וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לוק תל אביבי: דירה קסומה בפולין

יש בה גרוב עירוני נעים, שילוב נכון של חומרים וסביר להניח שהיא גם עולה הרבה פחות מדירה דומה בתל אביב. כך זה נראה בפולין

המטבח והסלון נעשו בצביון עיצובי דומה/בנין ודיור

מיקום: לובלין, פולין
שטח: 62 מ"ר
עיצוב פנים: 081 Architekci

דירות קטנות, זו לא רק בעיה של צעירי תל אביב, כי גם מעבר לים ישנן הרבה דירות ישנות שנואשות לשיפוץ ואהבה, גם הקטנות ביותר. הדירה הזו, במזרח פולין, היא אולי לא הכי קטנה שיש, אבל לא רחוקה משם, ולכן מטרת המעצבים הייתה להכניס לתוכה כמה שיותר פונקציות נדרשות מבלי לגרוע מהמרחב וגם לתת כמה שיותר פתרונות אחסון חכמים.

החלל הציבורי, כולל את הסלון והמטבח כשביניהם מפריד שולחן האוכל. בקו ישר עם השולחן נמצא ארון שנבנה על ידי נגר במיוחד עבור הדירה. הארון מסתיר בתוכו את המקרר והתנור בצד אחד וארון אחסון בצד השני – מול הכניסה לדירה. גם בסלון ניתן לראות מקומות אחסון רבים, כשליד הספה הדומיננטית בצורת ר, נמצא ארון/מזנון שמגיע מהרצפה ועד לתקרה ומשמש גם כספרייה, גם כמקום לטלוויזיה וגם מעניק מקום אחסון נסתר.

מילת המפתח בדירה זו היא "פשטות", כשהצבעים הדומיננטיים הם לבן ועץ עם זריקות צבע נוספות שניתן לראות בכיסא אוכל צהוב במטבח, כבל תאורה אדום עם מנורה חשופה, וכמובן המצעים בחדר השינה, שניתנים להחלפה בכל צבע שבעלי הבית ירצו.

בסופו של דבר, ניתן למקם את הדירה הפולנית הזו גם בתל אביב, יחד עם ספת הר' אפורה, המטבח הלבן, שילובי עץ וכמובן כיסאות "אימס" הטרדניים כל כך.

לאינדקס בניה ועבודות בעץ; לאינדקס מטבחים
לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

Instagram
דירה בפולין; עיצוב פנים: 081 Architekci. בנין ודיור
עבודת נגרות מדויקת במטבח/בנין ודיור
קוביית שירות במטבח/בנין ודיור
וזה הצד השני של הקובייה/בנין ודיור
סלון בצורת ר' נהנה מתאורת יום/בנין ודיור
מינימום פרטים תורמים לתחושה אוורירית/בנין ודיור
קיר הסלון הפך פונקציונאלי/בנין ודיור
קולות נעימים בחדר השינה/בנין ודיור
צבעים רכים ומרגיעים/בנין ודיור
גם בחדר הרחצה חוזר מוטיב העץ בשילוב שיש/בנין ודיור
מדפי אחסון פונקציונאליים בחדר הרחצה/בנין ודיור

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully