (בנין ודיור , נדב פקט)
      צבעים חמים הודות לעבודת הנגרות (צילומים: נדב פקט)

      דיירים: 4
      מיקום: קרית אונו
      שטח: 180 מ"ר + 35 מ"ר מרפסת
      עיצוב פנים: שולי סבטוב ואוסנת רוזן - סבטוב רוזן

      לא פעם אנחנו שומעים על בעלי עסקים שמנהלים את העסק שלהם בבית, לפעמים בסלון, לעיתים בחדר נפרד, או כמו במקרה של המשפחה מקרית אונו, בחלל נפרד בתוך הדופלקס שבבעלותם. בעלי הבית, זוג פסיכולוגיים, החליטו לאחד את הקליניקות הנפרדות שלהם בתל אביב, לקליניקה אחת שתהיה תחת אותה קורת גג, בתוך דירתם החדשה שהם רכשו בקרית אונו, ובכך לפנות זמן לחיי משפחה.

      בעלי הבית ביקשו להפוך את הדופלקס הגולמי והקר, שהם קנו מהקבלן למקום חמים, מלא אוירה ואופי שיכיל את הרגלי החיים שרכשו, כגון אהבתם לקריאה והצורך בספריה גדולה, פינת עבודה משותפת לכל המשפחה, שטחי אחסון רבים ככל הניתן ושילוב חלק מפרטי ריהוט שנאספו על ידם במהלך השנים. הדגש היה על כך שכל הפונקציות הללו יומקו בחלל המרכזי של קומת הכניסה שמהווה את הלב הפועם של הבית.

      ליצירת חמימות ויזואלית נבנה אי-ספריה מהרצפה ועד לתקרה שצבוע באפוקסי בגוון הקירות ומשלב בתוכו ספריה דקורטיבית לכיוון הכניסה, עמדת עבודה לכיוון המטבח והרבה פינות אחסון גלויות וסמויות באי.

      בחלל מתחת למדרגות נבנה ארון לאחסון צבוע באפוקסי בגוון הקיר, וכן כל הנגרות בדירה תוכננה בהתאם לצרכי בני הבית.

      בשל אהבתם לארח בסלון, תוכנן מזנון שמשלב טלוויזיה הניתנת להצנעה באמצעות מחיצת עץ דקורטיבית שנעה מצד לצד על גבי מסילה שקועה במזנון, וכן הרבה תאי אחסון בגדלים שונים. בחלל המרכזי תוכנן קרניז גבס היקפי, שמשלב בתוכו את גריל מיזוג האוויר וגופי תאורה ובנוסף מצניע את ארגזי התריס הקיימים בדירה.

      הקליניקה של בני הזוג, תוכננה הרחק מהלב הפועם של הבית, ואף נעטפה בקירות ובדלתות אקוסטיות כך שלא תפריע לשגרת החיים בבית.

      פינת המתנה לקליניקה מוקמה באזור שהיה במקור חדר כביסה ונפתחה דלת נוספת מהקליניקה לשרותי אורחים קיימים לרווחת המטופלים. מכונת כביסה ומייבש הוצנעו בארונות מתחת לגרם המדרגות העליון שהגישה אליהם היא מהמסדרון הפנימי של קומת הכניסה. בקומת הגג ניתן דגש מיוחד לחדר שינה הורים תוך שילוב חדר ארונות מוצנע בחלל הגג המשלב בתוכו דלת מעבר לאזור האחסון שבעלית הגג.

      לאינדקס מטבחים; לאינדקס עבודות נגרות
      לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

      בקרו אותנו באינסטגרם

      Instagram
      בית משפחתי בקריית אונו; עיצוב פנים: שולי סבטוב ואוסנת רוזן - סבטוב רוזן (בנין ודיור , נדב פקט)
      שתי פינות אוכל משרתות פונקציות שונות
      בית משפחתי בקריית אונו; עיצוב פנים: עיצוב פנים: שולי סבטוב ואוסנת רוזן - סבטוב רוזן (בנין ודיור , נדב פקט)
      המעבר בין הקליניקה לבית הפרטי
      בית משפחתי בקריית אונו; עיצוב פנים: עיצוב פנים: שולי סבטוב ואוסנת רוזן - סבטוב רוזן (בנין ודיור , נדב פקט)
      קיר לבנים במרכז הסלון
      בית משפחתי בקריית אונו; עיצוב פנים: עיצוב פנים: שולי סבטוב ואוסנת רוזן - סבטוב רוזן (בנין ודיור , נדב פקט)
      בסלון כורסת לאונג' מוכרת של צמד המעצבים צ'ארלס וריי אימס
      בית משפחתי בקריית אונו; עיצוב פנים: עיצוב פנים: שולי סבטוב ואוסנת רוזן - סבטוב רוזן (בנין ודיור , נדב פקט)
      קליניקה במראה קלאסי
      בית משפחתי בקריית אונו; עיצוב פנים: עיצוב פנים: שולי סבטוב ואוסנת רוזן - סבטוב רוזן (בנין ודיור , נדב פקט)
      לוק מוקפד שלא מושך את העין ולא עושה דרמה
      בית משפחתי בקריית אונו; עיצוב פנים: עיצוב פנים: שולי סבטוב ואוסנת רוזן - סבטוב רוזן (בנין ודיור , נדב פקט)
      סלון מרווח עם שפע מקומות ישיבה
      בית משפחתי בקריית אונו; עיצוב פנים: עיצוב פנים: שולי סבטוב ואוסנת רוזן - סבטוב רוזן (בנין ודיור , נדב פקט)
      חדר שינה שמח ומואר
      בית משפחתי בקריית אונו; עיצוב פנים: עיצוב פנים: שולי סבטוב ואוסנת רוזן - סבטוב רוזן (בנין ודיור , נדב פקט)
      חדר רחצה עם עם כלים סניטריים קטנים
      בית משפחתי בקריית אונו; עיצוב פנים: עיצוב פנים: שולי סבטוב ואוסנת רוזן - סבטוב רוזן (בנין ודיור , נדב פקט)
      חדר שינה ילדים עם שפע של מקומות אחסון