שיפוצים פה: כך הפכה דירה בקריית אונו לשכיית חמדה

עיצוב מדויק, צבעים נעימים ובעיקר תחושה של חוף מבטחים. שיפוץ דירה בקריית אונו הביאה הרבה שמחה למשפחה

אתר בניין ודיור
סלון מרווח ופתוח למטבח (צילום: בנין ודיור, שי אפשטיין)

דיירים: משפחה בת 4 נפשות
מקום: קרית אונו
שטח: שתי קומות של כ-135 מ"ר + מרפסות
עיצוב פנים ואדריכלות: גל ברק-זילברמן

אין דוגמה טובה יותר להמחיש כמה חשוב לבחור נכון את מעצב הפנים, וכמה התיאום בינו ובין בעלי הבית קריטי, כמו בדירה שלפניכם. בעלי הבית קנו אמנם דירה חדשה יחסית, בת כ-4 שנים, והתכוונו לעשות שיפוץ של המקלחות ומעט שדרוגים קוסמטיים בלבד, שכוללים רכישת רהיטים וגופי תאורה חדשים. אך כשהמעצבת שבחרו נכנסה לדירה וראתה אותה לראשונה, היא הבינה שהתכנון האדריכלי פשוט לא נכון עבורם, וכי הרצונות שלהם לא יוכלו להתממש במלואם בדירה כפי שהיא נראתה אז.

בהסתמך על היכרותה עמם, היא הציעה להם רעיונות כיצד אפשר לשפר את המצב, וכך יצא שכמעט כל הדירה תוכננה ונבנתה מחדש. המטבח למשל, שהיה חדש לחלוטין, שינה את פניו כאשר המקרר, שהיה בכלל במרפסת השירות, הוכנס לתוכו ונוצר מקום לדלפק המיועד לישיבה יומיומית. חדר ההורים הועלה לקומה העליונה, ונוצרו שירותי אורחים בקומה התחתונה, שלא היו בדירה המקורית.

כמו כן אחד החדרים נפתח לחדר משחקים, כאשר בקלות יהיה אפשר לסגור אותו חזרה לחדר סגור בעתיד. המקלחות תוכננו מחדש והפכו מרווחות יותר, ונעשתה השקעה גדולה מאוד גם בגג - נבנה בו מטבחון, נוספו דק ודשא סינטטי והוא הואר על ידי הרבה מאוד צמחייה.

לאינדקס פרקטים: לאינדקס עבודות נגרות
לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

עוד בוואלה! NEWS

יש כאלו שהקורונה דווקא הייתה עבורם ברכה. מי בדיוק? קבלו

לכתבה המלאה

בקרו אותנו באינסטגרם

Instagram
נגיעות של צבע בסלון (צילום: בנין ודיור, שי אפשטיין)
פינת אוכל מנימליסטית (צילום: בנין ודיור, שי אפשטיין)
סלון מואר (צילום: בנין ודיור, שי אפשטיין)
מטבח בגוון מפתיע (צילום: בנין ודיור, שי אפשטיין)
מעבר לחדרי השינה (צילום: בנין ודיור, שי אפשטיין)
חדר שינה משקיף לנוף עירוני (צילום: בנין ודיור, שי אפשטיין)
חדר רחצה זוגי (צילום: בנין ודיור, שי אפשטיין)
שולחן נשך תורם לנוחות הישיבה (צילום: בנין ודיור, שי אפשטיין)
חדר משפחה (צילום: בנין ודיור, שי אפשטיין)
עושה חשק לחזור לילדות (צילום: בנין ודיור, שי אפשטיין)
חדר ילדים (צילום: בנין ודיור, שי אפשטיין)
מרפסת גן עדן (צילום: בנין ודיור, שי אפשטיין)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully