נוסטלגיה בהרצליה: דירה בניחוח של פעם

שילוב נוח ונעים של פריטי וינטג' הפכו את הדירה הזו לאחת מפינות החמד בהרצליה

אתר בניין ודיור
בלי יותר מדי תחכום (צילום: לימור הרצוג אהרוני)

דיירים: משפחה בת 5 נפשות
מקום: הרצליה
שטח: 150 מ"ר + מרתף
עיצוב פנים: מירב אשל

כל אחד מאיתנו יודע מה הוא אוהב ומה לא, אבל מה קורה כששני אנשים שחיים יחד באותו הבית לא חולקים את אותה הדעה? בעלי הבית שלפניכם הינם בעלי טעם עיצובי מגובש ומשובח - אך שונה זה מזו... האתגר הגדול בעיצוב ביתם החדש, עבור המעצבת מירב אשל, היה למצוא את המינון הנכון בין שני הטעמים של בעלי הבית ואת השילוב הנכון בין עיצוב מינימליסטי כמעט נזירי, לבין עיצוב רך יותר, עשיר בפריטים, עם נגיעות של וינטג'.

הבית הוא בית פרטי שנבנה בשנות ה-80 כחלק משורת בתי רכבת זהים, שבחלקו האחורי מצוייה כמעט בהיחבא חצר קטנה ומקסימה. השיפוץ בוצע לכיוון לפנים הבית, כדי לא לפגוע בחזית האחידה של בתי הרחוב. לוח הזמנים היה יחסית צפוף, וכלל הגדלת פתחי כניסת האור לקומת החלל הציבורי, הרחבה משמעותית של המטבח ופתיחתו כלפי פינת האוכל והסלון, והגדלת חדר ההורים בקומת החדרים העליונה.

במרתף הבית נמצאו פריטים שבעלי הבית הקודמים בחרו להשאיר - פריטים מקוריים מתקופת בניית הבית, כדוגמת הספרייה הגדולה ששולבה בסלון החדש. התוצאה: חיבור הרמוני ואתסטי בין שני עולמות, המייצר תחושה ביתית ומשפחתית שראויה למשפחה שגרה בו.

לאינדקס עבודות עץ: לאינדקס גופי תאורה
לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

עוד בוואלה! NEWS

מעבר למה שדמיינתם: הנה כל הדברים שרכב הפנאי שלכם יכול לעשות ולא ידעתם

בשיתוף HONDA
לכתבה המלאה
Instagram
הכניסה לבית מרמזת על הסגנון בפנים
היציאה לחצר מרחיבה את הסלון
ריצוף מעוטר במטבח יוצר טוויסט מעניין
פינת אוכל אינטימית על בר במטבח
מטבח טורי נוח בגוון מעניין
ריצוף פרקט בחללים הציבוריים תורם למראה החמים
העור והעץ מתמזגים
חדר שינה נעים ובהיר
פריטים עם ניחוח של פעם
חדר הרחצה בצביון דומה לעיצוב הכללי של הבית
תמונות קטנות מעל האסלה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully