מייקאובר ב-3 שבועות: להפוך דירה מיושנת לסביבה גברית

המשימה: להפוך דירה מתפוררת לסביבה מגורים מעודכנת ונעימה, דד ליין: 3 שבועות, תקציב: 90 אלף שקלים, התוצאה: תחליטו אתם

אתר בניין ודיור
25/05/2014
שיפוץ דירה בשלושה שבועות בצור יגאל; עיצוב פנים והום סטיילינג: מיטל אירני וסיון גולדפלד. אלכס סורל, בנין ודיור
סלון פתוח לחדר השינה שיוצר מעין דירת לופט נעימה(צילום: בנין ודיור, אלכס סורל)

בעל הבית, גרוש עם ילדים גדולים שכבר אינם גרים עמו, רכש את הבית הזה בצור יגאל ונאלץ צריך לעבור אליו תוך 3 שבועות עקב חוזה שהסתיים בביתו הקודם. הוא ביקש שהשיפוץ יכיל שני שלבים: עיצוב, תכנון ושיפוץ הבית (שהיה ישן מאוד), ובנוסף הום סטיילינג והלבשת הבית בכל האלמנטים השונים כגון ריהוט, טקסטיל, צבע, דקורציה ועוד. הדייר החדש דמיין בית מזמין, חמים וגברי ובעיקר מואר ולא עמוס. לא היה לו ריהוט להעביר לבית החדש פרט למיטה ומספר מצומצם של אביזרים, ולכן, המעצבות מיטל אירני וסיון גולדפלד נתבקשו לרכוש הכל ובו בזמן לעמוד בתקציב של 90 אלף שקלים.

לדייר היו חלומות רבים, אחד מהם היה אי במטבח. עלויות אי חדש הן די גבוהות ולכן מצאו המעצבות אי עם שיש איכותי ומגירות לאחסון במחיר מציאה ובמצב מצוין. כדי ליצור מראה הומוגני לבית, נשברה אחת המחיצות בין הסלון למטבח, כאשר השנייה מסתירה את המקרר ולכן נשארה במקומה. הארונות העליונים הורדו וכך, החלל אוורר ונכנס יותר אור. דלתות המטבח והידיות הוחלפו בחדשות, כך גם השיש, ונוספו מדפים לאחסון ודקורציה. התאורה הוחלפה לפס צבירה שמאפשר לשחק עם מיקוד האור על ידי הזזת הספוטים. בנוסף, נתלו תמונות ווילון חדש, שעל ידי גלילה יוצר פסים של אור וצל.

לסלון הוכנסה ספה גדולה ומפנקת יחד עם שטיח שמחלק את החלל ויוצר הפרדה ויזואלית בין הסלון למטבח. החלון המשמש כיציאה לגינה הולבש בווילון בהיר נופל שיוצר אווירה רכה ושוטף את החלל בהרבה אור.

כאשר הגיעו המעצבות לטפל בחדר השינה, התקציב כבר היה קרוב למיצוי. בעזרת קצת צבע ופרופיל לחלוקת הקיר נוצר חדר מעוצב ומרגיע שירוהט בהמשך על ידי הדייר. גם כאן נתלה וילון למראה נקי ואפשרות למשחק בין אור לצל.

חדר השירותים והמקלחת היו ישנים מאוד מה שהכריח החלפת צנרות. מיקום המקלחון והכיור שונו כך שהמקלחת תהיה נוחה יותר ופונקציונלית. כך גם נקנו כלים סניטריים חדשים. הדייר אף ביקש וקיבל מקלחת נעימה (עד כמה שניתן בחלל הקטן). בשירותים הוחלף הטפט שהיה על הקירות בחיפוי קרמיקה והוכנסה אסלה תלויה עם מיכל סמוי. נוצרה נישה מתחת לחלון בה ניתן לשים אביזרי נוי ודקורציה לאווירה נעימה ומעוצבת. גם הכיור הוחלף ומעליו הודבקה מראה שנוצרה בצירוף ארבע מראות קטנות לאווירה נעימה יותר.

לאינדקס וילונות; לאינדקס פרקטים ודקים
לאתר העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

טוב לדעת (מקודם)

האם בי-קיור לייזר באמת עוזר לכאבי ברכיים? זו האמת

מוגש מטעם בי קיור לייזר
הדירה המיושנת היתה נראית כך(צילום: בנין ודיור, אלכס סורל)
מטח ופינת אוכל שמשמשת גם כאי מרכזי(צילום: בנין ודיור, אלכס סורל)
מטבח פונקציונלי ונוח לעבודה(צילום: בנין ודיור, אלכס סורל)
נגיעות של צבע במטבח(צילום: בנין ודיור, אלכס סורל)
סלון קטן שסמוך למטבח - ספה ושטיח אפורים המעניקים מסגרת לפריטים הצבעוניים(צילום: בנין ודיור, אלכס סורל)
סטיילינג נקי ומאוורר(צילום: בנין ודיור, אלכס סורל)
וילונות לבנים שיוצרים מראה אלגנט על רקע רצפת הפרקט(צילום: בנין ודיור, אלכס סורל)
כדי ליצור עניין בחדר השינה הקירות נצבעו בשני צבעים עם חלוקה של קרניז חוצץ(צילום: בנין ודיור, אלכס סורל)
גם בחדר הרחצה נמצאו פתרונות אחסון(צילום: בנין ודיור, אלכס סורל)
מקלחון שחוסך במקום בחלל הנתון(צילום: בנין ודיור, אלכס סורל)
כלים סניטריים תלויים(צילום: בנין ודיור, אלכס סורל)
  • שיפוצים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully